Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot! (...) Mi, akik ugyanolyan fiatalok voltunk, de nem tartoztunk a ’88-as Bibó-kollégisták soraiba, a legteljesebb bizonytalanságban éltünk, dolgoztunk az Országgyűlési Képviselők Irodaházában. Nálunk alig fiatalabbak, nem egy vonatkozásban jóval tapasztalatlanabb fiúk és lányok döntöttek sorsunkról, egzisztenciánkról. Ők jómódban éltek, ám bennünket, kiszolgáltatottakat szinte fillérekért dolgoztattak, ugráltattak – gyakorlatilag nem is vettek emberszámba...

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez meg egy regebbi riport a holgytol - csak egy kis emlekezet-frissites tole,...:o))
Hat ez van fijjug,..
Ez a pszicho- es szociopata manus masra nem kepes... Nougyekkel meg kulonben sem foglalkozik...
szaboria1
@karma1: És ez sajnos csak egyre jobban romlott, már a diktátorokon is túl tesz ORBÁN.
Sámannus
Egyenlőre a hívek csak támolyognak, amikor a kedves vezető fejbe kólintja őket, mintha csak kokit adna. A helyzet fokozódik, már kettős gyűrűben védi a maffia, amíg eteti őket. Utána majd egy csatornából fogják kihalászni, nagy tételben fogadhatunk rá.
Borsodi
Ez kellett nekünk,egy ilyen miniszter akkor ünnepeljük tapsoljunk és ne panaszkodjunk,elvégre ezt akartuk.A leges legalkalmasabb ember a félelem keltésre,mert ő a Soros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.