Továbbra sincs olyan egységes ellenzéki összefogás, amilyet a hódmezővásárhelyi önkormányzati választás után kilátásba helyeztek a pártok – mondta a Médianéző igazgatója.

Boros Bánk Levente az M1 aktuális csatorna keddi műsorában hozzátette:

azóta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke kijelentette, hogy csak a parlamenti együttműködés lehetőségét látja a Jobbikkal.

Az LMP azonban csak akkor hajlandó együttműködni, ha a Jobbikot is beveszik az ellenzéki összefogásba, így ezzel a lépéssel az LMP-re háríthatja az együttműködés meghiúsulását Gyurcsány Ferenc – mondta az igazgató.

Véleménye szerint Gyurcsány Ferenc kényelmes pozícióban van, nagy eséllyel bekerül az Országgyűlésbe és pártjának saját frakciója is lesz, a többiekkel való együttműködésre valójában nincs is szüksége.

"Azt sem tudják eldönteni, hogy ki kivel fog össze" – a Médianéző igazgatója szerint bizonytalanság uralkodik az ellenzéki pártok között

MTI Fotó: Illyés Tibor

Tizenkilenc nap van a választásokig és bizonytalanság uralkodik az ellenzéki pártok között, azt sem tudják eldönteni, hogy ki kivel fog össze, arról már nem is beszélve, hogy miként valósulna meg az együttműködés

– mondta Boros Bánk Levente.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Na ez az igazán kétségbeejtő! A nép lebirkázza saját magát(olvasom a hozzászólásokban,hogy a nép miatt van még mindig hatalmon a csuti),miközben a nép már felébredt,csak éppen tehetetlen,hisz nincs politikai felhatalmazása,hogy bár mit is tegyen. Hódmezővásárhelyen könnyű volt nekünk,mert itt az ellenzék vissza vonult és ráhagyta a csatát a Fidesz- Független jelöltre. Szerencsére itt az emberek már felébredtek és tudták hová tegyék a jelet. Én megmondom őszintén annyira Fidesz vezetésű volt ez a város,hogy nem mertem remélni ekkora összefogást. Itt is hiába lett volna az emberek ellenállása a Fidesszel szemben,ha lett volna vagy 5 párt akik közül választani kellett volna. Simán feldarabolta volna a választók 12.700-as szavazatát 5 fele és akkor a 8700 stabil szavazóval rendelkező Hegedűs nyert volna. Ez azért is meglepő,mert az emberek szerették Hegedsűst,hisz tényleg jó városrész képviselő volt.Amit tehetett megtett az emberekért.Itt most azonban el kellett döntenünk,hogy egy jó ember miatt a nyakunkba vesszük-e a 2,4 millió tolvaj gerinctelen bandát. Beáldoztunk egy jó embert,akiről sajnos a bukása után kiderült,hogy még sem annyira jó. Nagyon gusztustalan volt az este 10-kor tett nyilatkozata,miszerint a mocskos választási csalás nyert a tisztesség felett.
wagabund
..."Az LMP azonban csak akkor hajlandó együttműködni, ha a Jobbikot is beveszik az ellenzéki összefogásba,"...

ez egy baromság...majd a választó eldönti, hogy melyik párt/ melyik jelőlt a kedves neki...
...ha erőltetik az összefogást, abból az erőlködésből csak beszarás lehet...hagyni kell az embereket jókedvűen dönteni...

...ja, hogy nincs megfelelő jelölt?... nem az emberek gusztusával van a baj.

...mindenesetre 8.-án este megtudjuk, hogy ki is a legény a gáton...addig hadd küzdjenek a szavazók kegyeiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.