Nyoma sincs a Fidesz választási programjának, ezért egy választási fórum után megkérdeztük az ellenzéket a programhiány miatt ekéző egykori szóvivőt, mit terveznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Tényleg az a program, hogy olyan 'öreg és szakadt' BMW-megyünk, mely nem szerepel a vagyon-nyilatkozatban ? Vagy tán ez is a nagyié?
Állításuk szerint az ellenzéknek pedig nincs programja -> "A keddi, alattyáni fórumom is legalább ötször elhangzott ez."
Ezek alapján felvetődik a kérdés, hogy nem tudnak olvasni, avagy néznek - de nem látnak és így azt sem tudják, mit olvastak. Vannak még variációk -> egy témára :)
namihami
Megkérdezték a Gabust? Pont a Gabust? Bár a többi se jobb.
Elmondta kétszer ugyanazt, amit betanítottak neki. Ezt hívja a szakirodalom végtelenített szalagnak. De legalább ennyi belefért abba az okos szöszi fejébe.
A ""Csak"" után ez már legalább 10 (TÍZ) másodperccel hosszabb szöveg. A jelek szerint bővítették a ROM-ot a fejecskéjében. Nem sokkal, de mégis...
dr frédikántor
ezt a nőt mostanában nem nagyon mutogatják. talán szégyenlik? pedig már béemvéje is van neki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.