Nem jó így ez a nagy szabadság! Mi az, hogy egy magyar állampolgár gondol egyet és felül egy repülőre és utazgat? Ez nem nemzeties dolog. A fideszes Hollik István feltehetően ennek kinyilvánítására kapott megbízást gazdáitól. A célszemély ebben az esetben kizárólag Karácsony Gergely volt, de ki tudja, hol áll meg...?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem jó ez a nagy szabadság. Nem bizony. Az egész fideszbagázsnak tényleges életfogytiglant.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Hollik inkább most a Rogánnal kellene foglalkoznod. Mi van az újabb OLAF jelentéssel ami most Rogánról szól?
kissé felnőttem
hollik hazugsággyárat zárd már be mert 5 év alatt többet vétkeztél mint amit a 10 parancsolat leir, évtizedekig meakulpázhatsz. Ez árthat ám az egészségnek is meg főképp az agynak és a tisztán látásnak, párszor már szólltam de vaknak és süketnek teteted magad, mire rájössz a világod is a nagy népi demokráciád is köddé válik mehetsz ám kubikusnak kemény meló Kérdezd meg az idősebb Szabolcsiakat. utlevélről meg ne ábrándozz.
simmering73
Nem jó ez a nagy szabadság. Nem bizony. Az egész fideszbagázsnak tényleges életfogytiglant.
Commenter
A jó kurva öregnénédet aki idefoschott nekünk büntetésül, te legalja csicska. Oda utazik Karácsony Gergely ahová akar, és annyit amennyit akar. Hogy mersz te gennyes kelés bárkit fenyegetni és a személyi szabadságában korlátozni. Ha sokat beszólogatsz még Karácsony Gergelynek, most már napi szinten, akkor úgy utazol majd rövidesen a sittre hogy magad is meglepődsz! Ja és akkor a lepukkant gazdád meg a csicskái minek is mennek Bécsig meg a Európa Parlamentig-és onnan még Euróban is kapják a lét...Gyalázatos, vérlázító, illegitim, korrupt csürhe.
Commenter
@simmering73: nagyon humánus vagy! Szerintem, mivel illegitimek, úgy kell eltakarítani őket ahogy ilyenkor az mindenütt szokás a hasonlókkal: semmi életfogytiglan nehogy már mi tartsuk el őket még. Rögtönítélő bíróság oszt jónapot' végül is nem Orbán lengette be a halálbüntetést újra?
simmering73
@Commenter: Teljesen igazad van. Utálom is magamat. Hazaárulásért mindenképp kötél jár.
Commenter
@simmering73:és akkor föllötted eggyel a napi szinten minden Karácsony topicot a legalpáribban szétrollkodó bértroll még engem oktat. Én nem piszkálom ki az ételmaradékot a fogam közül, nem köpködök szotyit meccsen nyilvánosan remélem a turis no name ruhámban is kinézek valahogy ha a padisahon már az Armani is úgy áll mint tehénen a gatya és még engem minősít az, akit a moderátor még mindig nem tiltott ki innen. Az oké, belefér, hogy engem a 100000. senkit gyalázza, de hogy KG-t rákosihoz hasonlítja, dagadtnak, nyaloncnak meg ...nak nevezi az már nekem nagyon is sok.
papa.49
Ezt nem tudtam, hogy a hollikholnemlik a Karácsony Gergely ,,szóvivője,, vagy még inkább a sajtósa, azt neki !!!
papa.49
Különben is LIKASFEJŰ holik ha esetleg nem tudnád az Unióba NEM KELL ÚTLEVÉL !!!
Commenter
@simmering73: "Magyarország" és Az alap(t)örvény létrehozásával ezek már kimerítették a hazaárulás fogalmát. Megpuccsolták otromba módon a Magyar Köztársaságot és annak már nagyon nem "rákosista" alkotmányát, mert a köztársaság alkotmányát (és nem a Magyar Népköztársaságét!) a Németh-kormány és jogi szakértői alkották meg, Nyugat-európai és amerikai alkotmányokat alapul véve. Ennyike, úgy hirtelen, kb. Magyarul nem írom le mert kirúgnának de: liberté, égalité, fraternité csak nem a narancsos fajta. Adieu," Monsieur Prémier Ministre bon voyage! Ezt nem én mondtam hanem Macron aki már ki is röhögte a kárpátok új géniuszát, Mo. Miniszterelnökét, aki nem mellesleg nem is kormányoz, akkor meg minek van?! ja szelfizget meg meccset néz. Értem.
Commenter
@papa.49: Karácsony Gergely, ha már utazgat össze vissza, holmi szankciók miatt ugrabugrál, belga trüffelt eszik szerencsi csoki helyett és úgy rázza a rongyot, a migránsaival együtt,hozzon magával Brüsszelből végre egy normális szóvivőt mert ez a hullalik vagy mi, még pirézül sem tud! Hogy a magyarról ne is beszéljünk...
Commenter
@papa.49: Likasfejű? Ennél a torz abortuszmaradványnál az ott csak a kutacs!
kereső
@Commenter: : "liberté, égalité, fraternité", magyarul se értik, csak azt,hogy ballibsi.
Commenter
azért próbálkozni mindig lehet. Én csak Karácsony G márc. 15-i beszédéből fordítgatok itt pirézre, mert ott elhangzott valami "liberté..."
Commenter
@papa.49: Borzasztóan rosszul érzem magam, már itt vagy 8 éve de nem akarok innen elmenni én is.Március 15 óta meg állandóan rosszul vagyok. Mert lehet hogy ennyi van már csak hátra,és ezt jóval márc 15-e előtt mondta Békesi László volt pénzügyminiszter,aki számomra hitelesebb forrás mint mondjuk a közmédia:
Orbán nem fogja könnyen átadni a megszerzett hatalmat. Ezért a Fidesz mindenre képes, főleg ha azt érzi, bukásra áll:
“Valamilyen kreált ürüggyel akár szükségállapotot is kihirdet, felfüggeszti a még létező szabadságjogokat, elhalasztja a választásokat.” / ……/ néhány robbantás után a hívei könyörögni fognak a szükségállapotért. Emlékezzen vissza a kilencvenes évekre: a rejtélyes robbantások is azonnal megszűntek, miután a Fidesz hatalomra került.”

Békesi László mindehhez még hozzátette:
“Ha Orbán veszélyben érzi a hatalmát, nincs kétségem, hogy elmegy a végsőkig. Ezt készíti elő az állandó háborús hangulat, a veszélyezettségtudat fenntartása.”

A közgazdász úgy véli, hogy a gazdasági okok kovácsolhatják majd össze Orbán ma még széttöredezett ellenzékét:
“A 2021-ben véget érő uniós ciklus után elfogy a szerény gazdasági növekedés fedezeteként beáramló ingyenpénz, és ezzel egy időben kifutnak az olcsó hitelek is. ” /……../ “Ez más helyzet lesz, nem lehet betömni majd az utolsó pillanatban az elégedetlen társadalmi csoportok száját némi béremeléssel vagy ajándékutalványokkal.”

Orbán bukását a válthatja ki, hogy a Fidesz nem lesz képes kölcsönökből finanszírozni a jóléti kiadásokat:
“Az uniónak hátat fordító, illiberális Orbán – rendszer nem lesz hitelképes, illetve irreálisan magas kamatokat kell majd fizetnie az új forrásokért, amit legfeljebb rövid távon lehet fenntartani.”
Mindent elmondott Békesi László, amit lehet és még többet is...sajnos. :(
Commenter
@kereső: neked írom mert látom hogy megint ideokádott a troll akik már központból tevékenykedne, most leplezte le őket a Jobbik. Mondtam én hogy Vona Gábor be fog sokallni a muzulmánozástól, imaszőnyegezéstől. Őt éppen csak a hitében sértették meg ami még a politikusnál is magánügy. Karácsony Gergelyt itt többek között már lebérencezték, lemuzulmánozták, lezsidózták, leterroristázták meg olyan nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illették amiért már rég ki kellett volna innen vágni őket, mert már a normális hozzászólókat is trollá változtatják a nekik címzett viszontválaszokban. Az ott még le is hazaárulózta most.Hogy ki is itt a hazaáruló? Remélem kapnak pert a nyakukba ezek is! Többek között gyűlöletkeltésért, megfélemlítésért, karaktergyilkosságért, uszításért és közösség elleni izgatásért. Ez így elég jó?
kereső
@Commenter: én már réges-régen azt mondom,hogy rohadjon rájuk a műanyag lakat.A kék eget meg éjjel nézhessék a cellájuk ablakából./esetleg esti sétán./Amit ezzel az országgal tettek,az megbocsájthatatlan,és nem maradhat következmények nélkül.
kereső
@kereső: A habony-rogán trollékat meg hagyni kell,hagy tobzódjanak.Újra nem képesek,az ész már nincs velük.
Commenter
@kereső: kedves kereső én már lassan a szavakat keresem, most már Karácsony Gergely meg a többi ellenzéki politikus patkány is, ahogy te meg én is, meg mindenki aki itt a Padisah márc 15-i beszédét nem tudta igazán értékelni:

"Azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket. Meg aztán most már az egész nemzetet" – közölte Bayer."

Nekem két rágcsálóm is van, az egyik pont csuklyás patkány. Okos, szelíd és nem szereti a narancsot csak az almát, mert az ugye a tudás fájáról szakadt a narancs meg mediterrán migráns. A patkányt a nevében sem kérem ki, mert inkább legyek patkány mint narancs troll!
Commenter
@kereső: totális az egyetértés :) A cellában meg még a saját maguknak küldött selyemzsinórral is játszadozhatnak egy kicsit. Pont úgy, ahogy azt valami piréz Balzac: "Kurtizánok tündöklése és nyomorúsága" c. szösszenetében a főhős fő hímprosti Lucien de Rubempré tette ha már KG-t is "lesorosprostizták" a bérenceik a "Magyarországnak egy megújult EU-ban a helye c. topikban. Csak úgy, a miheztartás végett, ugye.
kereső
@durbincs: hal-aki cápának képzeli magát,pedig csak egy kis növényevő:
"ingyom bingyom tálibe ,tu tá libe málibe, kosárkának"
Commenter
@papa.49: most még nem kell útlevél. Mert ugye ha maradnak akkor útlevél is csak a baráti kirgizisztánba lesz esetleg még észak koreába is, de az EU-ba nem is kell már mert lesz akkor a BREXIT után tutira egy HUXIT is!
papa.49
@Commenter: 09.51. re Jól összefoglaltad a lényeget, sajna én is így látom ahogy a Békesi mondja, itt a bukta után vér fog folyni mert a csutigeci ragaszkodik a hatalomhoz !!!
Commenter
@kereső: köszike kereső,én csak egyszer álltam vele szóba,és soha többet. Hogyhogy még itt van? Nem zárták még be az ELTE Jogi Karáról működtetett bértrollcsoportot? Ja nem, mert nincs oktatási miniszter meg minisztérium csak valami államcsicskatitkár...meg hát polt a legfőbb ügyész vörhenyhajú a belügyér...de amúgy is fejétől bűzlik a hal... :)
Commenter
@papa.49: ne nekem köszönd, Békesi Lászlónak :) és ez nem mai interjú ám, hanem 2017-es!
Békesi Lászlónak varázsgömbje van? Biztos sorostól kapta, sorosbérenc tehát ő is! De...ne legyen vér inkább...pedig benne van ha nem a választás fogja elsöpörni hanem a népharag. Sajnos :( Ha meg az sem söpri ki, akkor majd olyan elégtételt vesz, amiről nem is akarok tudni! :((((
papa.49
@Commenter: Az igazság az hogy a ,,régi szakik,, értettek ahhoz amit csináltak, az csak az utolsó 8 évben lett divat, hogy semmihez nem ért viszont jó párthű(lye) mankó !!!
Commenter
@papa.49: így van. És ennek nagyon-nagyon sokáig fogjuk még inni a fekete levét, hogy ezek a szarládák az uránbányászbéka segge alá süllyesztettek minket és afgán csatatérhez sem méltó állapotú hely az országlásuk "eredménye". Magyarország tényleg jobban teljesít. Mármint az ő Magyarországuk, amirő azt hiszik az övék-pedig nem, és soha nem is volt! Helyesen teszi majd ez az össze-vissza utazgató Karácsony Gergely is, ha nem esküszik föl az alapfosch törvényre, mert akkor erre a rakás szarra esküdne föl és gondolom nem akarja szolgálni ezeket a kiskirályokat ő sem! De asszem ezt nálam sokkal jobban el is mondta:
"Én nem teszek miniszterelnökként…arra kérek mandátumot az emberektől, hogy ezt az Alaptörvényt…én ki akarom…ki akarom dobni a kukába”. – lendült bele ... Jön az eskütétel, benne van a nemtom melyik jogszabályba, hogy esküt kell tenni, és akkor én elmondom, hogy igen, esküszöm az alkotmányra.
Kicsit akadozik a mondandójában így pirézül, elég pongyolán fogalmaz, de a lényeg azé' ott van :D
Commenter
@papa.49: és nézd, egy "norvég szaki"i s lemondott mert a norvégok (sorosbérencek nyilván) sem kértek a migrácsozásból
A Facebookon közzétett elhatározásával Sylvi Listhaug egybehangzó kommentárok szerint az összeomlástól mentette meg a kisebbségben kormányzó norvég kormánykoalíciót.

Az ellenzék azért kezdeményezett bizalmatlansági indítványt a parlamentben a jobboldali populista Haladó Párthoz tartozó miniszterrel szemben, mert

Listhaug egy korábbi Facebook-bejegyzésében azzal vádolta meg a szociáldemokrata Munkáspártot, hogy előrébb helyezi a terroristák jogait az ország biztonságánál.

Én nem is értem hogy a jelenlegi qrmány miért is nem mond le? Ja hát mert ők nem szakik hanem pancserek!
tudode
Az I D Ő, és a V I L Á G H Á LÓ tanúsága szerint az eltelt 27 év alatt bebizonyította a PATÁS ÖRDÖG, hogy "méltatlan" arra a KÖZJOGI TISZTSÉGRE, amelyet m ű v e l az, akinek az Ország Házába szentségtörés egyáltalán belépnie:
.
Mi az, hogy NEM CSIPI azt, hogy Karácsony kifogja a szelet az ország vitorlájából annak érdekében, amelynek PONT AZ ELLENKEZŐJÉT követte el anno az ORSZÁG ELLEN:
.
Lássuk csak egy, két csínytevését, és a mosakodását:
.
Közzététel: 2015. febr. 9.
------ Orbán Viktor Bizottsági Meghallgatása 2006
www.youtube.com/watch?v=3cMoyq-zv6A&t=100s
.
Közzététel: 2017. márc. 17.
------ Orbán meghallgatás 2005.07.06
www.youtube.com/watch?v=Ii2mNSTUT7k&t=7176s
.
Ugyanolyan gátlástalan, mint a faterjával volt ez a NÉP KÉPVISELETRE méltatlan HATALOM, ÉS PÉNZÉHES egyed!!!
papa.49
@Commenter: A lényeg az utolsó mondatodban rejlik PANCSEREK, a szó szorosan vett értelmében !!!
Commenter
@papa.49: de meddig még a mi kárunkra? Ez itt a kérdés!
Commenter
@simmering73: Erős spárga jár, érte úgy van. Csak itt még nem de a baráti Kínában már igen.
papa.49
@Commenter: Amíg el nem takarítjuk őket, mert kétséged ne legyen ezt senki a világon meg nem teszi az ország népe helyet !
kereső
@Shikari: 08:27"Semjén Zsolt: Kérem, én vadász vagyok!"-te vagy az???
Commenter
@papa.49: csak magán segíthet és csak magára számíthat az ember így van (ld. 1956) amikor is Európa nem/sem védett meg bennünket.Most Eu tagok vagyunk ugyan de ha gáz lesz akkor el fogják engedni a kezünket. Túl kicsik vagyunk. Pedig most pont ezért kellene vigyázniuk ránk talán ezért is utazgat oda az EU-hoz Karácsony hogy ezt elmondja nekik (ld. fenn).
Commenter
@kereső: vadász? Milyen vadász? Orvvadász! Szelíd vadra lőtt a hanyatló Nyugaton ez a határsértő, szentéletű magyar migráncs! Broáf...(bocs)
kereső
@Commenter: "shikari"= belföldi vadász/ india/
Eladott Ország
Hollik Pityu, te agyhalott szarházi, neked a vasvella állna jól a kezedben az istálló közelében. Bár ez annyira bunkó hogy még azt sem tudná melyik végét kell megfogni. Most még nem akar beszélni. Amikor meg majd mondaná a kifogásait, már senki sem fog figyelni rá. Maximum a jegyzőkönyvvezető, akinek ez a munkája, hogy leírja a vádlott vallomását.
kokopelli
@kereső: már hetekkel ezelőtt megírtam,hogy nem a zenekartól,hanem a
nemzetveszejtő keletpakisztáni törzsének "vadászától" lopta az avatárját!
Mit vadászhat? A fönökének "alfarhangjait",hogy gyöngyöt fűzhessen,rá
vagy drogként inhalláni akarja?...egészségére...!
csipetke
Hollik milyen jogon beszél a magyar emberek nevében?Csak a gazdája,és a fidesz nevében nyilatkozzon.A beültetett hajszálaival egyenes arányban csökken az észbeli képessége.
Most azzal szórakoznak,hogy azt lesik,hogy melyik miniszterelnök-jelölt mit csinál,és hova megy?
Szívesen meghallgatnánk viszont,hogy Orbán miért utazgatott oly sűrűn Svájcba?
kereső
@csipetke: meg Szingapúrba Csányi gépével!
Commenter
@kereső: jé , a terrorista, migránsbarát, hazaáruló, ide oda utazgató Karácsony Gergelynek itt miért migráns néven szól be ez?! Bagoly mondja verébnek tipikus esete! :D Vigyázzon shikari mert ha ez a neve, akkor az is tudja, hogy azért amiért itt Karácsonyról leadott szanszkritul Síva még nagyon begurulhat! :D
kereső
@Commenter: akkor most már érted,hogy miért raktam be neki a cimet.Volt itt már egy-két összeröffenésünk a fővadásszal.Legutóbb Sorosba küldött haza,és amikor megkérdeztem tőle,hogy az hol van- akkor kijelentette,hogy velem nem tárgyal.
Commenter
@kereső: tömény tud írni?! Azt hittem csak ikszelni meg puskával lőni főleg ártalmatlan szarvasokra! Kíváncsi vagyok hogy a szarvas elé milyen csalit dobott? A Nimród nevű vadászszennylapban megjelent tippje alapján feltételezem hogy élő szigszalaggal gúzsba kötött (kóbor)macskát mert az olyan rohadt kúl. Ez nem vicc, lehozta több portál is. Már azért az állatkínzásokért (hisz tudom hogy a macskás csalit kipróbálta, mert a puding próbája ugye az evés és azért Semjén nem az a Karácsony(fa) alkat) simán a rács mögött hűsölhetne! A többit hagyjuk és akkor ez mi...e helyettes, meg még vissza is okádik, ahelyett hogy kussolna!
Commenter
@kereső: engem is próbált (gy)alázni de nem reagáltam, tudod ne etessük a trollt, kivéve a döglött töményhússal. :D
Commenter
@csipetke: aloe verás francia drazséért meg kecsketejes svájci sajtért. Jót tesz mind2 az agysejteknek, a véreringésnek, a szívnek! :)
Macskaszem
Nem csinált migráncsos videót, az lehet a baj.
Commenter
@Macskaszem: még okostelefonra sem telik a szerencsétlen sorosbérecének, úgyhogy gondolom az hogy most fapadoson repked ide-oda, az merítette ki az anyagi kereteit. Nem is értem miért nem kért kölcsön vagy vett jegyet Kupaklalitól? 20% felárral árulta az Orange Airways jegyeket is!
Commenter
@kereső: és te még csodálkozol? Majmolja a főnökét, az sem tárgyalt az éppen most is bolygó hollandiként valahol Európában tévelygő Karácsonnyal :)
Commenter
@Commenter: jav. "Karácsonyról leadott szanszkritul...stb."
csipetke
@Commenter: Vagy egy vasvillával megforgatta a trezorban a lóvét,nehogy bepenészedjen...:)
csipetke
@kereső: 11:55 Milyen növényevő?Ez csak egy ebihal.Abból meg csak béka lesz...
Commenter
@csipetke: akkor protozoon evő az ebihalak azzal táplálkoznak meg a papucsállatkák :) így jobb?
Eladott Ország
Beteg az ország, és beteg az egypárt rendszer (mert az ellenzék csak díszlet), és újra
személyi kultusz van. Egyszer csak a csúti lezárja a határt, nix ugri-bugri kifelé, újra lesz piros útlevél és valutalap 50 $-hoz.
papa.49
@Commenter: Ha végig nézzük a népünk történelmét nekünk soha egyetlen ország nem sietett a segítségünkre ha itt baj volt, akármelyik szabadság harcot nézheted, vagy '56. mindig magunka maradtunk, és pont azért mert egy 9-5 milliós nemzet nem tétel a 530 milliós Európában !!! Most lett volna lehetősége a népnek közelebb kerülni az európai színvonalhoz erre ez a tolvaj lerabolja az országot a pribékjeivel, és elvárná, hogy még tapsoljunk is meg örömködjünk is neki, HÁT NEM LÓGNI FOG AZ ÓMIGRÁNS !!!
Commenter
@papa.49: Tudom, igaz amit írsz ésnem kell lógnia papa. csak takaroggyon innen el :(((
kereső
@Commenter: 14:21 " tömény tud írni?!"ne viccöljé má'! doktorija van./bár állitólag smittelt/
Commenter
@kereső: pott doktorit mert azt bírta smittelni hogy idézem: " az ördög sajnálatosan mindenütt jelen van festés nélkül is ilyen az ördögnek talpalávalót húzó Rolling Stones."
Ez Mo-on doktori fokozatot ért a teológia c. büfészakon ami egyébként sem egy egzakt tudomány. Hogy nem esett még rá tonnányi Rolling Stones, ha már mindenütt, így itt is itt van! Igen, még mázolás, maszatolás nélkül is!
Commenter
@papa.49: jaj valaki megint teleokádta a topicot. Vigyázz a nagy tesó figyel (téged is)
durbincs:
@papa.49: választékos modorát kitől örökölte jómunkásember @papa.49: vagy csak belülről ?
ide okád-fenyegetni próbál guggolós ? csak ennyire egyenes ? mások megé bújik ? Ripacs ?
...
"Ilyent még nem láttam itt a portálon mint te vagy,de mint már mondtam az IP cím meg van,és ki is füstölünk téged a szerkesztőségből hamarosan, mert onnan osztod a piszkálódásaidat !!!
time március 17., 15:09"...
@papa.49: @papa.49: az emberek gondolja szeretik ha az IP-iket törvénytelenül megszerzik ?
Azt még betörne még, a családok életébe ? is ? na de milyen ember maga : @papa.49: ...
Magát ilyenért, hivatalból feljelentik ám,meg hajkurásszák a Titkos Szolgálatok @papa.49: ?
Ráfázhat-/nak/ ? belegondolt ebbe komolyabban ? maga le-guggolós ember ,@papa.49: ...
Lehet maga egy közismert bűnöző?mert sokszor ráutal, a törvénytelenkedésére [email protected]
papa.49
@Commenter: Tudom de már LESZAROM A TETVES ROMÁN GECIT !!!
csipetke
@Commenter: 15:50 Nem tudom,hogy ez a beteg elme mit tol,de hogy folyton kérdőjeleket hány értelmetlen hülyeségekkel tetézve,az biztos...
Commenter
@csipetke: én tudom hogy mit tol, hisz a napnál világosabb hogy a fényességes padisah trutymóval teli tevepiszok-kátyúba rekedt szekerét tolja...illetve próbálja kifelé tolni : mi meg csak toljuk vissza a kátyúba befelé...süllyedt, talált?! ...
Commenter
BINGÓ:) bizony mert az ide-oda utazgató Karácsony is visszareppent ide (a varázsszőnyegén futott be ez a migráncs-ajnározó, a szőnyeget Vonától kérte kölcsön, mert Brüsszelben túlette magát belga csokival meg szelfizgetett migráncsokkal a Mannequin Pis előtt mint az ecceri magyar manöken Szerencsen, oszt leszállították a fapadosról mikor azon fölfordult a gyomra a narancslétől ami itt folyik. Na, de összekapta magát aztán most meg ezt bírta mondani:
"szomorúan tudomásul veszem az LMP mai döntését, hogy nem kívánnak tárgyalni a demokratikus pártokkal a választási együttműködésről. Akkor nélkülük kell győznünk."

Karácsony egyúttal azt is bejelentette, hogy egyeztetni akar más pártokkal:

Ma tárgyalásra hívtam az Együtt és a Momentum vezetőit. Érdemi ajánlatunk van a számukra. Mert Magyarországnak változásra van szüksége! Változást! Most!"
Változást most? Okés. Akkor belerúgjuk a padisah szekerét az árokba! Csak a miheztartás végett mert ők se hagytak senkit az út szélén.
Commenter
@csipetke: BINGÓ:) bizony mert az ide-oda utazgató Karácsony is visszareppent ide (a varázsszőnyegén futott be ez a migráncs-ajnározó, a szőnyeget Vonától kérte kölcsön, mert Brüsszelben túlette magát belga csokival meg szelfizgetett migráncsokkal a Mannequin Pis előtt mint az ecceri magyar manöken Szerencsen, oszt leszállították a fapadosról mikor azon fölfordult a gyomra a narancslétől ami itt folyik. Na, de összekapta magát aztán most meg ezt bírta mondani:
"szomorúan tudomásul veszem az LMP mai döntését, hogy nem kívánnak tárgyalni a demokratikus pártokkal a választási együttműködésről. Akkor nélkülük kell győznünk."

Karácsony egyúttal azt is bejelentette, hogy egyeztetni akar más pártokkal:

Ma tárgyalásra hívtam az Együtt és a Momentum vezetőit. Érdemi ajánlatunk van a számukra. Mert Magyarországnak változásra van szüksége! Változást! Most!"
Változást most? Okés. Akkor belerúgjuk a padisah szekerét az árokba! Csak a miheztartás végett mert ők se hagytak senkit az út szélén...
Commenter
@Commenter: ez lemaradt: Forrás: Index.hu
nihil
Ez a hollik istván nagyon hülye - de valami iszonyatosan fárasztóan!!!
Nézzél már magadba, te szellemi, lelki toprongy:

jogapszichologia.hu/wp-content/uploads/2013/08/joga-pszichologia.jpg

Sajnos ki kell mondanom/le kell írnom életem legszörnyűbb mondatát, amit ember csak kimondhat/leírhat: Ha ilyen kölyköm lenne, mint te, hollik istván, megtagadnálak! Az összes fényképet rólad elégetném, az összes ruháddal együtt - igen, az első kis kötött makkos cipellőcskédet is, ami rózsaszín volt, de ez volt leértékelve, úgyhogy ezt kaptad... lehet, hogy én rontottam el valahol (?) -, a gyerekszobádat a földig rombolnám, és még a telefonszámomat is megváltoztatnám.
nihil
Majd pont te, a szennyedben undorító fikagép, majd pont te mondod meg, hogy ki, mikor, hová utazzon!?
Már itt tartunk szerinted, te fidesznyikes? Ez lesz a ti "folytatjuk"- otok?

Azt hirdettétek qrva sok milliárdért, hogy nem engedünk be senkit, és ennek ellenére mindenkit beengedtetek .- igen, a kvótán túl még azokat is, akiket nem kellet volna, vagyis túlteljesítettétek az ötéves tervet, ti Nyomorultak!
És most az jön szerinted - ha nyertek -, hogy meg akarjátok szabni, hogy ki hova menjen, ki kivel, és miről beszéljen?
Ti tényleg nem bírtok magatokkal, ugye?
Ti nem álltok le addig míg a nyakatokba nem szakad a szarvihar, ugye?
Azt hiszitek, hogy majd a káosz, meg a rendteremtés látszata miatt csak a fidesz...?
Lóf*sz a seggetekbe!
Ha elmentek a falig, el lesztek söpörve - végleg !!!
Commenter
@nihil: hát pedig itt a CSOK ugye meg emlékezzünk dr Kopp Mária Fideszdoktornő "3 királylány három királyfi gyomorforgató "programtervére" és ez a nő tényleg orvos volt, Isten nyugosztalja de meg is látszik hogy milyen mert itt maradt nem migráncsolt külföldre gyógyítani. Lehet hogy ha több ideje marad a Nemzethy Együtt Rothadás Rendszerében akkor itt most már klónozná a hollikokat szép sorban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.