Összesen 849 esetben nem azoknak a polgároknak az aláírása szerepel a Fenyvesi Zoltán tapolcai fideszes képviselőjelölt által leadott ajánlóíveken, akiknek az adatait felvezették rájuk – állítja egy feljelentő.

A Tapolcai Rendőrkapitányságnak címzett, a Magyar Nemzet birtokába jutott feljelentésben az áll, hogy az aláírásokat a helyi Fidesz-irodában másolta az ívekre négy ember, az adatok pedig korábbi, a rezsicsökkentés melletti, a „betelepítés” elleni aláírásgyűjtésekből származnak.

Feljelentés: 849 aláírást hamisítottak meg a tapolcai fideszes jelölt ajánlóívein

A feljelentő szerint másképp nem lett volna lehetséges, hogy Fenyvesi hétfő reggel 8.20-kor felvett a választási irodán 400 ajánlóívet, majd kedden 13:.0-kor le is adta. A feljelentő úgy számol, hogy ívenként aláírással ez 3200 ajánlást jelent 29 óra alatt, amit nem lehetett másként összeszedni, csak a korábban felvett adatok ívekre másolásával és az aláírások meghamisításával. A feljelentő azt állítja, meg is tudja nevezni a hamisítókat, ha kihallgatják.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Azért Fel kellene emelni már a seggét Polt Petinek azé mááááá. Mielőtt valaki alá nem rúg.
Borsodi
Rá kenik valakire (Soros keze),holott vissza kellene lépnie.Sok a bűvész a fideszbe oda kell figyelni rájuk.
csipetke
@Hellcat: 11:48 "Nem az a lényeg,hányan szavaznak az emberre,hanem hogy ki számolja a szavazatokat" (Sztálin) Lesznek még itt cifrább dolgok is,én úgy érzem...
Hellcat
@csipetke: Ezért próbál most az ellenzék gőzerővel mindehova beültetni embereket...persze a fidesz által önmagára írt választási törvénnyel nem lehet már mit kezdeni.
peterkelemen
Még el sem kezdőtek az eleve csalások tömkelegére feéépített választások, de már most csalnak ezerrel. Nem lesz ennek jó vége. Innen üzenjük a fideSSnek ha kell testközelből fogják megsimerni milyen az amikor a nép elszabadul és mekkora az ereje.
csipetke
@peterkelemen: 22:42 Én is ebben reménykedem,hogy meglesz,ami Hódmezővásárhelynél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.