Már nyolc általánossal is lehet jelentkezni villamosvezetőnek a BKV kötelékébe, a féléves képzés alatt pedig fizetés is jár. 

Havi 200 ezer forint bruttóért keres villamosvezetőket a BKV

Fotó: Pixabay

Az egyik 1-es villamosra kiragasztott toborzó szerint a leendő vezetőktől büntetlen előéletet, betöltött 20. életévet, továbbá általános iskolai végzettséget követelnek meg. Kitétel még, hogy a jelentkezőnek orvosilag alkalmasnak kell lennie, nem állhat fel rendezetlen pótdíjtartozása a BKV felé, valamint akkor sem fogadják el a jelentkezését, ha korábban a cégtől rendkívüli felmondással vagy végkielégítéssel távozott.

A Pénzcentrum utánanézett az álláshirdetésnek a BKV honlapján is, ahol azt találta, hogy az említett képzés nem hat, hanem hét hónapos, továbbá ezekből már 2019-re is hirdettek meg. A tanfolyam elméleti része alatt bruttó 180 000, a gyakorlati rész idején pedig bruttó 217 500 forint fizetést kínálnak.

(Pénzcentrum)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Pegero: Akkor majom nézd meg egy berlini villamosvezető fizetését...De hogy felfogd fideszes..nyugaton sehol nincs ekkora különbség egy melós...meg egy csicska frissdiplomás "manager" között!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Pegero: Akkor majom nézd meg egy berlini villamosvezető fizetését...De hogy felfogd fideszes..nyugaton sehol nincs ekkora különbség egy melós...meg egy csicska frissdiplomás "manager" között!!!
wpym
@Pegero: Az, hogy uniós tagállam vagyunk, uniós jövedelem nélkül. (A csatlakozás csak azoknak jött be, akik hozzéférnek a pályázati pénzekhez és lopnak belőle ezerrel.)
verőce21
Nekem 800 ezer bruttót kell fizetnem egy-egy hajóvezetőmnek. Igaz, hogy azok a Rajnán közlekednek, nem Pesten.
Levendula
@Pegero: ...vagy a parlamentbe képviselőnek...
wpym
@Pegero: Köszönöm a bizalmat és a lehetőséget komám, de nem állítottam, hogy te döntesz ebben a kérdésben.
F_Viktor
@Pegero: Írod:
"Mi ezzel a gond?"

Nekem az, hogy a kormány kommunikációja, vagy választási hazugsága szerint decemberben az országos átlagkereset 327 700 forint volt.
Furcsa dolognak tartom, hogy a BKV (Budapesten!!) az országos átlagbér 55, illetve 66 százalékával akarja odacsábítani leendő dolgozóit???
Vagy az a 327 700 forint nem is 327 700 forint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.