Öt percet kapott Mirkóczki Ádám az M1-től, a műsorvezető egy kérdést sem tett fel. Ezt az időkeretet Mirkóczki arra használta, hogy  elmondja, mi a baj a közmédiával, ami szerinte a kormánypropaganda eszköze.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője lehetőséget kapott az M1-től, hogy öt percben elmondja a párt programját.

Mirkóczki Ádám kihasználta, hogy végre bejutott egy jobbikos képviselő a közmédiába, és azzal kezdte:

példátlan, felháborító és elfogadhatatlan az, ami közszolgáltatás címen a magyar médiában folyik a Fidesz-KDNP nyomására, hatására és eszközeként. 

Mirkóczki azt sérelmezte, hogy a közmédia csak akkor kérdezi meg a Jobbik politikusát, ha valamilyen "hazugságot kell cáfolni".

Hozzátette:

legalább egy éve nem volt jobbikos politikus a közmédia Kunigunda utcai épületében.

Az M1 műsorvezetője az öt perc alatt egy szót sem szólt.

Itt hallgathatja meg Mirkóczki Ádámot:

hirado.hu

Vagy itt:

Forrás: Index, hirado.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ami az M1-en adásba kerül,annak nem lehet hinni. Gratulálok Mirkóczkinak,hogy egyáltalán volt gyomra bemenni oda. Nem tudom,hogy mennyire adták le az adást,mit vágtak ki,vagy mit vágtak össze belőle? Ez úgy is ki fog derülni. Annyira nem vagyok kíváncsi rá,hogy ezért kitegyem magam olyan megpróbáltatásnak,hogy a TV1-re kapcsoljak.Ős öreg TV-m van,nem is biztos,hogy ilyen fertőzött adót elviselne. Én is gyenge immunrendszerrel rendelkezem,nekem sem éri meg. Maradok a propi független híreinél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@1bitang: @Shikari-nak azért igaza van. Ha belekérdez, akkor meg kötekedésnek mondanák. Így jobb is volt, hogy végig mondhatta.
karma1
@1bitang: Minden partnak megvan a maga nagyon is okos elitje, - kiveve a fide$$t. Onnan en ertelmes embert megszolalni az elmult 29 evben nem lattam, aki ott volt, es ertelmes volt, az mar el is hagyta oket. (Lasd Hadhazy Akos, Angyan Jozsef) es meg biztos vannak tobben is.
Aki meg allitolag tanult ember a fideszben (orban), az a Himnusz versszakaba 7-szer nez bele...
cs.n.
"a Jobbik szóvivője lehetőséget kapott az M1-től"

De csak azért, mert kötelező, amúgy igyekeznek elsunnyogni a törvényi kötelezettséget, ld. az NVB múlt heti büntetését a köztévének nevezett párttévének. Ez csak annyiban közmédia, hogy közpénzből működik.
Desischado
Megint házhoz mentek a pofonért. Remélem, sok birka nézte az adást. Ez szép volt, pedig rühellem a jobbikot. De ez nagyon nagyot szólt! Hízott a májam vagy 20 dekát!
terlasz
@Shikari: Az ám a baj, hogy a mi pénzünkön történik a lapozgatás!
Eladott Ország
Ha ez a fidesz nevű, szarházi bűnöző, tolvaj banda nyeri a választást, borítékolható, hogy a jövőben még ilyen látszatlépéseket sem fog tenni az állampárt, ha egyáltalán lesz még ellenzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.