Összesen 849 esetben nem azoknak a polgároknak az aláírása szerepel a Fenyvesi Zoltán tapolcai fideszes képviselőjelölt által leadott ajánlóíveken, akiknek az adatait felvezették rájuk – állítja egy feljelentő.

A Tapolcai Rendőrkapitányságnak címzett, a Magyar Nemzet birtokába jutott feljelentésben az áll, hogy az aláírásokat a helyi Fidesz-irodában másolta az ívekre négy ember, az adatok pedig korábbi, a rezsicsökkentés melletti, a „betelepítés” elleni aláírásgyűjtésekből származnak.

Feljelentés: 849 aláírást hamisítottak meg a tapolcai fideszes jelölt ajánlóívein

A feljelentő szerint másképp nem lett volna lehetséges, hogy Fenyvesi hétfő reggel 8.20-kor felvett a választási irodán 400 ajánlóívet, majd kedden 13:.0-kor le is adta. A feljelentő úgy számol, hogy ívenként aláírással ez 3200 ajánlást jelent 29 óra alatt, amit nem lehetett másként összeszedni, csak a korábban felvett adatok ívekre másolásával és az aláírások meghamisításával. A feljelentő azt állítja, meg is tudja nevezni a hamisítókat, ha kihallgatják.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
ez a győztesek tisztessége? hát annyit is ér, 24 órában lopni csalni aFletót meg kritizálják pedig bagoly mondja verébnek " hazudtunk éjjel hazudtunk nappal. Ő legalább bevallotta, hogy kissé megvezették.
szaboria1
Kár volt a kopogtató cédula megszüntetése, mert akkor kevesebb volt a vissza élés.
Peller Anikó
@szaboria1: nem volt kár, éppen ezért szüntették meg. Ez felel meg a geciknek, az ellenzék szavazatainak megosztása érdekében. Sátáni terv, mint minden másban. A fidesz politikája a vagyonszerzés és a 6alom megtartása Bármi Áron. Fojtattlyuk.
quadrocopter
Lesz az még több is!
Mindennel bepróbálkoznak, túl nagy a veszély és a lehetséges bukta ára!
Tollascsőr
"... az adatok pedig korábbi, a rezsicsökkentés melletti, a „betelepítés” elleni aláírásgyűjtésekből származnak." Na, EZÉRT gyűjtögetnek aláírásokat a qrva fideszgecik!
bence
A fidesz csak csalással tud nyerni ! A becsület ismeretlen számukra !
Borsodi
Fideszes polgármesterek így gyüjtik az aláírásokat,talán ezért! Milyen érdekes a nagy tiszta nyerésre álló párt ehhez folyamodik . Azokkal a becstelen hazug áruló csaló pártokkal szemben akik nem merik vállalni magukat és más ruhájába bújva csalással nyertek mint Hódmezővásárhelyen.Nem becsületes eszközökkel,ezt Orbán Viktor mondta.A fidesz megint szembe köpte magát,elvégre azt mondják a párt elnöke felel minden emberéért,mert minden ember olyan mint az elnöke.Ez biztos! Orbán Viktor Szíjártó Kósa Lázár Farkas Flóri stb.
F_Viktor
@Borsodi: Írod:
"Milyen érdekes a nagy tiszta nyerésre álló párt ehhez folyamodik "

Én is erre gondoltam, ha még ezt a soknak nem mondható 500 ajánlást sem tudja összegyűjteni a maffia-párt, akkor hogyan akarnak 8-án nyerni?
Milyen csalásra vetemednek majd?
Yoda69
Most derult ki, hogy Csepelen 1000 elhunyt ember alairasat hamisitottak az ajanlati ivekre.
DOBBENET amit a fideSS megenged magadank.
rezsigeci is halott emberek szavazataival tudta megszerezni az elegseges. szavazatot.
De bukni fognak

MEG 28 NAP
division
Ha viszont mégsem igaz a vád akkor az ilyen emberek lesznek majd elszámoltatva nem pedig a tisztességgel szavazók...
Desischado
@F_Viktor: Nálad a pont Viktor, én is ezen gondolkodom! De az jó jel, hogy ennyire hamisítanak, nem? Szerintem is azt jelenti, hogy nem állnak olyan fényesen az aláírásokkal. Az viszont rettentően felháborító, hogy a választási iroda, és a rendőrség nem csinál semmit! Például Kunhalmi Ágnest nem is engedik az iratok közelébe, mert például lévai ajánlásai is hamisak. Mit fognak még kitalálni, és van e a sorozatos csalások ellen valami megoldás! egyébként meg mit lehet tőlük várni, csak a hazudozáshoz, a rabláshoz, meg a csaláshoz értenek. Jogi nyelven szólva, nagy késelésnek nézünk elébe, attól tartok. De vegyük fel a kesztyűt, takarítsuk el ezt a mocskos bandát végre!
kissé felnőttem
ezt aztán a kutya sem vizsgálja ki mert ezt őőőőőőőőőőőőő ja rossz helyre irták, jé vel elintézve napirendről levétetik. lökdösődös választási irodás stilussal, ismert módszer ? következmény nélküli mint a véda gyorshajtóké, nem publikus birságra nem továbitható
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"De az jó jel, hogy ennyire hamisítanak, nem?"

Nem tudom, hogy ez jó-e, félő, hogy már a jelöltjeik is úgy gondolják, örök időkre be vannak betonozva, nekik jár az indulás- és a győzelem "joga" (azaz polt péter joga).

Írod:
"Mit fognak még kitalálni, és van e a sorozatos csalások ellen valami megoldás!"

Fogalmam nincs, ebben nagyon jó a fityesz, vagyis csak ehhez ért. A hazudozáshoz, csaláshoz, lopáshoz...
nezelodo
Nehéz helyzetbe hozta a feljelentő a derék rendőrkapitányt, aki gondolom szeretné megtartani az állását, és nem ajánlott komolyan venni ez esetben a feladatát.
A feljelentő meg ne igen kószáljon az utakon, elég sok osztrák félvak nyugger kószál arra.
qxy
Azért Fel kellene emelni már a seggét Polt Petinek azé mááááá. Mielőtt valaki alá nem rúg.
Borsodi
Rá kenik valakire (Soros keze),holott vissza kellene lépnie.Sok a bűvész a fideszbe oda kell figyelni rájuk.
csipetke
@Hellcat: 11:48 "Nem az a lényeg,hányan szavaznak az emberre,hanem hogy ki számolja a szavazatokat" (Sztálin) Lesznek még itt cifrább dolgok is,én úgy érzem...
Hellcat
@csipetke: Ezért próbál most az ellenzék gőzerővel mindehova beültetni embereket...persze a fidesz által önmagára írt választási törvénnyel nem lehet már mit kezdeni.
peterkelemen
Még el sem kezdőtek az eleve csalások tömkelegére feéépített választások, de már most csalnak ezerrel. Nem lesz ennek jó vége. Innen üzenjük a fideSSnek ha kell testközelből fogják megsimerni milyen az amikor a nép elszabadul és mekkora az ereje.
csipetke
@peterkelemen: 22:42 Én is ebben reménykedem,hogy meglesz,ami Hódmezővásárhelynél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.