Szél Bernadett tehát megszívta. Nagy arccal, és Vágó bunkóságával próbálta ott a mérleg nyelvét játszani, ahol nem tudta megkülönböztetni a mérleg tányérjait a malomkövektől. Addig billeget a tányérok között, míg most talán a párt puszta túléléséért küzdhet meg a szavazatokért. No, meg azért a képviselői baksisért, ami nem is annyira baksis. A közmunkában elérhető fizetésekhez képest. Könnyen lehet, hogy a következő lépésnek nem marad más, mint visszakullogni a DK asztalához. Hatalmas presztízsvesztéssel. Esetleg betagozódni a „Fidesz még mindig jobb, mint Gyurcsány” vonulatba. Még nagyobb presztízsvesztéssel.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szél Bernadett botrányos viselkedésénél vegyük figyelembe azt is, hogy a DK elegánsan visszahívta a körzetéből az emberét, és átengedte neki a terepet. Ehhez képest volt nekik száraz a pogácsa, és leprás a szék, amibe bele kellett ülniük. Egy ilyen pillanatban, amikor ismert, milyen nagy a tét. Ezt kell bemutatni erről a pártról, magukat minősítették. Botrány nem az, amit okoztak, hanem a magatartásuk, a viselkedésük, a felelőtlenségük, az egyre gyanúsabb trollkodásuk a magyar közéletben. Orbánnál biztos nem száraz a pogácsa, még egy kis disznótorost is ad, mellé pálinkával. Vágónak úgyis az volt a kifogása, hogy nem kínálták meg viszkivel. Újabb 4 év Orbánnal. Ilyeneken múlott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
én komolyan kezdem azt hinni, hogy ezek az un. ellenzékiek nem akarnak nyerni! =))
namihami
Bizony Bernike. Ez a ""mérlegnyelv"" most mellé szaladt. Rossz pozícióba csusszantottátok bele. Kissé túl barna lett. Tudod, a festők ezt hívják ""Viktor-barnának"".
GeoCravker
@RonaGyuri: Nekem már 2014-ben is ilyen kényszerképzeteim voltak.
GeoCravker
@namihami: Mingyárt jön a Béla, oszt megmagyarázza :-)
bencemacska
@RonaGyuri: ma,11:51
Annál jobban szeretik a pénzt. Biztos sokkal tartoznak Werbernek.
papa.49
Akkor most mi van a Vona is kikosarazta a lmp. t???
Ludmilla
én nagyon kedveltem Vágó Gábort,reálpolitikusnak hittem.azonban a vasárnapi Gyurcsányt lejárató akciója övön aluli volt,akár részeg volt,akár nem...AJobbiktól meg azt kapták ,amit érdemeltek,szelesbetti nagy arca összement...
Clavigo
@papa.49: Gondolom,,,felkínálta a lömöpö-szavazatokat,,annak fejében,,,hogy ŐŐ lesz miniszterelnök.. Oszt el lett hajtva a picsába..Nem baj,,majd Tusványoson kompenzálják az egóját..
Madácsi Pali
Hajrá lömöpö! Teljes gázzal a kiaesés felé.
papa.49
@Clavigo: Kíváncsi leszek az eredményükre !!!
verőce21
Hááááá...Hááááááá...Háááá...!
Elég naiv volt, aki egy percig is azt hitte, az "ellenzék" nyerni akar!

Csak a párttámogatás kell nekik, ami sokszáz millió Ft, azzal is beérik. :)
GeoCravker
@Ludmilla: Vágó nekem az első csalódást a netes tüntin alakított magánszáma okozta. De az még belefért volna a felindulásba. A most vasárnapi már nem
karma1
@RonaGyuri: 11.51-re: Bizony, mint a viccben is, mikor nyuszika elmegy a medvehez, hogy mezet kerjen tole. A medve azt mondja neki: Nyuszika, ha leszopsz, kapsz mezet. Nyuszika megteszi, es varja a mezet. A medve szetteszi a kezet, es mondja, hogy ma nem dolgoztak a mehek, nincs mez. Masnap a nyuszika megint megy az erdobe a medvehez, mezert. Musor ugyanaz: maci beigeri a mezet, ha a nyuszika leszopja. Persze, megint nincs mez, mert kilyukadt a mezesbodon, es nincs mez. Harmadnap megint megy a nyuszika, musor ugyanaz, mire mar a medve elegeli meg a dolgot, es mondja a nyuszinak: "Mondd te nyuszi, te csak szopni jarsz ide?"

Hat nagyon kiosztottak Szelre a nyuszika szerepet, es ugy nez ki, tobb medve is van, a mez az meg a mezesmadzagon, amit el lehet huzni mindenkinek az orra elott, de nem muszaj oda is adni, vagy beteljesiteni az igereteket.
Szel pedig sajatmagat kormanyozta ebbe a helyzetbe, valoszinuleg sajat kutfobol meritve az e'ca't.
Tul keson, tul rosszul, es tul keves engedmennyel ohajtana oriasit, - fonyeremenyt - szakitani.
namihami
@GeoCravker: Na, akkor hajrá. Várjuk a bölcs megvilágosítást. A jelek szerint igazán ránk is fér. Eddig csak a cumi látszata jött át.
relatív
Az ' igazság pillanata ' mindig eljön, csak néha már nem tudjuk kivárni...

Vannak az országban józanul goondolkodók IS, így elvárható, hogy az ' igazság pillanata ' mégis eljön április 8- án !

Ha a médiamunkások ( bármilyen elkötelezettséget IS hangoztatnak ) nem nagyon dobják el azt a bizonyos súlykot - és kellően visszafogják magukat legalább az egyéni szégyenérzet határán - akkor a világos éssszel megáldott többség a helyes döntésre jut !
Eladott Ország
Szél Bernadett botrányos viselkedésénél vegyük figyelembe azt is, hogy a DK elegánsan visszahívta a körzetéből az emberét, és átengedte neki a terepet. Ehhez képest volt nekik száraz a pogácsa, és leprás a szék, amibe bele kellett ülniük. Egy ilyen pillanatban, amikor ismert, milyen nagy a tét. Ezt kell bemutatni erről a pártról, magukat minősítették. Botrány nem az, amit okoztak, hanem a magatartásuk, a viselkedésük, a felelőtlenségük, az egyre gyanúsabb trollkodásuk a magyar közéletben. Orbánnál biztos nem száraz a pogácsa, még egy kis disznótorost is ad, mellé pálinkával. Vágónak úgyis az volt a kifogása, hogy nem kínálták meg viszkivel. Újabb 4 év Orbánnal. Ilyeneken múlott.
GeoCravker
@Eladott Ország: Szél és Vágó majd elmennek pörköltözni, mint korábban írtam. Hadházy vasárnap talán ezt egyeztette a volt klubtársakkal. Vágó berúghat, mint az állat, ha úgy tetszik.
S igen. Az ország meg egy majdnem volt lehetőséget köszönhet az ilyen megélhetési vigéceknek.

Tényleg várom Bélánkat, hogy ilyenkor mi van? Mivel magyrázza ezt a taplóizmust.
kereső
Az a nagy fene helyzet , hogy mi itt köznépek megengedhetünk magunknak egymással szemben-persze csupán a szeretet jegyében-ilyen,olyan beszólásokat.
Viszont "azon a szinten" van egy érvényes szabály, legalábbis azokra,akik kultúremberek:
" Egy bizonyos szint fölött, nem megyünk egy bizonyos szint alá".Na már most Vágó Gábor /Petőfi imitátor-ripacs/,ezt nem tartotta be. Egy szintre került a fideszes megmondókkal, akik a béka sejhaját nézik alulról,azt is sámlira állva.
Béla333
@Eladott Ország: 12.37
Ez baromság!
Vágó Gábor nem urizáló tipus és a közélet tisztaságáért az elmúlt években a legtöbbet tette. Nem lehet az egészet kidobni azért, mert szóvá tette, hogy Gyurcsány palira vett mindenkit, mivel nem is akart a Jobbiktól semmit és mert azt merte mondani, amit igaznak vélt: tintás volt a Feri!
Ettől ő még az egyik legnormálisabban gondolkodó és viselkedő politikus ezen az oldalon.
Szél Bernadett meg nem viselkedett botrányosan, felesleges tovább mélyíteni az ellenzéki oldalon levő árkokat szerintem.
Persze ha minél rosszabb, annál jobb a cél, akkor nosza!
papa.49
@GeoCravker: Ezt nem lehet megmagyarázni, sőt én azt mondom NEM IS KELL, mindenki látja mire megy ki a játék !!!
Eladott Ország
@Béla333: Ezek rombolásra vannak fenntartva, szatellitpártja a Fidesznek, ez számomra ettől kezdve nem kétséges. Mert ennyire felelőtlen, ennyire hülye nem lehet senki. A minimális emberi normákat nem tartják be, és véletlenül nem lehet így a Fidesz kezére játszani egy ilyen pillanatban. Az ő “komfortzónájuk” a Fidesz kiszolgálása és a műellenzékiség. Ebből kellene kilépni, de erre nem hajlandók. Hasonlítsuk össze ezzel azt, amikor Szél Bernadett elment Tusványosra, ott nem szégyellte a fideszes logót, s nem viselkedett ilyen hisztérika módjára, megalázóan pofátlanul.
Béla333
Sajnos igazam volt: ezzel a DK-s csürhével nemhogy közös nevezőre jutni, de még csak tárgyalni sem lehet.
Kioktató, arrogáns, lekicsinylő stílusuk miatt csak az ellentéteket tudja szítani, de az ország érdekében nem tud leszállni a magas lóról.
Az ellenzéki térfél legkártékonyabb, legaljasabb alakulata a DK. Pont olyan a fanatizált, önálló gondolkodásra alkalmatlan fanatikusaival, mint a másik oldalon a Fidesz.
Az ilyenekkel még szóba állni is kár, csak bemocskolják a vele szóbaállókat!
Nagyon elbaltázta a DK a koordinált indulás lehetőségét, bár ez őket nem is érdekelte különösebben! Nekik elég annyi, hogy ők maradjanak a választások után a legerősebb ellenzéki alakulat.
sokanvagyunk
@Béla333: Dicsérő szavaidra: Vágó Gábor valóban nem urizáló volt, hanem paraszti. Ha ő az egyik legnormálisabb, akkor az LMP táján nagy a baj.
Béla333
@Eladott Ország: 12.50
Nem vitázom veled, csak kérdezem: mi a minimális elvárás egy ilyen tárgyalás előtt?: Hogy ne nyomjunk be, hogy tudjunk értelmesen gondolkodni és viselkedni, vagy az, hogy a másik fél ha ilyet tapasztal, akkor még csak szóvá se tegye?
Béla333
@sokanvagyunk: 12.56
Ő bocsánatot kért, mert szóvá tette a tapasztalatát.
Gyurcsány bocsánatot kért, mert nem is volt szándékában a teljes körű koordinációról tárgyalni?
Ja? Neki nem kell? Gyurcsány mindent jól csinál?
Béla333
Na egy szó mint száz!
Tök fölösleges volt belekezdeni bármiféle koordinációs tárgyalásba.
Remélem az LMP tanult ebből és soha többé nem ül egy asztalhoz a DK/Gyurcsánnyal.
Ki is mondta? Gyurcsány olyan, mint egy fertőző beteg, még a közelébe sem szabad menni!
GeoCravker
@Béla333: "Vágó Gábor nem urizáló tipus és a közélet tisztaságáért az elmúlt években a legtöbbet tette. "
Amennyiben gyakorlatilag nem tett semnmit, csak elment arcoskodni időnként?
GeoCravker
@Béla333: "Kioktató, arrogáns, lekicsinylő stílusuk"
Vágóra gondoltal? Ja nem. Pedig tapló, kioktató, lekicsinylő és arrogáns volt vasárnap.
Amúgy Bernadett is kioktató, lekicsinylő és arrogáns volt vasárnap. . A tapló szerepét eljátszották előle.

Ezzel kedves Béla, az LMP kiírta magát Fodor Gábor szintjére politikailag és a Fidesz szintjére retorikailag.
JAJMÁR
Ej, màr kár az idõmért. Már a címből tudnom kellett volna, kihez fűződik eme emelkedett szinvolú íràs :(
Béla333
@GeoCravker: 13.18
Ugyanezt kakukkolod már évek óta!
Magadat győzködöd az igazadról, vagy igehirdetőként másokat oktatsz?
Szerintem azok írták ki magukat a közéletből, akik 1994 óta egymást kormányon váltogatva lopták szét az országot és hogy ne legyen ebből botrány, a pártpénztárosokon keresztül osztották szét a lopott pénzeket: A Fidesz, az MSZP és a belőlük kivált DK!
Mutyibrigádok, maffia csapatok, akik egymás bűncselekményeit Polt közös helyzetbe hozásával hárítják!
Na ezek írták ki magukat a demokratikus pártok és politikusok közül.
JAJMÁR
@verőce21: Csak szólok. Túl sokat hahotázol előre. Sírás lesz a vége
Béla333
@JAJMÁR: 13.24
Azt hiszik, hogy ha itt egymást biztatva, a hülyeségeket egymás alá pakolva hirdetik a DK/Gyurcsány erkölcsi fölényét és hatalmas intellektusát, akkor az már így is van, ha kellően sokan imádják őt ezért.
Kártékony fanatikus csapata van a DK-nak, hiszen őket nem érdekli az "ezen" oldali politikusi bűn, hiszen a másik oldalon nagyobb bűnöket találunk. Ezzel egy politikusi bűnöző csapatot tartanak hatalomban, ugyanúgy, mint a másik oldalon az éppen az általuk leszólt Fideszes fanatikusok - ott.
kereső
@Béla333: na akkor itt van "Csak Neked,csak itt és most, egy igazi dk-ás !!!válasz"
Te is szoktad idézni:
nepszava.us/bartus-laszlo-orban-es-az-lmp-komfortzonaja/
JAJMÁR
Az Lmp nincs két szék között. ott van, ahová definiálta magát.
A választási megegyezés, a nem mindenáron és a nem csupán felszínes, hanem az eredményes, ami nem a pártok és pàrtelnökök, hanem az ország érdeke... ha lesz ilyen, akkor a Szél benne lesz.
Ha ilyet nem lehet létrehozni, másmilyet nem érdemes.

Nem az Lmp -t ültetik le, föl... amazok, hanem a választóikat. Benneteket, és nem is először.
JAJMÁR
@Béla333: À, elenyésző a támogatása országosan.
Igaz, ebben az orszàgban bármi megtörténhet, itt egy kisebbség is 2/3-hoz jut.
JAJMÁR
@Béla333: À, elenyésző a támogatása országosan.
Igaz, ebben az orszàgban bármi megtörténhet, itt egy kisebbség is 2/3-hoz jut.
Hellcat
Amelyik párt nem képes az együttműködésre csak a bejutásra túlélésre játszik arra kár a szavazat...majd nyer szépen megint a maffia banda aztán elhúznak a dolgozó emberek az országból nagy hullámban megint...aztán túl kevés lesz az eltartó a kurva sok eltartottra...
GeoCravker
@Béla333: "Ugyanezt kakukkolod már évek óta!"
Nem ugyanezt :-)
Inkább azt, hogy véleményem szerint az LMP alapvetően Orbán szekerét tolja. Ezt még nem sikerült megcáfolnod. Évek óta :-)
A jelen akciójuk fényében kicsit nehéz is lenne.
Azért ugorj neki.
GeoCravker
@JAJMÁR: Hát igen. Az LMP támogatottsága tényleg elenyésző... Azért csökkenteni még sikerülhet
Béla333
@GeoCravker: 13.46
Rendben! Elmondom, hogy miért nincs úgy, ahogy írod, de előtte te magyarázd el, hogy miért nem számolt el sem az MSZP, sem a belőle kivált politikusokból álló DK a Fidesszel közösen ellopkodott közpénzekkel? Hol van ez a pénz? Mennyit loptak? Közösen és pártonként?
Miért nem tett ennek megakadályozásáért semmit az akkori miniszterelnök: Gyurcsány?!
Izgatottan várom a megvilágosodást!
GeoCravker
@Béla333: Ha már ennyire tudod a tutit, miért nem Te sorolod a lopásokat?
Bedobsz valamit, majd mástól várod el, hogy alátámassza, megmagyarázza.
A provokátorképzőben egy kjettes alá.
Ez a Te nünükéd. Elő tehát a farbával.
Béla333
@GeoCravker: 14.00
Te elvárod, hogy az általad felvetett ötletedet cáfoljam, (miszerint hogy szerinted az LMP Orbán szekerét tolja) ugyanakkor te meg nem foglalkozol az elmúlt évtizedek MSZP-Fideszes közös bűncselekményekkel, arról is én meséljek? Én egyiket (bármelyiket) vállalom, másikkal meg dolgozz meg te! Az nem megy, hogy te majd osztod a feladatokat, a másik meg ugráljon itt neked!
karma1
@kereső: 13.33-ra: Azt a...! Levegot nem kaptam,... Koszi a linket,... Szoval az erzeseim nem csaltak,... Es ebben a pillanatban vegre megertettem Belat is.
Akinek Gyurcsany a feketeseggu, es aki az LMP-nek drukkol, mert sosem hallottam tole egyetlen szoval sem, hogy nahat, mennyit lop ez az orban a meszaros stromanon, meg a roganon, garancsin, mittudomenkin keresztul , hogy abba belepusztult egy nemzet: allandoan azon lovagol, hogy a Gyurcsanyek hazudtak. Holott nem Gyurcsany, hanem az akkori mszp-s politikusok hazudtak, akiknek aztan nem is tetszett Gyurcsany nyiltsaga, igy ki is alltak mogule, el is arultak.
Szoval ez Bela, ez az LMP...
De legalabb vilagossa valik, hogy ki-kivel van...
SInicska meg nem robbantott mindent, Gyurcsany pedig a legutolso beszelgeteseben megigerte Kalman Olganak, hogy meg a valasztasok elott kiadja a nala levo iratokat. Mert nala vannak...:o)))
Nem lesz orban ME...:o))) de ez nem Berciken es nem vonan fog mulni... Ok eltunnek a lecsoba, de inkabb pocegodorbe...:o))
Béla333
Le is zárhatjuk itt a nagy epeömlést!
Aki az eddig az országot szétlopó és a rablott holmit egymás között a pártpénztárnokokon keresztül elosztó alakulatokra akar szavazni, az megteheti a Fidesz, az MSZP és a belőlük kivált DK mellé húzott x-szel!
Aztán utána ne halljak egy szót sem, hogy folytatódik az ország lecsúszása, kifosztása, az emberek elvándorlása.
Aki meg ebből a lecsúszó világból ki akar törni, az meg szavazzon a többire.
Senki ne panaszkodjon egy hónap múlva, hogy nem szóltam...
bencemacska
@verőce21: ma, 12:03
A sokszázmillió (pontosan:600) forint csak akkor jár, ha a szavazás napján van106 egyéni jelölt és országos lista!
Tehát LMP , Fidesz-KDNP, és néhány Fidesz támogató kamupárt!
Ők a pénznye(r)lők!!!
bencemacska
@GeoCravker: ma, 12:42
Ilyen mazochista vagy???
Irigylem az idegeidet!!!
bencemacska
@sokanvagyunk: ma, 12:56
Mi az hogy a normálisabbak egyike, ő a "közélet tisztaságáért az elmúlt években a legtöbbet tette."
Nesze neked Hadházy, tépd csak a szád feleslegesen!
Jozefina
Remélhetőleg szélt elviszi a vihar, amit kavart!!! Vigye jó messzire, mert amit tesz a saját nemzetét árulja el!!!
Béla333
@Jozefina: 15.08
Épp ellenkezőleg. Nekünk lenne a legjobb, ha megvalósulhatna az LMP által hirdetett tiszta, korrupciómentes közélet. Ez mitől nemzetárulás neked? Néha egészen elképesztő, hogy mekkora ostobaságokat képesek itt leírni egyesek...
Pálinkás Pál
Béla...látod beigazolódik amit én már év elején mondtam...szerintem jelenleg úgy álltok,hogyha a fidesz nem visz be a hátán,akkor ugrott a Parlament..
bencemacska
@kereső: ma, 13:33
Nem szeretem Bartus írásait, de rövid időn belül másodszor adok neki igazat!
Csak azon gondolkodom, mit írt volna, ha nem lenne számára túlzottan ellenszenves Gyurcsány?!
Béla333
@Pálinkás Pál: 15.32
Néha nem tudom eldönteni, hogy valóban ennyire tájékozatlanok vagytok (így te is), vagy csak megjátszátok magatokat. Ha már ennyire aggódsz az LMP miatt:
Nézzünk egy friss adatot:
"Az LMP szavazóinak száma nem változott, 6 százalék, a biztos szavazó, pártválasztók körében 8 százalék, ahogy a DK-é sem, és így 4 százalék, a biztos szavazó, pártválasztók körében 5 százalék. "
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujra_erosodik_a_fidesz_kijottek_a_friss_adatok.658800.html

Inkább a DK bejutásáért aggódj, vagy felesleges? Besegít a Feri a Fidesznek az ellenzéki oldal letarolásával és így a Fidesz meg besegíti a DK-t a Parlamentbe?
Pont fordítva ülsz a lovon!
Pálinkás Pál
@Béla333: Ez mai adat??? Mert ugye az elmúlt pár napban történt pár dolog ,ami nem vet jó fényt rátok!!!Végeredményben nem érdekel...én úgy érzem hogy fidesz nélkül nem juttok be,ezért dolgoztok rajta...hátha leesik egy két szavazat!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 15.32
Egy éve szóltam, hogy ha folytatjátok az LMP igaztalan mocskolását, akkor én sem hagyom abba Gyurcsány igazi arcának a bemutatását. Azt is mondtam, hogy tőlem folytathatjuk ezt a végtelenségig is, de minimum a választásokig! Ezt választottátok, ez van!
Már nincs sok hátra a választásokig...
GeoCravker
@Béla333: Te hivatkoztál arra, hogy évek óta kakukkolok. Azt, amit mondtál nem, de az LMP fideszes pártiságát kakukkolom valóban. Ezt az elmúlt időszakban, minden egyes kakukkor nem cáfoltad :-)
Alkalmasint más sem. Jajmár max hozzáadott értéke az volt, hogy mindenki gonosz, aki nem esik látatlanban hasra bárki elemi nagysága előtt, ha azt állítja magáról, hogy ellenzéki.
Nem adok én Neked semmilyen házi feladatot. Egyelőre Te dobsz be témákat, amiket semmivel nem támasztasz alá, de mástól elvárod.
De csak a Te kedvedért,
2012-ben nemet mondtak Bajnainak majd következetesen elhatárolódtak minden együttműködéstől. Még 2014 januárjában is. Nem kis részben hozzájárulva, hogy Orbán ügyvédjének pártja megossza az ellenzéket. (amely megosztásban eszemben sincs Mesterházy és Szigetvári szerepét alábecsülni)
2015-től folyamatosan feltűntek az LMP-sek egy-egy olyan fórumon, amely a neofasiszta Jobbikkal közös volt. Tudom: legalább egyszer Hiller is. De Schiffer dörgölődzése markáns és főleg folyamatos volt.
GeoCravker
@bencemacska: Azóta meggyütt. Kivont gyurcsányozással :-)
Mert az ami a Fidesznél és ezek szerint az LMP-nél is mindent visz.
Béla333
@GeoCravker: 15.56
Őszintén szólva unalmas azt a mérhetetlen előítéletet, rosszindulatot cáfolgatni ami pl. belőled ömlik nap mint nap.
Őszintén szólva szarok a rosszindulatodra.
A minél rosszabb, annál jobb elvét vallod, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is, igazad van!
Támogasd csak a korrupt, a hátunk mögött a Fidesszel összejátszó politikusi bűnözőket, a lelked rajta! Te is ugyanolyan mocskos vagy, mint ők, akik elkövették az országgal szemben ezeket a korrupciós bűncselekményeket! De nyomjad csak a bűnözőket, ez kell a magyarnak!
GeoCravker
@Béla333: "Őszintén szólva unalmas azt a mérhetetlen előítéletet, rosszindulatot cáfolgatni ami pl. belőled ömlik nap mint nap."

Világos. Ha konkrét eseményekre hivatkozok az LMP kormánypártisága kapcsán az előítélet és rosszindulat. Ha Te semmivel nem tudod alátámasztani az állításodat,akkor az maga az igazság és szende jószándék.

Béla, béla. Te vagy komplett (f)idióta vagy, vagy baromira megfizetnek.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 14:00
Sehogy sem értem, miért 1994-től számít lopásnak a lopás!!!
Pedig a székház ügy is korábbi, meg a kőbányák privatizálása is!
A kárpótlási jegyek, és az azokkal való üzletelés is.
Valamiért az MDF és a kisgazdák , kereszténydemokraták szentek és sérthetetlenek!
bencemacska
@GeoCravker:ma, 16:02
Tapasztalom, de én vitatkozom vele.
Vannak dolgok, amik már olyan mélyen vannak! Nekem meg fájnak az izületeim!-:)))
bencemacska
@Béla333: Téves lájk!
Nem oda szántam!
GeoCravker
@bencemacska: Azt a pártot, amelynek a vezetője a védence volt Schiffernek, és amelyik gyakorlatilag az összes kigolyózott MDF-est, kisgazdát kooptálta, nem szabad vegzálni.
Béla333
@bencemacska: 16.10
A lopás az lopás, ha 1994 előtt követték el akkor is.
Az 1994-es dátum azért lényeges, mert onnantó (már 24 éve!!) az MSZP és a Fidesz váltogatja egymást kormányon, egymás sarát eltakarítva.
Ez a 24 év olyan maffia szövetséget hozott az országra, amit el kell takarítani, ha ki akarunk mászni ebből a gödörből.
Béla333
@GeoCravker: 16.07
Na akkor nézzünk egy konkrét dolgot, ha már ezt hiányolod:

"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.

A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat

Kérdések:
1./ Mennyi lehetett a reális km ár, ha Gyurcsány 40% lefaragása után állította le Kókát?
2./ Miért állította le Kókát, nem az lett volna a közérdek, hogy minél kedvezőbb áron szerződjünk?
3./ Mennyit fizettünk ki feleslegesen addig, amíg nem kezdett el dolgozni Kóka?
4./ Hol van ez a felülszámlázott pénz?
5./ Tett-e bármit is Gyurcsány, ennek a pénznek a visszaszerzése érdekében? Ha nem tett, miért nem lépett?
6./ Tett-e feljelentést, bármit mint felelős vezető, hogy az ellopott közpénzeket visszaszerezze?
bencemacska
@Béla333: ma, 17:54
A székház lopás MDF - Fidesz közös ügy volt 1992-ben. Mondhatjuk úgy is, hogy az MDF ajándéka a Fidesz részére. (Titkos határozattal!)
Az ősbűn onnan datálódik! Hogy az MDF hova tette a pénzt, ki tudja.
A Fidesz és OV apjának gazdagodása viszont még ma is visszakereshető, akkor is, ha már elévült!!!
Nem kell mindent 1994-el indítani, mert aki nem lopott, - még sok hibája mellett is - az Horn Gyula és családja volt!
Természetesen nem vonatkozik ugyanez a pártjára!
Az utolsó mondatodra: 1992.
Akkor volt a Fidesznek 40%a , ennek ellenére 1994-ben alig jutott be a parlamentbe! Akik besegítették, azok most részben ott ülnek a parlamentben mamelukok formájában, vagy egyéb jól jövedelmező pozíciókat töltenek be!!!
GeoCravker
@Béla333: A kérdések jók. Ha azt hiszed, hogy tudom a választ, akkor tévedsz.
Ha bárhol azt írtam, hogy Gyurcsány egy szent ember, akkor idézd.

De,
Tegyük fel, hogy Gyurcsány az ördög.
Ebben az esetben még mindig áll (mert ez nem cáfolja), hogy az LMP sem okvetlen ellenzéki.

Tehát van egy Ördögünk.
Van egy Fidesz-Jobbik programrokonságunk.
Van egy Fidesz-LMP akciórokonságunk.
Van egy MSZP, akiktől szintén nem vennék használt autót;
Van egy Momentán provokátor egyletünk;
Van egy Krétakörös provokátorunk;
Meg még pár csipp-csupp mégindultunk a pénzért mozgalmunk.

Esetleg kell még egy bőrönd és repülőjegy
Béla333
@GeoCravker: 19.25
Beszélgessünk a Gripen kenőpénzekről?
Vagy a "Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak" féle Strabag kenőpénzekről?
Esetleg a Fidesz-MSZP közös parkolótársaságok ügyeiről?
Téma van dögivel! Csak éppen vizsgálat nem volt, így elkövetőt sem találtak.
Mivel ezek olyan ügyek, amelyből a Fidesz és az MSZP is részesült, egymásról meglehetősen sok bizonyítékkal rendelkezhetnek ahhoz, hogy egyik se borítson bilit!
Ha ezeket támogatja valaki, akkor ezt az uram-bátyám, kéz-kezet mos világot szeretné fenntartani. Te pont ezt teszed!
Hol az a bőrönd és repjegy?
GeoCravker
@Béla333: Bezélgethetünk.
Aztán Tokajról, aztán majd szólunk egy ügyvédnek oszt jónapotról.
Aztán arról, hogy Schiffer volt Orbán ügyvédje.
Aztán megannyi másról.
Egyébként fenntartom, amit írtam. Ezek nem egymást kioltó, hanem egymás mellett álló halmazok.
Az, hogy az LMP, a Jobbikhoz hasonlóan, még nem volt lopóhelyzetben, az nem jelenti azt, hogy ideológiájában, gerinctelenségében bárkinél alanyi jogon jobbak. A felkészüléshez és kapcsolattartáshoz pedig már mindkét párt begyűjtötte a fideszes összekötőit.
Mert Te persze hiheted, hogy Hadházy és Simicska két szent ember. Nekem erős kétségeim vannak.
Egyébként pont azt írtam valamelyik nap, hogy az országot egy valós jobbközéppárt hiánya fogja a fasiszták ölébe lökni.
Tehát van egy jobboldali blokkunk, egy baloldalibb blokkunk, és nincsenek csak decibelzsenik.

Alkalmasint az egész politikai elitből nem tudnék megnevezni egy kormánnyi hitles olyan figurát akiről feltételezem, hogy a gerincét nem adja le a ruhatárba. Pártállástól függetlenül.
incl. az lmps megélhetési tárgyalókat is.
Béla333
@GeoCravker: 19.50
Szokás szerint tele vagy pontatlansággal.
1./ Nem Schiffer volt Orbán védőügyvédje, hanem a TASZ, aminek az ügyvédje volt Schiffer és így védték Orbánt az állam túlkapásával szemben. Mert ezt teszik ma is, ez a dolguk. De neked ezt hiába is mondom.
Az LMP azért nem lopna, ha kormányt alakíthatna, mert ők genetikusan becsületesek, hanem mert olyan programjuk van, ami megvalósítása esetén nagyon megnehezíti, esetleg lehetetlenné teszi a közpénz lenyúlását. Csak ehhez helyzetbe kellene kerülniük.
De amíg a magyar választónak inkább kell a már többször bizonyított politikusi bűnöző gárda, mint egy olyan, amelyik élhető országért dolgozna, addig csak az ország folyamatos lecsúszása fog folytatódni.
Nem fogok én sem a végtelenségig kínlódni: ősszel elmegyünk a németekhez, hátha ott élhetőbb országot találunk! Te meg örvendezhetsz, hogy milyen jó irányban halad az ország!
Pont az ilyenek miatt tartom reménytelennek a helyzetet, amilyen te is vagy: eszed meglenne, hogy átlásd a helyzetünket, csak éppen neked nagyon megfelel a Fidesz-MSZP maffiaszövetség. (DK-s kiegészítőkkel!)
Béla333
@Béla333: 20.03
Az LMP nem azért nem lopna...
GeoCravker
@Béla333: A TASZ-ról meg van a magam véleménye. Biztos lenne helyzet, amikor hozzájuk fordulnék...
De legyen. Ha Te azt monddom hogy zóba sem álltak, tudomásul veszem.
Amit Szél eddig "programnak" mondott az nem több fedezetlen, populista ígérgetésnél.
Ergo, Szélnek teljesen megfelel az Orbáni füstpolitika. Főleg, hogy mindent megtesz a parlamentben való ülésért, de semmi érdemlegeset az operatív vezetésért. Tehát további évekig mondhatja, hogy mi mindent csinált volna, de soha nem kell számot adnia arról, hogy valójában mit csinál(t).
A magam részéről pont azért tartom reménytelennek a helyzetet, mert az ország tele van olyan három mondattal megvezethető emberekkel, mint Te.
Pont a helyzet átlátása gyanánt soroltam fel, hogy racionálisan mindenki nyugodtan otthon is maradhat. Választhat a kóklerek és politikai kalandorok között.
Ergo, maradnak az irracionális döntési fák. Amelyek mentén még hozzávetőlegesen jó döntést sem lehet hozni.
Mint levezettem többször, ettől még lehet egy halmozottan rossz döntést hozni. Hatalomhoz juttatva a Fidesz-LMP-Jobbik szentháromságot.
Amúgy menjél nyugodtan. Ott sincs kolbászból a kerítés. Mondjuk oda nem mennék. Nem tudok németül és nekem Dublin vagy Cambridge sokkal szimpatikusabb is, mint pl Frankfurt vagy Hannover volt.
JAJMÁR
Majd a jövő mindent eldönt ės megold. Helyettūnk is, hiszen az un. ellenzėki vàlasztók most arra jàtszanak, hogy ki miatt nem lesz kormànyvàltàs. Tàn mėg fogadnak is...

de valójàban ugyanùgy nem akarjàtok, ahogy a emeszpėdėkà se. A lėnyeg, hogy ezek a pàrtok megmaradjanak az ő maroknyi hìveinek. No meg azorbàn, mert az mėgse Szėl... ? EZ àm a nem mindegy! Persze lehet, hogy az Lmp se akar, lehet, hogy senki?

Elnėzėst, de most nagyon beleuntam.
Hàt lehet, hogy elmarad a kormànyvàltàs, de miattatok, miattunk. Nem nėzők, nem szurkolók vagyunk, hanem szereplők.
Persze aki mindenàron eszköz akar lenni valamelyik pàrt kezėben ės ėrdekėben, az meg eszköz!

De ėn szereplő vagyok sajàt egyėnisėgemmel, sajàt ėrtėkrenddel ės sajàt gondolatokkal. Most itt olvasgatva a màsok hozzàszólàsait, magànyos is.
Lehet, hogy "kidob" ez a blog? No nem baj, inkàbb a magàny :)
karma1
@bencemacska: 15.39-re: Hajszalpontosan ez az erzesem. Bartust en sem szeretem , mar a Hocipoben sem nagyon jelennek meg irasai, vagyis sokat valtozott a korabbi onmagahoz kepest is. De ennek a cikknek minden szavaval egyet lehet erteni - en is egyetertek vele...:o))
karma1
@GeoCravker: Elegge erdekes dolog, hogy valaki onkenyesen - mert neki ugy tetszik - a gengsztervaltast 1994-re teszi, mert innen valtogatjak egymast a szoci es a fideszes kormanyok.
Ha valakinek oriasi a bune ebben az egesz korrupcio-lopas-csalas- elinditasaban, akkor az kizarolag az antall kormanyra lo"cso"lheto, akik elkezdtek a privatizaciot.
Milyen volt az antall kormany? Valoban semmifele szerepe nem volt - persze ellenzekben - a fidesznek akkor? Nem volt felelossege? ("Kerem, mi nem voltunk kormanyon, bennunket uldoztek", mondhatja erre az idoszakra az azota nemzethy elmebetegge avanzsalt "politikus")
Belanknak is loszemuveg-komplexusa van, csak annyit lat meg, es oly modon, ahogy az neki tetszik..
Bunos, aki nem latja, hogy az, ami 1989-tol 2010-ig babazsur volt ahhoz kepest, mint amit 2010 ota eload a fide$$. Az elozo kormanyok 2010 elott a tizedet nem loptak el - ebbe beleertendo az akkor meg szemermes es kevesse kiforrott 2 fidesz kormanyzas is! - mint amit az "emuttnyocevben" a fide$$ lopott el.
karma1
@JAJMÁR: Jol latod: a partok szep lassan csak azt felejtik el, hogy a valasztoikbol epulnek. Csak oket felejtik el, es ebbe lehet belebukni igazan...
GeoCravker
@karma1: Igen egy kicsit szelektív a történelemszemlélet párakban.
Holott az Antall-kormány sem volt piskóta. Igaz, nem tettak annyit zsebre, mint Orbánék, de (száz)ezer milliárdokban mérhető károkat okoztak.
verőce21
@JAJMÁR: (21:38) Igazad van, de sajnos a dolognak van még legalább kettő másik aspektusa. Én is „szereplő” vagyok és mindenesetre be fogok menni és rászavazok valamelyik demokratikusra (pl. a Fideszre), azzal a tudattal, hogy úgyis minden mindegy.
Ha véletlenül mégis sikerülne valami, akkor örülni fogok.

Lehet ezért most megalkuvónak fogsz tartani, de jobb mint a magány. :)
JAJMÁR
@karma1: Pàrtok nincsenek vàlasztók - de ėn màr rajongóknak mondom őket - nėlkūl. Sajnos az ellenzėki "összefogàs" leple alatt, vagy közbe, mellette, reggel ės este, egymàssalvl vąannak elfoglalva, hogy ez nem akar, vagy nem úgy, nem àll ki, az t meg leördögözi... az ő vàlasztóik pedig ùtmutatàsszerűen alàzzàk egymàst, a múltat, a pàrtokat. Mėgis hagyjàk magukat a haragos vàlasztók irànyìtani.

De hiszen nincs valós kampàny, jövőkėp, a kormàny orbitàlis hibàit elnyomja a Vona meg a Szėl. Ezt, őket harsogja a szocidėkà sajtó, de mėg a közmėdia is.

Miėrt? Mi ėrtelme volt a Gyurcsàny hirtelen ės egyeztetės nėlkūli bejelentėsėnek? Hàt az, hogy szėtszedi az ellenzėket.

Nem kell összefogni ahhoz, hogy bizonyos körzetekben visszalėpjen a kevėsbė esėlyes. Ehhez elėg ott helyben, az ėrintett pàrtok megbeszėlėse. Ezt kell ės lehet is csinàlni.
Remėnykedem azėrt, hogy nem fordultak el túl sokan a veszekedős ellenzėk làttàn.
Nagyon esėlyes, hogy a jobbik lesz a befutò, ahogy figyelgetem a felmėrėseket, mert ők foglalkoznak most is a kormànyzat hibàival ės a jövővel. Ez van!
de az Lmp ės mėg a Momentum is, igen,nàluk se a màsik ellenzėki pàrt alàzàsa a program.
Persze a szocik is bekerūlhetnek majd a " kisebbsėgbe szorìtott orbànkormànyba" :) de meglepődnėk a többsėgūkön.
A jövő màr nem az övėk! Eljàtszottàk.
Ìgy làtom most :)
JAJMÁR
@verőce21: Helyes! Ha ettől ėzed azt, hogy jó irànyba tudod mozgatni a szálakat, szavazz a fideszre.
Szerintem soha semmi se mindegy, ės termėszetesen leteszem a voksomat ėn is.
Egėsz biztos, hogy valamelyik demokratikus pàrtra, vagyis nem a fideszre.
Nem is a pàrt a lėnyeg, mert tökmindegy hogy hìvjàk, ha egy szabad, tisztuló ės minden szinten fejlődő orszàgot ėpìtenek.
Mert akkor az tūkröződik kifelė a vilàgba is, ės vissza rànk is.

Nos, majd kiderūl "magànyos" vagyok-e ezzel a vėlemėnnyel, vagy mi vagyunk a többsėg?!
Hajrà Magyarorszàg, kezedben a jövőd :))))
GeoCravker
@JAJMÁR: "Pàrtok nincsenek vàlasztók - de ėn màr rajongóknak mondom őket - nėlkūl..."
Azt hiszem junius-júliusban írtam, hogy a pártok a legértékesebbet vesztegetik... Az időt.
Egymás köldökszöszét vizslatják a kompromisszumok helyet.
Kompromisszumot viszont nem lehet kötni úgy, hogy az egyik pár a másik vezetőjét akarja leváltani a kormány helyett (akkor Botka), hogy látszattüntetésekkel erodálják a civil ellenállást (tanártüntik, és hasonlók), programm nélkül akarnak összefogni a semmi mellett, fedezetlen ígéretcunamival házalnak (pl. Szél Bernadett), melldöngető kirekesztéssel utasítanak el mindenki mást (Vona), stb.
A média alapvetően (incl. blogok) egy reflektív műfaj. (nem tévesztendő össze a propagandával, akárhogy is hívják azt). Nem a blogok miatt nincs kompromisszum, hanem a kompromisszum hiánya miatt írnak arról.
verőce21
@JAJMÁR: (22:20) Sokan lesznek itt "magányosak" a baloldalon 8-a után, mert a "komcsik" a kommunizmust most globális liberalizmusként szeretnék eladni.
De van belőlük és a szadesz romjaiból alakult társulatokból elég választékod a szavazásra!
Van csapat aki örök életet meg ingyen sört ígér.
Rájuk kell szavazni, hiszen milyen jó programjuk van! :)
JAJMÁR
@GeoCravker: Attól tartok fėlreėrtesz.
Azėrt vannak mėg ezek a pàrtok, mert komolyan ės időnkėnt önėrzetes izgalommal foglalkoznak velūk. Blogolók ės blogìrók. Szūksėgūk van ràjuk, mert jól beleadhatjàk mėrgūket, levezetődik a feszūltsėgūk tőlūk. Ahogy az orbàntól is, az is kell nekik.
Tudjàk azt a pàrtvezetők is, a "magot" etetni kell.
Persze, elemezgetnek az emberek, de a gyűlölködės madzagjàt fogjàk, mert a "nekik ugyan nem fontos pàrt" abba az irànybA mutatott.
Ezek az ugyanazok. A vàlasztàst el "kell" veszìteni, ahogy 4 ėve is .
Honnan veszem? Ahogy kezd nėpszerűbb lenni valamelyik ellenzėki erő, lenyomjàk.

Tovàbbi jó szórakozàst.. .
A magam rėszėről nem megyek màr bele ilyen irànyìtott, ellenzėket zūllesztő
vitàkba.
JAJMÁR
@verőce21: Majd meglàtjuk. Nem lett jó kedvem a mai propitól se, pedig tėnyleg azt hittem - valójàban most is - , hogy az embereknek a fejlődės lehetősėge fontos.
Innovàció a kivezető út ebből a zsàkutcàból, ės erre nem a múlt rompàrtjai ės emberei kėpesek. Pontosabban, azok mėg ha akarnàk se..., de legalàbb akarnànak :(
Nem ėrdekel emgem most a múlt, csak a jövő, ės nem ėrtem màsok miėrt ragadnak bele ės dagonyàznak ott.
Le kell vàltani a Ner -t! Okos, bàtor, mėltatlan kompromisszumot nem kötő, hiteles vezetővel, akit Szėl Bernadettnek hìvnak :)))

Ha nem is most, de lesz mėg ő miniszterelnök, csak idő kėrdėse.
verőce21
@JAJMÁR: (21:52) Rossz példaképet állítottál magadnak. Tudom, pusztán csak azért, mert női vezető. Mert az indoklásodban semmi sem stimmel a tulajdonságaira vonatkozóan.
Elsőre azt írtam volna, hogy minden szavad hazugság, és a szokásos körítő mellébeszélés, olyan "soronként fizetnek" szócséplés. De udvarias ember lévén, talán világnézetet kellene váltanod, mert hamisak a céljaid, nem evilágiak, nem racionálisak.
Nem fejtem most ki bővebben, mert már csak mobilról írok, fekve. Valamilyen racionálisabb, még elérhető célt és ideológiát, az emberiség számára is hasznos célt kellene keresned.
JAJMÁR
@verőce21: :))) kösz. Ha te, akinek orbàn a pėldakėp ės igazodàsi pont, így làtod, akkor megerősítettėl, jól "vàlasztottam".
verőce21
@JAJMÁR: Hááááá...Hááááááá...Hááá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.