A Demokratikus Koalíció – Szolidaritás szövetség azt ajánlja Matolcsynak, hogy szedje össze a cuccait, mert három hét múlva költözni fog. A DK már a kormányváltás utáni első 12 órában zár alá fogja venni a két, összesen 600 millió forintot érő luxusingatlant, amelyek értéke a Nemzeti Kárpótlási Alapba fog kerülni. Van egy jó hírünk is Matolcsynak: ezek után is egy impozáns, nagy alapterületű épületbe költözhet, ahol őrök és rácsok ügyelnek majd a biztonságára – valamely szigorúan őrzött büntetés-végrehajtási intézetben. Rónai Sándor helyettes szóvivő DK

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ott aztán igazán "jó" dolga lenne a kuszaszeműnek!!
Commenter
Ejjnye DK...hát Vágó Gábor is megmondta hogy Gyurcsány Ferenc túl sok vizet ivott, aztán rájött hogy még csak bele se kortyolt, csak azt gondolta hogy az üres pohár az egy pohár víz. Sajnos a vizet felhígították narancslével ezért hitte azt Gyurcsány Ferenc hogy üres a pohár. De viccet félretéve, ha eltolcsyt kiköltöztetik, rakják ki valamelyik debreceni utcára (tudják ott ahol Kósa minusz húszban beszólt a fűtött autóból egy utcán lakónak, aztán rakják oda mellé Kósát is!
quadrocopter
Eltolcsy mossa meg a koszos nyakát, ne szennyezze be a kötelet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.