A másik Matolcsy-fiú is a cégén keresztül szerzett egy ingatlant a Rózsadomb szélén, és ugyanúgy Matolcsy unokatestvérének a bankja adott rá hitelt, mint testvérének.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@Horizont: teljes vagyonelkobzást mindnél-a közjóra fordítani az egészet-őket meg be a rács mögé életfogytig oszt'jónapot!
Ahogy Tibi atya (és nem Balog páter!) mondja:

"A diktátor kéjesen hátradőlhet: az egyetlen dolog, ami veszélyezteti a hatalmát nem az ellenzék erejében, hanem a nép halálösztönében rejlik: időről időre el kell takarítani a politikai hízókat, miközben tudjuk, hogy az ellenzék sem lesz jobb vagy erkölcsösebb. A "mindegy mi, csak ne ez" elvével én egyáltalán nem értek egyet: szerintem semmit sem jó lebontani, amíg nincs alternatíva, mert a káosznál a szar rend is jobb. Ebben most változott meg a véleményem: amikor egy miniszterelnök választások utáni megtorlással fenyeget, akkor nem olyan határt lép át, ahonnan van visszaút. Dicsértessék!"
Mindörökké, atyám! Ámen.
1magyar
Inkább nekik mint az idegeneknek legyen odaadva. Ez itt marad.
Aki Én
@1magyar: Ennél ostobább, felháborítóbb vélemény ma már nem lesz :(
Aki Én
@1magyar: Origo :)
Jesszus ember. A kettőnek mi köze egymáshoz? Szarrá lopják az országot, ezerszám engedik be a migránsokat, és te a világ másik felével riogatsz?
Jól bekajáltad a propagandát. Pont ez a céljuk. A hazai lopások helyett inkább rettegjél.
Aki Én
@1magyar: ...ilyen alapon akkor a gyerekgyilkost se ítéljük el, hiszen úgyis itt a világvége :(
1magyar
@Aki Én: Nagyon régen lopnak bennünket olyanok akik az idegen országok multijainak, bankjainak vettek fel imf hitelt és vitték ki ezt a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.