Semjén egy laza mondattal elintézte, miért nem érdekes számukra Brüsszel vagy Németország véleménye.

A KDNP elnökét, Magyarország miniszterelnök-helyettesét, Semjén Zsoltot látták vendégül hétfő délután az újkígyósi Cz. Kiss Rendezvényházban – írja a beol.hu.

Semjén: Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett

Semjén Zsolt a migrációról, az iszlám térhódításával járó veszélyekről tartott beszédet. A politikus szerint „a migráció egy olyan dolog, ami utólag nem tehető jóvá”.

Ha most elrontjuk, soha nem szabadulunk meg az iszlám inváziótól. Illúzió, hogy őket valamikor ki lehet innen tenni. Mindazok a javak, melyeket közösen megteremtettünk, semmivé foszlanak a következő generáció alatt, hogyha elárasztják Magyarországot a bevándorlók – fogalmazott Semjén Zsolt, aki szerint nem elméleti veszély fenyegeti az országot. Hozzátette: Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország „már elveszett, ezért bizonyos értelemben az ő véleményük nem érdekes számunkra, de mi még élhetünk magyar életet”.

A KDNP politikusa azt is mondta, hogy a történelmi és a mai tapasztalat is azt mutatja, hogy

az iszlám megjelenésével párhuzamos társadalmak alakulnak ki és megnő a terrorfenyegetettség.

(beol.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Biró István, archív

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mária országából, a tejjel mézzel folyó Tündérországból pedig menekülnek a migránsok által sújtott rothadó nyugatra. Annyi eszed sincs te görény, mint egy háziasított rénszarvasnak.
simmering73
Mária országából, a tejjel mézzel folyó Tündérországból pedig menekülnek a migránsok által sújtott rothadó nyugatra. Annyi eszed sincs te görény, mint egy háziasított rénszarvasnak.
szép új világ
@simmering73: De szép is lett volna egy fordított felállás, Zsótit vitték volna a helikopteren lógatva, miután felöklelte egy rénszarvas.
justhpeter
@szép új világ: Megdumáltál. Én is a rénszarvas pártján állok, mert még az is jobb lenne, ha ehelyett a barlangsötét álkeresztény helyett egy rénszarvas lenne a miniszterelnök-helyettes. Állítom semmit sem veszítenénk. Gondoljunk arra, hogy a rénszarvasban legalább van gerinc.
Jozefina
A kereszténység vajon semmiben sem bűnös. Keresztes háborúk, kínzások, stb. Az iszlámban is vannak szélsőségesek, akik messze nem a korán szerint élnek, de arra hivatkoznak. Hát ezeket kell kiszűrni és puffnekik!!!
kokopelli
@simmering73: ..de nem tart már sokáig,amikor eme három országból
megindul a helyiek migránsáradata kelet felé! Majd azokban a házakban
fognak lakni,amikbe most ukránok,románok stb.-ik tucatszámra élnek!
(házanként nyolc-tíz család még elmegy,mivel a választás után úgyis ü-
resen fognak állni !)...lehet már igényt beadni?
nezelodo
Semjén Úr megértem én hogy haragszik arra a rothadó nyugatra, biztos nem hívják vadászni oda. Pedig de megnézném pl Hollandiában amint fapapucsban vadludakra vadászik, derékig állva a pocsolyában, tulipánnal a kalapján, és méretes feszülettel a nyakában, mentőmellény helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.