Deák Dániel politológus szerint soha nem látott káosz uralkodik az ellenzéki térfélen. A politológus az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában az ellenzéki tárgyalásokról úgy vélekedett, hogy sem az összefogás, sem a róla szóló vita nem kedvez az ellenzéki pártoknak, ennek hatására csökken a támogatottságuk.

Deák Dániel szerint az ellenzéki pártok közül az MSZP van a legnagyobb bajban, mert elvesztette domináns szerepét. Ugyanakkora a támogatottsága, mint a DK-nak és az LMP-nek. Ezért az MSZP érdeke leginkább az összefogás.

Kitért arra is, az hogy az LMP 2014-ben bejutott a parlamentbe, tavaly év végén pedig a támogatottsága megközelítette a 10 százalékot. Ez szerinte annak volt köszönhető, hogy a párt kiállt az önállósága mellett.

Deák Dániel azt mondta: az ellenzéki oldalon megszámlálhatatlan törésvonal van, ez is azt mutatja, hogy az "ellenzéki alakulat" nem egy kormányváltó, kormányzásra képes erő.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz csecsén lógó, a fidesz seggéből kinövő Deák Dániel politológus erkölcsi toprongy már csak tudja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Az összes libsi meglepődik majd április 8.-án! :-)))))))))))))
Pálinkás Pál
@Shikari: De olyan se aki a választók alig több mint 20%-val csinált magának 2/3-ot!!!
Shikari
@Pálinkás Pál: A többi, aki otthon maradt az is a Fideszt támogatta!
evacica
@Pálinkás Pál: A fideszt és vezetőit a gerinctelenség a tisztességtelenség és az erkölcstelenség jellemzi!, De a fák sem nyúlnak az égig! Danikát biztos jól fizeti a fidesz, hogy szépeket mondjon róluk, de jön még kutyára dér!
Eladott Ország
@Peller Anikó: Botkát az MSZP nyírta ki, mert nekik csak elég a képviselői állás, a fidesz seggében a meleg szar, a kellemes ellenzéki szerep.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél