Politikusok és véleményformálók, megosztó közéleti szereplők, akiket egyesek méltatnak, mások ki nem állhatnak – bepillantunk a magánszférájukba, bemutatjuk azt az oldalukat, amit eddig nem láthattak, és amit talán eddig még ők sem vállaltak fel.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Tetszik ez a műsor ahol politikusokat sokkal közelebbről mutatnak meg, mint egy röpke hírben.
karma1
@peterkelemen: Isten aldjon meg ezert a szuper cikkert...:o)))) (Mar hogy feltetted, nem azert, hogy Te csinaltad volna, hihi...:o)))
peterkelemen
Feri legalább nem verte szét a jogállamot, nem lopott el milliárdokat, nem törölte el az alktományt és nem építette fel csalások tömkelegére a választási rendszert. Ráadásul ő az, aki kimeri mondani, hogy a határon túliak takarodjanak hisz sokuk még magyarul sem tud, nem itt él életvitelszerűen, ne ide fizet járulékokat.
Béla333
A Feri felelőssége hatalmas abban, hogy ide jutott az ország, ahol most vagyunk.
Csak egy példa, pedig lehetne még sokat felsorolni.
Ha most biztosan tudja (ahogyan ő állítja), hogy a 2006-os zavargásokat a Fidesz legfelsőbb vezetői irányították, szervezték, akkor államellenes cselekedetek miatt (vagy valami hasonlóért) megdönthetetlen képi vagy hang bizonyítékok bemutatásával egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében le kellett volna tartóztatni őket.
Volt rá 2006 őszétől 2010 tavaszáig három és fél évük!
Ha megtette volna, (ami nem kívánságműsor, ez kötelessége lett volna), akkor nincs a 2010-es Fidesz 2/3, nincs ez a mai tatárjárás!
Nem tett semmit! MIÉRT?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.