Az ellenzéki pártok gőzerővel keresik és képzik ki az önkénteseket, hogy legalább egy olyan ellenzéki delegált legyen minden körzetben, aki ügyelni tud a választások tisztaságára - írja a HVG eheti száma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bugyuta rinyálás helyett okosabb lenne jönni és dolgozni! =))
cikicakk55
Csinálhat az ellenzéki párt akár mit,ha nem lesznek képesek összefogni,akkor teljesen mindegy mennyit csal a Fidesz.2,4 millió embernél többnek kéne elmenni szavazni és lehetőleg nem kamupártokra. Ehhez azonban az kéne,hogy minden választókerületben egyetlen egy ember álljon szemben az egyetlen Fideszes jelölttel. Na erre kéne kiképezni őket,hogy megtanulják mi az az összefogás! A népet könnyű birkázni,mert nincs aki összefogja Őket.
RonaGyuri
@RonaGyuri: buta korlátolt firkászok elképesztően bornírtak !!! =))
Peller Anikó
@ciki: ez ciki, nem a legrosszabbra kellene készülni hanem a megegyezésre buznyákok rohaggyatok meg ha nem vagytok képesek összefogni, kis tetű megélhetési politikusok.

Soha még ennyire nem volt fontos összefogni és most nektek ez nem is fontos, pusztuljon férgese.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.