Hatalmas felháborodást keltett egy péceli kutyagyilkosság. A Kelly névre hallgató fekete eb két és fél éven keresztül az egyik helyi család legnagyobb kedvence volt, a minap azonban valaki megmérgezte.

A nagy testű kutyát a gazdái az udvaron fekve, élettelenül találták meg. Elhatározták, hogy minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy nyomára bukkanjanak a kegyetlen állatkínzónak. A keresésbe a Tetovált Állatmentők Egyesület is segítséget nyújt, akiknek a bejegyzése szerint Kelly gyilkosáért immáron közel fél millió, egészen pontosan 445 ezer forint nyomravezető díjat ajánlottak fel az állatbarátok. A környéken egyébként állítólag a közelmúltban már több mérgezéses eset is történt.

(via Bors)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Miért olyan bátrak némelyek? Egy kutyával szemben? Hogy szakadna rájuk az ég! És legyen nekik kegyetlen az a nap amikor ezt számon kérik. Valaki aki erre esetleg jogosult. Biztos van ilyen. Vagy éljen így?
Peller Anikó
Nem lehet, hogy folyton csaholt az eb? Nem minden kutya jólnevelt, ám. És nem minden gazdival lehet értelmesen beszélni. A gyereküket sem nevelik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.