A magyar kormány a migrációt rossz és veszélyes folyamatnak tartja, soha nem fog azokkal egyetérteni, akik jónak mondják, szervezik és ösztönzik – hangoztatta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Genfben az ENSZ Emberi Jogi Bizottságában Magyarországnak a migrációról szóló kormányjelentését védve, kérdésekre reagálva.

Magyarország legsúlyosabb vitája a nemzetközi színtéren a migráció – mondta, megjegyezve, hogy a nemzetközi vitákban akadnak olyanok, akik jobban aggódnak a törvénytelen határsértőkért, mint a tranzit- és célországok polgárainak biztonságáért.

"A migráció nem alapvető emberi jog" – Szijjártó szerint senkinek sincs joga hozzá, hogy "árkon bokron át odamegy", ahova akar

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának ülésén Genfben 2018. március 19-én. Szijjártó Péter március 19-én és 20-án részt vesz Magyarország ICCPR (Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya) alatti kormányjelentésének védésén az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa előtt. MTI Fotó: KKM

A vita lényege, hogy a migrációt elismerjük-e alapvető emberi jognak. Mi ezt elutasítjuk, a migráció nem alapvető emberi jog, senkinek sincs joga hozzá, hogy reggel felkel, rábök a térképre, hogy hova akar áttelepülni, aztán megindul és árkon bokron át odamegy

- mondta Szijjártó Péter.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Jozefina: Murva nagy fantáziája van ennek a tetünek! Felkelek és a "n-1". robbanás
után oda megyek,amit nem is ismerek! Hogy egy középeurópai kormány ilyen degene-
rált képviselője egy tárgyalóasztal közelébe jut,az a kormányát teszi a röhely tárgyává!
(vagy "trágyává"?) ;-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nálad csak a gátlástalan hazudozási jog látszik, de az nagyon! =))
Jozefina
Te szerencsétlen szemét!!!
"Mi ezt elutasítjuk, a migráció nem alapvető emberi jog, senkinek sincs joga hozzá, hogy reggel felkel, rábök a térképre, hogy hova akar áttelepülni, aztán megindul és árkon bokron át odamegy"
Ezek az emberek menekülnek. Ha néznél televíziót legalább, akkor láthatnád, hogy mi elöl menekülnek. És legtöbbjük vissza is szeretne menni, ha rendeződik a helyzet.
Azon kellene inkább dolgoznod, ha már kölügyér vagy, hogy ahonnét jönnek ott mielőbb helyre álljon a rend és a béke!
kokopelli
@Jozefina: Murva nagy fantáziája van ennek a tetünek! Felkelek és a "n-1". robbanás
után oda megyek,amit nem is ismerek! Hogy egy középeurópai kormány ilyen degene-
rált képviselője egy tárgyalóasztal közelébe jut,az a kormányát teszi a röhely tárgyává!
(vagy "trágyává"?) ;-(
Peller Anikó
@Jozefina: Ebben tökéletesen igaza van. Nincs közöm hozzá, hogy mi elől menekülnek, az emberiség 90%-a belátható időn belül ki fog pusztulni, egymást ki fogjuk irtani. A benzin elfogy, a nyersanyagok elfogynak, a föld sivataggá válik, a hőmérséklet megszalad. A sivatag elől menekülnek és egymás elől menekülnek. Az arab népekre nincs szükség Európában, mert képtelenek beilleszkedni, velünk együttélni. Annál inkább azon jár az eszük, hogy hogyan lehetne eltaposni minél több gyaur kutyát. Téged.

Ha kinyitnád a szemed láthatnád, hogy a földi népesség 80 %-a menekülne ha tehetné. Az időjárás megbolondul, a tengerszint emelkedik, az agresszió növekszik.

Ha a hazádat elönti a tenger akkor lesz okod menekülni. Most hogy a túlszaporodott degeneráltak vallási okokból egymást irtják az nem ok arra, hogy mindet Európában kellene etetni, mert a mekkergültnek vendéglátóskodni van kedve.
Pálinkás Pál
@Jozefina: Azért tudod hogy hülyeséget mondasz...ezek közül még 10 %-uk sem jön igazán háborús zónából...Persze hogy menekül...menekül a teveszaros sivatagból Európába ,ahol szerintük az embereknek kutya kötelességük eltartani őket!! Hát épp itt az ideje hogy ennek vége legyen...az olasz választások megmutatták hogy kezdünk besokallni a sok ingyenélő ,here,félanalfabéta hordától...
Más...ugyan áruld már el nekem, miért is nekünk kéne megoldani az ő gondjaikat???Afrikából az elmúlt 200 évben csak gond,baj,nyavaja érkezett...de ha tudsz valami olyat,amit ők alkotta és előrébb vitte az emberiséget,akkor közöld velem is!!!
wagabund
@Peller Anikó: jaj neee...már megint össze-vissza beszélsz... a végén már pont az ellenkezőjét írod a mondókádnak, mint az elején...legalább olvasd el mégegyszer, mielőtt entert nyomsz..
..múgy hogy sikerült ennyi katyvaszt összehordani?

nézd meg inkább az "AO az utolsó ősember"-t..attól megnyugszol.
Commenter
A migráció nem alapvető emberi jog?! Aztaa... a szabad mozgás tudod emberi jog, és aki ezt korlátozza az megsérti az alapvető emberi jogokat szarházi öleb. Ez így ezmiez? Tudod de igenis is az, mert innen is "elmigrált" már pár ember jobb helyre olyan EU-s országokba , mert ti akik a saját magatok kreálta hatalmon szabadon "migráltok" élhetetlenné tették ezt az országot, kiraboltátok és lerohasztottátok államcsőd közeli állapotba.
lusta
Apróság. Tömjén Zsóti Svédországban élő rokonai is tudnak erről?
Commenter
@lusta: tömjén külön kaszt, ez nem is lehet a svéd pórnép között téma.
Commenter
@Commenter: jav: hatalmon helyett: hatalomban... :(
tudode
A Z A B R Á L Á S sem "alkotmányos", azaz párt alaptörvényes jog, és MÉGIS zabrálnak a egyesek, kettesek ... százasok, addig ér el az IQ-uk! Azt nyekegnek, hogy se jó, az se jó, majd mi!!! Nem értik, hogy NE PISZKA TÚRA, mert megszúrnak azok, AKIKET ILLETNE a cucc!
papa.49
Szargyártó ezt se tudod jól, az hogy te hol akarsz élni alapvető emberi jog !!!
vadnarancs
Ez a tarajos geci is gyógyszeres kezelés alatt áll már, mint a gazdája?
desiro
petike már nagyon meg hülyültél, de nem baj, csak okádjátok a sz@rt ez lesz a vesztetek.
lusta
Migráció nem alapvető jog. Mi is az a migráció? Elhagyja lakóhelyét és máshová megy. ma a XXI. században a globalizáció tény. Mi meg Werbőczy Tripartitumjához térüünk vissza.
Pálinkás Pál
@Commenter: No akkor ugorj neki a jogszabályoknak...milyen emigrációról beszélsz két eu-s tagállam viszonylatában???és miért lenne alapvető emberi jog a barbárok beáramlása??? Te is felsorolhatod a világot előrevivő dolgokat amit az afrikaiak alkottak az utóbbi 200 évben!!! csak az a baj hogy erre egyik libsi sem válaszol ,mert nincs mit!!!a világ észre sem venné ha ez a népség eltünne a térképről...bár most nem mondtam igazat...észrevennénk,mert jóval kevesebb terrorcselekmény,erőszak lenne Európában!!!
kokopelli
@Commenter: természetesen emberi jog,de a jogászok a vonatkotó törvények
alapján eldöntik,hogy hibásan értelmezte-e "valakli, vagy jogosan! Ezért vannak
a különböző nemzetközi Charta-k,amiket be kell tartani! !
RonaGyuri
A derék külgarázdánk esete a határokkal

Tegnap óta a csapból is a Szijjártó folyik

Hogy mennyi marhaságot hordott össze magán a „az ENSZ Emberi Jogi Tanács záróülésén” és mennyii a már kívül hozzá-hazudott azt egyelőre takarja a lepel. De egy biztos az M1 bejátszása időben vetekszik a teljes ülés idejével!
Szóval értelem az nem sok volt, de nem is volt várható, mert azzal indított, hogy „Magyarország ma a növekedési motorja és a legbiztonságosabb területe Európának ”!
Az a rész sem volt piskóta annak fényében, hogy tanult barátai épp most menekülnek, ha kérdezik őket, hogy „Aki panaszkodik, hogy nyilvánosságra kell hoznia a forrásait, az vagy szégyelli, vagy titkolni akarja”.
Az igazi móka azonban az, hogy „A magyar határt csak szabályosan lehet átlépni”. Ami majdnem igaz, mert az igazi magyar határ nem is létezik. Legalább is ártunk és qurmányunk a pofátlanságban, az arroganciában és a lenyúlásban tényleg nem ismer határokat! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: „A magyar határt csak szabályosan lehet átlépni”.
Ezzel mi a bajod...igaz vagy sem??? Ha szabálytalanul szöksz be,kidobnak...ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni.
karma1
@lusta: Megeloztel...:o))) Igaz, hogy a roghoz kotottseg leginkabb nem az orszag, hanem a birtok elhagyasat tiltotta meg, hogy a foldbirtokosnak ne kelljen szembeneznie munkaerohiannyal, es a szokott jobbagyokat legyen joga megbuntetni a sajat keretein belul, es visszavinni a birtokra...
Nagyjabol eleg volt tehat akkor ezt is megtiltani, igy kovetkezeskeppen az orszagot sem hagyhattak el...
Csak a kisse korlatolt szemleletuek mondogatjak azt, hogy marpedig szabad a mozgas, nincs itt tiltva kerem semmi sem, hiszen egyik EU-s orszagbol a masikba szabadon mozoghatunk, mert az NEM migracio...
Kiskezitcsokolom, hogy a lof@szba ne lenne az? Aki ma nekem azt mondja, hogyha egy magyar Londonba tavozott a csaladjaval a jobb megelhetes miatt, es az illeto NEM migrans, hat azt erosen korbemosolygom.
Ugyanis EU utlevel nem letezik, csak nemzeti, amit az EU-n belul lehet hasznalni. A magyar migransok kizarolag azert kulonboznek az afrikaiaktol, mert mas a borszinuk, es mert altalaban van szakmajuk, vagy eppen kivetelesen magasan kvalifikalt diplomasok.
Az adojukat abban az orszagban fizetik, ahova koltoztek, tehat a magyar orvos a magyar tanarno felesegevel az angol GDP-t novelik, a gyerekeik pedig az angol szocialis halo elonyeit elvezik.
Ha igaz lenne, amit itt egyesek probalnak eladni - vagyis a magyar ember Londonban, Berlinben NEM migrans -, akkor ezeknek a magyaroknak nem kellene vegigmenniuk a szamarletran a Bevandorlasi Hivatalnal, nem kellene nekik kulon folyamodni az allando letelepedesert, munkaengedelyert.
Nalunk IGAZI egyuttmukodes van Ausztralia es Uj-Zeland kozott, csak az utobbi evekben vezettek be az utlevel kotelezettseget a ket orszag kozott (repulesi biztonsagi okokbol), viszont ez a ket nemzet mindenhol ugyanazt nyujtja a masik orszag allampolgaranak, mint a sajatjanak, nincs ebben semmi kulonbseg.
desiro
A képen látható hölgy tekintete, mindent elárul sz@rgyártóról.
karma1
@RonaGyuri: Allati nagy kar (vagy baj), hogy egyesek csak a kerites felol es keletrol gondoljak megkozeliteni az orszagot.

Ha mukodne valamennyire is Magyarorszagon a titkosszolgalat, akkor a NYUGATI hataron nem korical ki-be 3-szor a Bataclan-nal robbanto terrorista.
Merthogy UTOLAG a "titkosszolgalatok" visszakerestek a csavo utjat, akkor derult ki a disznosag.
Lehet, hogy Absdalamnak vagy hogy hivtak a faszit, VOLT szabalyos utlevele, amit bonuszkent kapott a letelepedei kotveny melle? Zaid Naffa? Garaith Pharaon? ES MEG HANYAN?

Es vajon kiket kapnak el a hataron, hogyha mondjuk Hegyeshalomnal, vagy Sopronnal lepnek hatart? A magyar allam altal ellenorizetlen letelepedesi kotvenyeseknek bonuszkent adott utlevellel?
karma1
Jol felmondta a kiskocsog a lecket, hiszen az ilyen es ehhez hasonlo teteleket vette ki az alapkatyvaszbol is orban basi: az embereknek mar nincs alanyi joga 65 eves korukban az allami nyugdijhoz, nincs joguk a munkahoz, es nincs joguk az allando lakhatashoz.
Ahhoz van mar csak joga egy magyar allampolgarnak, hogy bealljon a basi moge - kulonben meg a magyar statuszat is elveszti - es orrba-szajba fizesse az adot, a TAO-t, a 27 %-os AFA-t, es amit meg kitalal a pszichopata...
wpym
@Jozefina: A bevándorló, az illegális bevándorló és a menekült három különböző fogalom. Sajnos sokan összemossák ezeket, a migrének pedig a liberális idióták miatt visszaélnek az uniós menekültjoggal, illetve menekültpolitikával.

Bevándorló:
A-ból B-be megy, ott munkát vállal, adót fizet és beilleszkedik az ottani társadalom, elfogadva a többségi társadalom normáit.

Illegális (gazdasági) bevándorló:
Azok a kormos seggű, muszlim, kecskepásztor, kecskebaszó seggfejek, amik tank módjára mennek minden határon keresztül paprok nélkül, visszaélve az uniós menekültjoggal. Ennek a hordának a tagjai a célország gazdásági pontenciálja miatt botorkálnak Európába. Ha nem így lenne, akkor Pakisztánból nem egyenesen Svédországba menne és furcsa mód, csak több ezer km-es út után teszi fel a kezét, hogy hát kérem én ,,menekült" vagyok. Tehát mehetne a déli szomszédba, Indiába is, csak az nincs, olyan gazdasági helyzetben, mint nyugat-európai társai.

Menekült:
A testi épségét, életét féltve menekül háborús zónából. Azonban nagyon sokan nem ilyen helyről vándorolnak Európába (illegális bevándorlók).
De még ebben az esetben is csak akkor menekült, ha második, biztonságos országban van, pl. Szíriából megy a szomszédos Törökországba. Amit harmadik állam területére tette a lábát, elvesztett a menekült státuszát, ergó illegális bevándorló vagy jobb esetben érvényes személyi okmányokkal rendelkező bevándorló.

Konklúzió:
A rabló fidesznek ebben az egyben tökéletesen igaza van: az illegális, muszlim hordának semmi keresnivalója Európában, de az őket pártoló liberális mocsok is takarodjon velük Ázsiába vagy Afrikába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.