Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök jelöltje Komáromi Zoltánra, "a vizitdíj bevezetésének elkötelezett harcosára" bízná a magyar egészségügyet – jelentette ki Rétvári Bence.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna keddi műsorában közölte:

Karácsony Gergely egészségügyiminiszter-jelöltje támogatja a kórházi napidíj bevezetését és az egészségügy privatizációját is.

Komáromi Zoltán, több mint egy évtizede küzd a fizetős egészségügyért, vagyis a baloldal ott folytatná ahol 2010-ben abbahagyta, a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetésével – jelentette ki.

Szerinte ez visszatartaná a betegeket attól, hogy orvoshoz forduljanak, illetve csak akkor mennének orvoshoz, amikor már nagyobb a baj.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mintha a csuti torpe nem tette volna mar reg fizetosse az egeszsegugyi rendszert...

Bemegy a beteg a korhazba, rendelobe, ahol kap jo esetben egy idopontot, - ahogy egy tudoodemas , 3 gyerekes baratnom is tette -, az idopont nem egy nap, ora, percre szolt, csak EGY NAPRA, amikor majd be kell ulnie reggel 8-kor a varoba, es talan aznap sorra kerul. Mikor szegeny no kozolte, hogy 3 kiskoru gyermeke van, akiket egyedul nevel, mert a ferje 2 eve meghalt, es alberletrol alberletre kell mozdulniuk (mert ma senki sem vallal be csak max. 6-9 honapra egy-egy alberlot, nehogy a nyakan maradjon esetleg alberlet fizetes nelkul az alberlo), es igy munkakeptelen is, mivel nem tud rendesen levegot venni, valamint allandoan kohog is, ami egy banktisztviselonel nem megengedett korulmeny.
Mire a nover (vagy az orvos, vagy egy joszivu portas) megsugta neki, hogyha nem akar 4 honapot varni a szakvizsgalatra a Koranyiban, akkor menjen el maszek orvoshoz, es a jovo heten mar sorra is kerulhet, persze fizessen 15-30 000 forintot egy alkalomert.
Gyurcsanyt majdnem az akasztofa ala vitte ez a skizofren kreten a 300 forintos altalanos vizitdijert, mig most ugyanannak a betegnek az 50-100-szorosat kell fizetni egy 15-30 perces vizsgalatert, es akkor ebben meg nincs is benne a kotelezoen elvegzendo rontgen- es egyeb vizsgalatok ara...

Lerohasztottak a gecik az egeszsegugyet -a szeles retegek szamara szolot - es atterelik annak a nehany orvosnak a maganpraxisaba a betegeket, akik a maganpraxisban egy valag penzert ugyanazzal az orvossal talalkoznak delutan, akinek kezelnie kellett volna ot delelott, ingyert.(Illetve a mindenkor befizetett TB hozzajarulasert...)
kereső
@karma1:" akik a maganpraxisban egy valag penzert ugyanazzal az orvossal talalkoznak delutan, akinek kezelnie kellett volna ot delelott, ingyert."-és tegyük hozzá,hogy ugyanabban az állami rendelőben,használva annnak infrastruktúráját.
karma1
@kereső: Ez meg a masik egbekialto szemetseg...:o((
szép új világ
Ép ésszel fel nem fogható, hogy hogyan tud ez az állkeresztény majom ennyi sületlenséget összehordani.
karma1
@szép új világ: Gyakorolja 8 eve,...:o((
quadrocopter
Egyre gyengébb vagy, Rétvári, ez már tendencia a hordában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.