Vágó a vasárnapi tárgyalás után beszélt arról, a DK-s házigazdák részegek voltak. Gyurcsány emiatt perrel fenyegette Vágót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem tudta volna bizonyítani, hogy Feri be volt nyomva. Ezért mikor megfenyegette a perrel, bocsánatot kért, mert nem tudta volna bizonyítani és elveszti a pert. Legközelebb alkoholszondával kell mennie Ferihez, ha társalogni akarnak pl. a prímszámokról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Eladott Ország: saccperkábé olyan lehetett a szitu, mint a bp.- elnöknővel elnöknővel esett meg..csak ő nem prímszámozott, ő kacarászott..

...csak járművet ne vezessen...
kereső
@Béla333:ne mond már,hogy ennyit nem értesz.Nem mondtatok itt kevesebbet verőce kishenceggel együtt,minthogy Vágó hazudott,amikor bocsánatot kért,és te még meg is magyaráztad,hogy miért is tette.Erről ennyit.Ez se volt jobb,mint a többi.Nem öregbitetted Vágó G.hirnevét.
kereső
@kereső: ja, ez még ráadásul egy nagy adag alakoskodás is!
Béla333
@kereső: 14.30
Szerinted hazudott Vágó Gábor, szerintem meg nem hazudott!
Te sem voltál ott a tárgyaláson, én sem.
Ezt a hit kérdést akár le is zárhatjuk. (Örömmel észlelem, hogy a személyneveknél megtaláltad a nagybetűket is...)
kereső
@Béla333: Béla!!! A szentségnek nem érted. Te nyilvánitottad hazugnak Vágó Gábort, amikor itt fenn ismét el kezdtétek a szöveget verőcével,azután hogy Vágó bocsánatot kért.De most komolyan!mi visz téged rá,hogy ha kell ha nem ilyet csinálj.És még csak észre se veszed.
Béla333
@kereső: 14.36
Ha zavar, hogy bocsánatot kért, akkor javasoljuk neki, hogy vonja vissza.
Most őszintén: ez a legfontosabb?
S hogy miért megy az adok-kapok? Nézd vissza az elmúlt 1-2 év politikáját, kommentjeit itt a Propin és megtalálod a választ.
De elég az utóbbi néhány nap büdös kurvázós, hazaárulós DK-s véleményeket elolvasni.
Like-oljad ezeket a nagy testvéri szeretet jegyében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.