Történelmi bűnt vesz magára az LMP, ha Orbán-kormány hatalomban maradását segíti – jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Gréczy Zsolt úgy vélekedett: az a kérdés, hogy az LMP hajlandó-e részt venni a kormányváltásban. A pártnak pár nap áll rendelkezésére ahhoz, hogy ebben a kérdésben stratégiai döntést hozzon – tette hozzá.

Ezzel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy 2014-ben az LMP különálló politikája 11 mandátumot jelentett a Fidesznek, ami most több is lehet.

A szóvivő szerint amennyiben az LMP továbbra is ezt a teljes különállást képviseli, az emberek meg fogják büntetni a pártot és kiejtik a parlamentből.

Gréczy Zsolt arról is beszélt:

ugyan a választási együttműködés elképzelhetetlen a DK és a Jobbik között, ám az Orbán-rendszer lebontásában lehet közös szerepe a Jobbiknak és a demokratikus pártoknak.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Attól tartok, hogy az LMP és a Jobbik "elkúrta" ezt a választást. "Nem kicsit, NAGYON"
Felelőtlen ez a politizálás kedves Szél Bernadett és Vona Gábor. Nincs egy kockás papír és egy tintaceruza a kezük ügyében, hogy kiszámolják az esélyeket? "A kurvának is lenni, meg szűznek is maradni" ars poetica nem működik. Sajnálom, hogy emberek millióinak álmát tették tönkre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kereső: Varj, en mar honapok ota hazug vagyok Belusnak, de engem mar nem zavar, mert nem kommunikalunk egymassal. O elmond mindennek - ez mar nem zavar, mert megnezem, ki mondja? -, valaszolnom meg nem muszaj, gyalazkodni nem ohajtok, nem megyek le az o szintjere.
Ilyen ecceru a vilag.
De latom, Neked is sikerult kihuznod a tuzszerszamot nala...:o))))
Ettol fuggetlenul az LMP egy csomo nyitott kerdest hagy megvalaszolatlanul: MIERT hagyta oket ott egy pillanat alatt Werber? Miert nem Hadhazy, miert vago gabor ment el targyalni Gyurcsanyekhoz, es miert erolteti Bercike az osszekoto szerepet magara akkor, amikor erre az eb sem kerte fol, sem Gyurcsany, sem Vona? Es akkor most o van megsertodve, hogy nem sikerult az allitolagos "bekites", osszehozas...
kereső
@Béla333: irtam olvass Vörös Imrét!!!
Eladott Ország
@kereső: @Béla333: "Országgyűlés határozatával kimondja a legfőbb ügyész hivatalvesztését, ha a legfőbb ügyész neki felróható okból nem tesz eleget megbízatásából eredő feladatainak, illetve jogerős ítéletben megállapított bűntettet követett el, vagy más módon tisztségére méltatlanná vált."
Pálinkás Pál
@Béla333: Te nagyon gyengeelméjű vagy...mutasd azt a törvényt amely szerint egy köztörvényes ügyészt nem lehet elmozdítani az állásából...meg ha tudnál szöveget értelmezni..nem kell elmopzdítani,becsukják előzetesbe,és akkor mit tud csinálni???
"Még akkor sem lehet leváltani, ha ellene bűncselekmény gyanúja miatt vizsgálat indulna!" idézet tőled...tehát szerinted ,ha polpot lelő valakit fényes nappal a tömött utcán,akkor is csak 2/3-al lehet leváltani??? Te nagyobb marha vagy mint gondoltam!!!
És hogy megsúgjam neked ,okos jogászok már rég kitalálták hogy nullázzák le a gyurma keménységű alaptörvényt is!!!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Tegnap meghallgattam Gyurcsány mocsok áriáját az alákérdezős Rónai Egonnál, aztán meghallgattam Hadházyt K.O.-nál és ebből raktam össze a képet."

S mit mondott, vagy mondtak, hogy megint Gyurcsány lett a legfőbb ellenséged?
Nem láttam a beszélgetéseket.

Írod:
"Az esetleges kormányváltás elmaradás bűnét és felelősségét nem lehet csak és kizárólag az LMP nyakába húzni, bár a szándék jól látszik."

Mivel az LMP bevállalta az egyezséget és a közvetítő szerepet, amit nagyon helyesnek tartottam, amiben bíztam is, ennek ellenére nagyon gyorsan kihátrált ebből a szerepből, ezért bűnnek tartom ha nem folytatják.

Írod:
"Tehát változatlanul azt mondom: Gyurcsány első pontja megvalósíthatatlan."

Akkor ezt már nem cáfolom, megtették előttem többen is, ha nem érted, olvasd el újra @Eladott Ország: ma, 13:10 hozzászólását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.