Felhívtuk az óvodát, ahol Orbán Viktor kampányolt egyet. Kiderült, hogy nem is kampányolt, a szülők pedig biztos nem lesznek mérgesek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Shikari: mint ahogy sem Gyurcsány, Molnár, Vona vagy Szél sem! Az óvodások, iskolások messze vannak a cselekvőképes kortől. A kampánynak, politikusnak a gyerekek közöttsemmi helye! Magán emberként, szülőként menjen gyermeke, unokája iskolájába iskolai ünnepre, szülőértekezletre! Ezzel ön is tisztában van, biztos vagyok benne, hogy paragrfust is tud hozzá idézni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Mi van???
Jól olvastam, beugrott? Ha nem nyitották ki neki a kaput, és csak úgy beugrott, akkor birtokháborítást követett el!
Szerettem volna látni, amint egy potrohos átugrik a kerítésen!?
És az én szülőföldemen!
Veleda
Beugrott? le volt ez előre egyeztetve, a fészbukon ott villog a gyönyörű felvétel, az óvónénik talpig kiskosztümben, a gyerekek az ünnepnek megfelelően sötétkék kisszoknyában-fehér csipkeblúzban, úgy ahogyan illik. Orbán körül vagy 8 marcona alak, vigyázták a fővezér épségét. Féltették őt a kis nebulóktól.Szerintem még verset is szavaltak, úgy ahogyan illik. nem kell a mellé duma, le volt ez játszva, ahogyan szokták:))
kissé felnőttem
csak beugrótt , amikot pólót vittek a gyerekeknek akkor miért reklamélt most meg napi szinten, bár nekik a jog a törvény nem ér csak térdig .
kissé felnőttem
ez olyan hogy a piros lámpa csak rám vonatkozik ? és ha van sapkám akkor is ha nincs akkor is?...
másképp tán? mikor ki a JUPITER ? hát ez a nívó, megyeget lejjebb lejjebb
quadrocopter
A törpeviziló anyira váratlanhul érkezett, hogy megtelt a kultúr spontán unatkozókkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.