A Fidesz felszólítja a hatóságokat, hogy minden részletében vizsgálják ki a "Soros-szervezetek" Magyarország ellen irányuló tevékenységét – jelentette be a párt kommunikációs igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

A "Soros-szervezetek" vizsgálatát követeli a Fidesz

Fotó: Fidesz/Facebook

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott:

hangfelvétel bizonyítja, hogy ezek a szervezetek "egészen elképesztő módon" külföldi kormányokon és Magyarországon is tevékenykedő külföldi vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot.

Ezeknek a támadásoknak pedig az a céljuk, hogy Magyarországot meggyengítsék, és eltávolítsák a bevándorlás útjában álló magyar kormányt. Ugyanakkor gátlástalanul veszélyeztetik magyar emberek tízezreinek a munkahelyét – tette hozzá.

A The Jerusalem Post című izraeli lap közölt egy, a Magyarország elleni tevékenységet bizonyító hangfelvételt – folytatta –, amelyen Dénes Balázs, a Polgári Szabadságjogok Szövetsége Európáért elnevezésű szervezet vezetője beszél. Egy másik "Soros-szervezet", a Migration Aid egyik vezetője Siewert András pedig beismerte, hogy illegális adatgyűjtést folytattak a határzónában, a migránsok körében. Azt is elismerte, hogy Soros György kizárólag pénzügyi és politikai érdekből támadja Magyarországot

- fogalmazott.

Ezért akarják az Orbán-kormány ellenében a bevándorláspárti ellenzéket hatalomra segíteni – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

Kérdésre válaszolva, az ellenzéki pártok egyeztetéseit kommentálva úgy fogalmazott, hogy az szánalmas, kicsinyes hatalmi osztozkodás.

Ez is azt mutatja: az ellenzék nincs abban az állapotban, hogy felelősségteljes politikát kínáljon Magyarország számára – mondta a kommunikációs igazgató.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Én meg követelem a volt Soros ösztöndíjasok vizsgálatát, mert felmerül a gyanú, hogy ők a Soros spionfiókái Magyarországon, mivel migránsellenességre tüzelik a népet, miközben a csóró migráncsokat titokban beengedik, a pénzeseket meg tárt karokkal várják, hívják, és ezt
reklámozzák is külföldön.
Eladott Ország
Közben megy a háttérben a szabadrablás, de arról és a sikerpropaganda mögötti valóságról el kell valahogy terelni a figyelmet. Miután nem özönlötték el az országot a migránsok és már csak kevesen képesek olyan ellenségtől rettegni, akit soha életükben nem láttak, Soros György lett az ellenség. Neki van neve, van arca. Plakátra lehet nyomtatni, meg lehet mutatni, hogy tőle kell félni, ő az ellenség, vele kell háborúzni, tőle kell megvédeni a hazát.
kissé felnőttem
kezdheted a kormányod 98% az vagy ennyire elvakultatok?szemorvoshoz + agymosás vagy munkatábor.jók a kilátások nyitok egy kőbányát munkaidő kedvező 05- 23 ,00 ig kaja? csak az őrkutyáknak, nos? ezt meg mi követeljük ? alig 6 millióan tesó ébredhetnétek az álomvilágotokból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.