Elavult adatbázisból dolgozhattak a csalók. Mindeközben újabb cicaharc bontakozik ki Németh Szilárd emberei és a szoci képviselőjelölt, Bangó között.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
nemcsak államkassza rablók, hullarablók is most már. Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A temetőkommandó-hullarablók-JÓ HELYEN VAGYUNK -a minap olvastam egy orbán kampányplakáton-nem akartam hinni a szememnek,de ezek szerint mégis igaz!
karma1
Ahogy az egyik elcsalt valasztast "kekcedulasnak" neveztek el, igy ezt a valasztast nyugodtan hivhatjuk "zombik feltamadasa" szavazasnak...
Na, te alkoroszteny nemethsziszi, most mar tudom, hogy a fidesz miert tiltott le minden vizsgalatot annak ugyeben, ha az ellenzek ossze akarna hasonlitani a partok szavazolistajat, hogy megallapitsa, nincsenek-e atfedesek bizonyos kamupartok es a fidesz kozott..

De nyilvanvaloan vannak.
Mar most ki lehet mondani, hogy a fidesz mindenkeppen csalassal indul neki a valasztasnak,...
Commenter
@karma1: köszönjük karma1 hogy összefoglaltad mi is a valódi tét ha egy kékcédulásnak lehet még tétje. Remélem a nemzetközi megfigyelők már most figyelnek, pl. úgy ahogy a zombipuccsisták bérttrolljai itt bennünket! nembexarni a zombiktól azok mint tudjuk előbb utóbb széthullanak. Elég egy Zs kategóriás zombifilmet is megnézni ehhez! Az is sok. Abszurd horrrorisztán a hollywoodban a filmeken...
karma1
@Commenter: "Holt lelkek"... Gogol vilagaban meg kereskedtek veluk...:o(((
Borzaszto szomoru ez, hogy hany ilyen oruletes csalas lehet mar most beleepitve a rendszerbe, + Szel + Vona arulasa...
Es persze az egyfordulos valasztasi rendszer...
Commenter
@karma1: Mit is mondhatnék kedves karma1? Remélem hogy a hozzászólásaimmal ha csak a poros lépteinek a nyomába is léphetnék annak aki miatt még triplán is feldühít mindez, akkor már megérte...ja annyit azért még remélek hogy lesz itt még egyszer még merry xmas is... nézd csak:
"szomorúan tudomásul veszem az LMP mai döntését, hogy nem kívánnak tárgyalni a demokratikus pártokkal a választási együttműködésről. Akkor nélkülük kell győznünk."

Karácsony egyúttal azt is bejelentette, hogy egyeztetni akar más pártokkal:

Ma tárgyalásra hívtam az Együtt és a Momentum vezetőit. Érdemi ajánlatunk van a számukra. Mert Magyarországnak változásra van szüksége! Változást! Most!"
Commenter
Ni máé. siessen má' az egyeztetéssel you know mer minnyá Húsvét van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.