Elnézést kért Gyurcsány Ferenc DK-elnöktől az ATV-ben hétfő este Vágó Gábor LMP-s politikus, aki a vasárnapi DK– MSZP–Párbeszéd–LMP egyeztetést követően azt mondta: „ha én részeg vagyok és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őket is megkínálom viszkivel”.

A Demokratikus Koalíció Vágó szavait kikértéte magának, majd Gyurcsány azt közölte, hogy jogi elégtételt vesznek. „Ezúton is bocsánatot kérek tőle, ha bármikor is megbántottam volna akár a múltban, akár most” – magyarázkodott a zöldpárti képviselőjelölt az Egyenes beszédbe. Címlapkép: Youtube/ATVzrt

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 09:00
Nem kéne már ez.Ne szopd már le magad teljesen.
Akkor most az lmp azért ment el,hogy gyurcsány bocsánatot kérjen tőlük?
Tipikus fityiszes bunkó mentalitás.Lesznek még a Megéhetésiek a fityisz csicskái.
Persze akkor majd jön Batman Béla és azt is megmagyarázza,hogy ez azért van mert a gyurcsány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Tegnap véletlenül odakeveredtem a királyi csatornára, épp a híreket mondták. Tényként közölték, hogy fika részeg volt mind a kettő! Remélem Gyurcsány őket is perre viszi!
Commenter
@lópicigáspár: épp erre gondoltam. Ha Gyurcsány Ferenc "részeg" volt,(egyébként fel is borított egy kamerát annyira, ezt is a köztévé mutatta, tehát úgy van), akkor Orbán a sok házi pálinkától amivel másfél kiló kenyeret öblít le, épp hogy csak folyamatosan szalonspicces nyilván.
Béla333
A sok okos demokratának nem az fáj, hogy egy párt vezetője igen fontos témában érkező ellenzéki társakat részegen, ittasan fogadja, hanem hogy ez miért derült ki?
Azt nem olvastam egyiktől sem, hogy azért talán az ellenzéki koordináció ügyében végre összejött tárgyalást illik annyira komolyan venni, hogy a piálással megvárjuk a tárgyalások, a sajtótájékoztató végét!
Helyes, hogy Vágó végül is elnézést kér, most már csak Gyurcsányéknak kellene bocsánatot kérni azoktól, akik egy kicsit komolyabbnak gondolták őket, nem olyan akaratgyengének, aki ne tudna alkohol nélkül kibírni egy kis időt!
Szerintem!
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 09:00
Nem kéne már ez.Ne szopd már le magad teljesen.
Akkor most az lmp azért ment el,hogy gyurcsány bocsánatot kérjen tőlük?
Tipikus fityiszes bunkó mentalitás.Lesznek még a Megéhetésiek a fityisz csicskái.
Persze akkor majd jön Batman Béla és azt is megmagyarázza,hogy ez azért van mert a gyurcsány.
dr. prédikátor
@Béla333: Analfabéla!!! te honnan tudod hogy RÉSZEG volt??? Talán a széltyúk bercike mondta miután lesmárolta stikában a Gyurcsányt??? Vagy az a bajuk hogy nem kaptak viskit???Jellemtelen mégélhetési bagázs az egész lömöpö!Csak a húsosfazék ami számít.
Béla333
@kulabombaafityiszre: 09.10
Nem érted gy látom! Gyurcsánynak nem az LMP-től kellene bocsánatot kérni, ha részegen fogadja a tárgyaló delegációját, hanem a saját szimpatizánsaitól, hogy ennyire nem veszi komolyan az ellenzéki koordinációt, hogy képes egy ilyen tárgyalás előtt leszívni magát!
Jozefina
Gyurcsányt még soha nem lehetett részegen látni, valószínűleg most sem volt az.
Az egész arra jó, hogy ez a szerencsétlen liba valamit mondjon a nyájának, ami igen csak szűköcske!!!
Hajrá Gyurcsány! Egyetlen ember, akitől orbál reszket!!!
Béla333
@Jozefina: 09.37
Gyurcsány és a DK most baszta el Orbánék leváltását! Nem is veszed észre?
Lelki szegénység...
silber13
@Béla333: Valóbanrád jellemző Tacitus megállapítása."Persaepe accidit ut utilitas cum honestate certet."
kereső
@Béla333: tipikus fideszes hozzáállás: Tedd meg!,aztán fogd rá a nyuszira.
Béla333
@kereső: 10.21
Szerinted az LMP szúrta el, szerintem meg Gyurcsányék.
kereső
@Béla333: az lmp. nem el szúrta Béla. Az lmp. [email protected] igy mondják errefelé.És nem a többi ellenzéki párt felé,hanem a választók felé.Nem kell itt szépiteni a dolgokat.egyélőnk is megmondta a pc.kora lejárt.
Béla333
@kereső: 10.26
Valóban elbaszta! Amikor egyáltalán azt gondolta, hogy Gyurcsánynak az Orbánék leváltása fontosabb, mint a saját pozíciójának az építgetése.
Én már mondtam a tárgyalások megkezdése előtt is, hogy teljesen felesleges az egész!
Gyurcsány egy önző dög, semmi sem fontos neki, csak saját maga!
Pálinkás Pál
@Béla333: Sokat ittál már ma??? Mert hogy aztán Fletó nincs rászorulva erre az biztos,nem úgy mint a ti megélhetési zöld majmaid...Ez a vágó is úgy néz ki mint egy karikatúra...no rá kinézetre vidáman lehet mondani hogy állandóan piás...vagy hallott tőle már valaki öt összefüggő mondatot elmondani hebegés nélkül???
kereső
@Béla333: Béla, ne igyál annyit a köhögés elleni szirupból.Az is megárt annak,aki nem szokta.
magyarbakancs
LMP = Lehet Másképpen Parasztnak lenni?
Vágó úr maga idióta.
Béla333
@Pálinkás Pál: 10.51
Vágó bal kisújjával többet tett az országban látható korrupció ellen, egy élhető ország kialakításáért, mint te, aki csak rombolni, mocskolni tudsz, ebben merül ki minden "pozitív" véleményed, cselekedeted, amit ezért az országért teszel!
Hogy a Fletó mire van rászorulva vagy mire nincs, azt te nem tudhatod.
Mindenesetre, ha nem bírja kivárni egy tárgyalás végét, már előtte a pohárhoz nyúl, az azért valamilyen szintű alkohol problémát jelent. De azért te csak sztárold a Ferit! Biztos pálinkás létedre te is megérted ezt a függőséget...
szaboria1
@Béla333: Majd 04.08-án Győzz meg minket az LMP-ről, mert kormány váltó nem lesz belőle.
Cicamama55
Ezért kár volt visszatérnie a politikába! Egymás mocskolásához remekül értettek eddig is, szinte mind! Az LMP-ben Hadházi az, aki nekem szimpatikus. Ő csendben teszi a dolgát, nem törekszik babérokra, csak az igazságot keresi.
Béla333
@szaboria1: 11.35
Senkit nem akarok meggyőzni semmiről.
Csak ha hazudoznak, igaztalanul mocskolják az LMP-t, akkor szólok. Nem tehetek arról, hogy a DK-s csürhe ebben éli ki magát és egymást túllicitálva mennek le kutyába!
Béla333
@Eriksson: 11.37
Pontosan! Már elkezdeni sem lett volna szabad Gyurcsányékkal bármilyen tárgyalást.
Aki szóba áll a DK/Gyurcsányékkal, azt rögtön lerohasztják!
lusta
Egy nagyobb társaság gyűlt össze erre a megbeszélésre. Ebből a társaságból EGYEDÜLVágó állította, hogy Gyurcsányék részegek voltak. Hétfőn bocsánatot kért, mert ő az ittaságot nem az alkohol miatt mondta. Hétfőn ismételten EGYEDÜL Vágó állította, hogy Gyurcsányék nem voltak részegek és BOCSÁNATOT kért.
Közbe Béla333 számára ezeket az apró tényeket úgy látszik nem mondták és ő nyomja a mantrát.
Béla333
@lusta: 11.50
Nem először fordulna elő, hogy Gyurcsány lebukik az alkohollal.
Egyébként én nem azt erőltetem, hogy Gyurcsány részeg volt-e vagy sem, hanem hogy Gyurcsányék alamuszi, alattomos módon úgy alakították az egész egyeztetést, hogy a Jobbik azon ne vegyen részt, érezze, hogy velük senki sem akar tárgyalni, mégis tudja mutatni Gyurcsány, hogy ő aztán mennyire nyitott a Jobbik irányába.
Aztán amikor egyértelműen kiderül, hogy az egész csak egy nagy blöff volt a DK részéről, az ebből adódó szart meg igyekszik áttolni az egész kooperációs folyamatot elindító LMP-re.
kulabombaafityiszre
@Béla333:ma, 10:59
Bélám téged nem tájékoztatott a Megélhetési Párt.hogy a Vágó nevezetü megélhetési politikus
elnézést kért.Legalább azt olvasd már el amihez hozzászólsz.
„Ezúton is bocsánatot kérek tőle, ha bármikor is megbántottam volna akár a múltban, akár most”
Eztet mondta a megélhetési politikus amikor perrel fenyegették meg.Tudjuk,hogy gyengébb képességü vagy,de itt mindenki szívesen segít neked felzárkózni,csak szólj,Bélám.
kereső
@Béla333: Az a nagy fene helyzet Béla, hogy mi itt köznépek meg engedhetünk magunknak egymással szemben-persze csupán a szeretet jegyében-ilyen,olyan beszólásokat.
Viszont "azon a szinten" tudod van egy érvényes szabály, legalábbis azokra,akik kultúremberek:
" Egy bizonyos szint fölött, nem megyünk egy bizonyos szint alá".Na már most Vágó Gábor /Petőfi imitátor-ripacs/,ezt nem tartotta be. Egy szintre került a fideszes megmondókkal, akik a béka sejhaját nézik alulról,azt is sámlira állva.
Lehet ragozni,meg gyurcsányozni,de kiözlöm veled ,hogy Gyurcsány Ferenc egy angol úr !!! vágóhoz képest,és ez igaz Molnár Csabára is.
Béla333
@kulabombaafityiszre: 12.00
Tisztában vagyok vele. 11.56-os beírásom nem arra vonatkozott, hogy ne tudnék Vágó Gábor bocsánatkéréséről. A beírásom másra vonatkozott!
Béla333
@kereső: 12.29
Szerinted!
Szerintem meg Gyurcsány és bandája a legkártékonyabb, legmocskosabb alakulat az ellenzéki oldalon.
Olyan, mint a másikon a Fidesz/Orbán! Ráadásul ugyanúgy bűnözők mint amazok, csak éppen Gyurcsány miniszterelnöksége idején kevesebb közpénzt loptak el. De loptak, és ez ellen Gyurcsány nem lépett fel úgy, ahogy egy miniszterelnöktől ezt elvárná az ember.
De mivel te/ti ugyanúgy úr vagy, mint Gyurcsány vagy Molnár Csaba, így neked ezt nem is kell tudni/látni! Elég, hogy egy klubba jártok!
kereső
@Béla333: Béla na most na nagyon mellé lőttél-mármint az "úrral"-haaaaa!!!
terlasz
@Béla333: Hagyjuk már Bernike pávatáncát! Egy olyan párt, amit O. hozott létre sosem fog közreműködni a fidesz leváltásában. A kollaboráció folyamatosan tetten érhető a működésük során.
silber13
@kereső: De benne van ez afityisz egyikjelmobdatábanis! " Si fecisti nega " Ha megtetted, tagadd!
szaboria1
@Eriksson: Ez inkább egy szomorú kép. Akkor te még nem láttál ittas politikust? Pedig csak a Tállait kell megnézned.
Pálinkás Pál
@Béla333: Hogy mit csinált vágó??? Na ne röhögtess...Eddigi pályafutása során egy olyan dologra nem emlékszem ami a szük lmp tagságon kívül bárkit is érdekelt volna,és ő hozta fel!!!
szaboria1
@Béla333: Vágó már 2014-től kilépett a pártból. Itt látszik Ő is csak egy megélhetési politikus lenne újból. Schiffer szerint is egy kiégett ember lett.
Eriksson
@szaboria1: De láttam.
De még olyat nem, amelyik perelni akart volna becsületsértésért.
silber13
@durbincs: Bibíí! Vén homokos, primitív pedofill!!:-)))
evacica
Talán gondolkodni kéne mielőtt el kezdünk másokat sértegetni! Kicsit túl értékeli magát az LMP és Szél Bernadett, Hogy akarnak ezek országot vezetni? Ez a párt a legkisebb kompromisszumra is képtelen vezetőjével együtt! Ők voltak akik feljelentették Gyurcsányt a Sukoró ügyben is, aminek semmi alapja nincs, de két ártatlan ember ül, mert nem voltak hajlandóak Gyurcsányra hazudni!Az LMP bármikor ha a helyzet úgy hozza beáll a fidesz mellé! Számomra ők hiteltelenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.