Németh Szilárd és a kormánypárti képviselők nem mentek el a bizottsági ülésre, ahol Kósa Lajos kötvényügyletét tárgyalták volna.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
A Nemzetbiztonsági Bizottságban, úgy tűnik Németh Szilárd a nemzetbiztonságilag kényes személy.
karma1
@nyanya001: Na, egy masik cikkben a Bejla pont azt mondogatta magaban, hogy ki lesz az, aki letartoztatja poltot, milyen hulyek es idealistak vagyunk mi . (Nem pont ezekkel a szavakkal, de ezzel a tartalommal).
Na most, hogyha egy hivatasat aterzo, gyakorlo - es megfelelo helyzetben levo - biro(k) fellep(nek), es azt mondjak, hogyha egy torvenyesen mukodo, nagyon fontos bizottsag tagjai idezesere rendszeresen nem jelenik meg a kihallgatando szemely, akkor az ellen tenni kell valamit, barki legyen is az, mert a Nemzetbiztonsagi Bizottsag nem 3 eves gyerekek homokozoja (bar orban ezen a szinten szeretne latni), szoval hogyha ma Magyarorszagon egy egyszeru idezesen rajta szerepel a mondat, "hogyha az idezesre nem jelenik meg az adott helyen es idoben, akkor rendori segedlettel eloallithato", akkor mentelmi jog ide, vagy oda, ez alol SENKI Nem vonhatja ki magat, nincs az az erv. (Probaljak az idiota sziszit beidomitani arra, hogy mit mantrazzon, dehat az olyan hulye, hogy kilog a lolab az egy mondata mellett, amit allandoan hajtogat).
papa.49
@nyanya001: Most olvastam ezt a cikket el, EZ BORZASZTÓ, nem találok rá szavakat ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.