“Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve.” (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
5. tagkönyv birtokosának a kampány finisében még nem esettle le, hogy a választók több mint 2/3-át sértegeti. Drukkolok neki. Tüzelje tovább a velük nem szimpatizálókat, igy lesz minél magasabb a részvételi arány.
nyanya001
24.hu/tudomany/2012/04/20/a-9-legokosabb-allat-a-foldon/
Patkányok

Bár a patkányokat a betegségek terjesztőiként tartják számon, rossz hírnevük ellenére kifejezetten intelligens állatok. A Guelph-i Egyetem legújabb kutatásai szerint a patkányok kitűnő emlékezőtehetséggel és kommunikációs képességgel rendelkeznek. Emellett nagyobb aktivitás fedezhető fel agyuk hippocampusnak nevezett területén, ott, ahol a patkányok érzékszerveitől érkező információk jelentős része rögzül.
A hernyókat mint amilyenek ti vagytok, csak a kártékonyok között emlegetnek.
Klubtag
Megköszönheti a barátja ennek a genetikai selejtnek, hogy a kétségeket eloszlatva tisztázta: Orbán pontosan arra gondolt és azt mondta ki, amit a "sivalkodók" jól megértettek és amitől az ország nagyobb része joggal fél. Az összes eddigi fidesz-szócső magyarázkodása tiszta hazugság, hogy ó nem úgy gondolta, meg ó nem úgy értette, meg ó felesleges az aggodalom.
Lóf@szt mama!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.