Nincs „borsókúti paktum”, vagyis nem jött létre megállapodás a Jobbik és az LMP közt – számolt be a hétfő esti találkozóról a Hír TV reggeli műsorában Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Az M3-as autópálya borsókúti pihenőjében létrejött találkozón Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP társelnökei arra tettek kísérletet, hogy rávegyék a Jobbikot, működjön együtt …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Szél magára maradt. Most törheti a fejét a király csinálást fogy folytassa titokvan. Ha tovább akadékoskodik még a végén kiesnek.
kereső
No,vona is eltanulta már,hogy hogyan nem kell kibontani az igazság teljes részletét-úgy csúsztat ,mint a huzat.
Pálinkás Pál
Nos Jobbikosok ...lejött a máz a cukiskodó vonáról...egyedül kevesen lesztek,és így legalább mindenki tudja hogy nektek orbán rendszere megfelel,mert nem akarjátok leváltani...a régi ősjobbikosok szerintem hánynak tőletek!!!
Béla333
@Madácsi Pali: 10.21
Eddig is csak az LMP-nek volt fontos a normális, élhető ország, a tiszta, korrupciómentes közélet.
Mindenesetre hogy Vonáékkal normálisan lehet tárgyalni, a magát "demokratikus"-nak hazudó oldallal meg csak a botrány van, az azért elég szomorú!
Madácsi Pali
@Béla333: nem a propaganda duma számit, hanem a tények és tettek. Azok viszont önt sosem zavarták, sőt... !
Béla333
@Madácsi Pali: 10.36
Pontosan a tények számítanak. Ami mint tudjuk, makacs dolgok!
Eladott Ország
Attól tartok, hogy az LMP és a Jobbik "elkúrta" ezt a választást. "Nem kicsit, NAGYON"
Felelőtlen ez a politizálás kedves Szél Bernadett és Vona Gábor. Nincs egy kockás papír és egy tintaceruza a kezük ügyében, hogy kiszámolják az esélyeket? "A kurvának is lenni, meg szűznek is maradni" ars poetica nem működik. Sajnálom, hogy emberek millióinak álmát tették tönkre.
Madácsi Pali
@Béla333: mit sikerült a rágalmaikból bizonyítani? Ne menjünk nagyon messze, maradjunk a vasárnap esténél. De ha nem elég vizsgálhatjuk Schiffer ténykedését.
Béla333
@Madácsi Pali: 10.58
Hitről nem lehet értelmes vitát folytatni.
Te azt hiszed, hogy nem volt a Feri tintás, téged még egy szonda eredménye sem tántorít el ettől. Mint egy hithű Fideszesnél sem az Orbán rajongást.
Ugyanez Schiffer. Rendben: mondjad és bizonyítsd is, hogy mi köze van a vasárnapi tárgyaláshoz Schiffernek?!
Madácsi Pali
@Béla333: a vádaskodó már bocsánatot kért, de önt szokás szerint nem érdekli. Csak rágalmaz tovább, mint ahogy Schiffernek sem álltak meg a vádjai.
Jó az irány, így tutira bukják a frakciót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.