Karácsony jelezte, ajánlata van, Fekete-Győr András szerint konkrét visszalépések kellenek, nem eredménytelen tárgyalások.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Biztos fél a Momentumos, hogy őket is hátbatámadják a tárgyalás ürügyén!
Ez a "demokratikus" ellenzéki térfélen könnyen megy...
kereső
@Béla333: Hű -ha Béla. Szerinted akkor egyetlen "demokratikus" ellenzéki párt ,van és az az lmp? Hát a jobbik?Hiszen most ők egyedül a megtestesült demokrácia,annak egyetlen letéteményese.Igaz,hogy valamikor azt vallották önmagukról ,hogy ők nem demokratikus párt, ill. nem úgy demokratikusak mint a többi,csak még azt nem mondták el eddig nekünk,hogy milyen is az ő demokráciájuk.Ezt is bizonyitja,hogy az lmp.csak az ő részvételükkel hajlandó egyáltalán szóba állni a többi ellenzéki párttal.A jobbik meg a nagy demokráciájában a pokolba küldi a többi ellenzéki párt szavazóit-bizonyára azért mert az a többszázezer ember sem demokratikusan gondolkodik.És most ezt mondod te is.Valami nem igazán kerek a fejedben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.