Ha Soros György jelöltjei kapják meg a mandátumokat, és az üzletember jelöltjei alakítanak kormányt, akkor a pénzt el fogják venni a gazdáktól, és oda fogják adni a bevándorlóknak, a migránsoknak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára szerdán feltöltött videóban.

Riasztó videót töltött fel Orbán Viktor – Soros elveszi a gazdák pénzét és odaadja a migránsoknak

A kormányfő egy magyar gazdánál járt vendégségben Bokodon, amely szavai szerint "egy derék Komárom-Esztergom megyei település".

Azt mondta, ha Soros György jelöltjei alakítanak kormányt, akkor nem agrár-, hanem bevándorlóországot építenek majd.

"A másik lehetőség, hogy kitartunk a nemzeti kormány mellett, a nemzeti kormány jelöltjeit juttatjuk el a parlamentbe, és olyan kormányt hozunk létre, amely kiáll Magyarország és a magyar gazdák mellett, megvédi az ő érdekeiket, és folytatja azt a politikát, amely sikert hozott az elmúlt években a magyar mezőgazdaság és a magyar gazdák számára" – fogalmazott Orbán Viktor.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Meg a trafikokat is elveszik és az is a migránsoké lesz
és a stadionokba is migránsok fognak focizni. Az a sok kis bogár zümm zümm zümm
a fejedben ezt nem súgta ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
remélem ezt is fel fogják neki olvasni! =))
namihami
Ellentétben vele, aki a határontúli gazdáknak adja és éppen a hazaiak helyett.
Akkor a fideszes propaganda alapján, de egyik se ad a hazai gazdáknak?
Peller Anikó
@Mirabilis: Előbb utóbb szerintem el is fogja hinni amivel kampányol a Grácia.
quadrocopter
Soros, óvodát akar vásárolni, hogy gyerekeket süttessen!
Ja és szereti a savanyított csecsemőket is!
Így jó - gecik?
qxy
Nem volt egy igazi Magyar sem aki lapáttal orrba vágta volna ezt az abortusz maradékot?
tudode
Amit művel ez az "európai állampolgár" kimeríti a KÖZNYUGALOM ELLENI BŰNCSELEKMÉNYT!
.
Lehet válogatni:
.
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6znyugalom_elleni_b%C5%B1ncselekm%C3%A9nyek
.
Az riogat, aki akkora kárt okozott/okoz az országnak, azon túl, hogy több ezer milliárd vált köddé
.
Ezt a gazdák nem tudják?
.
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755
.
Egyenes gerinccel azt kellene HIRDETNIE, nehogy megválasszanak, mert elzabrálom a fejük alól a párnát "is"!
karma1
mert ugyebar eddig semmi mast nem csinalt a potrohos elmebomlott, mint a kis- es kozepgazdaknak adta az unios penzeket. Ezert zabralta el mehszaros Varadi Andras legeloit, es hat L.simon panzios mukormos felesege se veletlenul kapott foldeket...De rosszul jarna aniko asszony is a tokaljhegyaljai szollejevel, mert akkor kibucbol jovo fiatalok kapalnak Soros Gyorgy oromere a szollot...
Te mocsok orban! Olyasmivel riogatod az embereket, amirol TUDOD, hogy soha sem fog bekovetkezni, mert nincs az a szervezet, aki ezt vegrehajthatna, egyenileg meg hogy tudna egy menekult barhogy foldhoz, PLANE PENZHEZ jutni? Ugyanakkora hazugsag ez, mint hogy a migransok elveszik a NOK nyugdijat!!! (ha a mocsok ballibek beengedik oket, Soros Gyorgy szervezetei altal).
Jol fogd fol orban basi, hogy sem a kisgazdaknak, sem a nyugdijasoknak NINCS MAR MIT VESZTENIUK, mert eddig sem kaptak toled egy fityinget se! Mi a gyaszt vennenek akkor el a "Sorosek?"
lampa laz
..."kormányt, akkor a pénzt el fogják venni a gazdáktól, és" ... már elvetted te idióta, már erre sem emlékszel, odaadtad mészárosnak, csányinak, műkörmösnek, fittnes lédinek, angliába dolgozó diplomatának, ügyvéd haveroknak, fidesz politikusoknak, családtagjaikak, miniszter rokonok stb... felsorolni sem lehet a gazembereket. Erre a sok hazugságra építitek a mocskos kampányotokat, meg az ellenzék lejáratására, mert programotok csak egy van, folytatjuk, mit??? b+ a lopást??? És egy újabb fontos dolgod lesz, mindent megtorolni... Remélem úgy végzed, ahogy gondolom...
lampa laz
@karma1: Bocs, közben Te mindent leírtál amíg én is kiadtam magamból a dühöm, ugyan úgy.
staro2
Egy agyilag látványosan összeomló ember retteg a hatalmáért.
Félelmetes.
karma1
@lampa laz: Eppen ezert nincs tetje annak a fideszes fenyegetesnek, hogyha nem ok lesznek ujra kormanyon, akkor megvonja az EU a tamogatasokat.

Vilagosan kell latni, hogy az a sokmilliard euros tamogatas eddig is eltunt a futyiszesek feneketlen zsebeiben, a kisember, kisgazda, kisvallalkozo, civil tarsasag eddig sem latott penzt az EU-tol, es ha orban marad, akkor ezutan sem fog.
A kisember egyszeruen NEM TUD VESZITENI SEMMIT, amivel most a fidesz megprobal fenyegetni!
Hiszen eppen azon megy a bruszt, hogy ebben a pillanatban az OLAF MINDEN EU-s penzugyi tamogatast vizsgal, mert mind korrupcio-gyanus...
Igen, a kisember TUD VESZITENI, ha orban marad, de nyerhet, ha az ellenzek kerul hatalomra, mert egy tisztesseges baloldali kormany meg fogja probalni lealkudni vagy tisztazni ezeknek a penzeknek az utjat, hogy NE a kisembernek kelljen - orban helyett - az adojukbol visszafizetni, bunteteskeppen. (Mert ezt szepen beleraktak az Alapkatyvaszba: ha a kormany barmilyen olyan intezkedest hoz, aminek gazdasagi vonzata van, es az negativan, adossagkent jelenik meg a GDP-ben, akkor a kormany nem tartozik felelosseggel a buntetes visszafizetesere, hanem vagy egyszeri ado kivetesevel, vagy egy meghatarozott idore kivetett uj adoval sujtjak az embereket, amibol a buntetes lesz visszafizetve).
Magyaran: a rablok beleraktak a torvenybe, hogy ok BARMIKOR mossak a kezeiket, es fizessen a lopasukert a szerencsetlen nep.
human
"Olyan egyszerűen fogok beszélni ahogy ők beszélnek."
Elég magas lóról beszél le a Viktor. Onnan lehet nagyot esni.
cs.n.
Nem csak a sorosmigráncsok jönnek, de még a részfaszú bagoly is elvisz mindenkit, ha nem a Fidesz nyer. Ezt miért hagyta ki a komoly tényálladékok közül?
human
Hódmezővásárhelyen is behazudtak mindent Orbánék.
Qqberci
Gyuri bácsi legnagyobb bűne, hogy nem hagyta éhen felfordulni ezt a nyomoroncot...
nezelodo
A munkahelyeken az ilyen állapotot mutató melóstól még a lapátot is elveszik, és kitessékelik a cégtől, mielőtt valakiben kárt tesz, és lám országot lehet vezetni, kereshet ellenségeket, kelthet riadalmat, egymásnak ugraszthat az uszításával társadalmi csoportokat, és "javítja" az ország megítélését. Embertársaim, ébresztő, mire várunk?
peterkelemen
Orbán Viktor = Hitler és Sztálin egyvelege. Ehhez mostantól már kétség sem férhet. Méga tömeggyilkosságok hátra vannak, de március 15-én már megtorlással fenyegetett a zsebdiktátor mindnekit aki nem fideSS tag.
lampa laz
@karma1: Igen, ez az alapkatyvasz olyan brutális mint maga a fidesz. Bízom benn, h a torkukon lesz lenyomva ez a szarság, ha veszítenek. Amúgy az emberek egyre dühösebbek, ez reményt ad arra, h sokan elmennek majd szavazni.
nyanya001
Meg a trafikokat is elveszik és az is a migránsoké lesz
és a stadionokba is migránsok fognak focizni. Az a sok kis bogár zümm zümm zümm
a fejedben ezt nem súgta ?
Zeta
Ez már az őrület határa.
A baj az , hogy a hívők nem látják, hogy közben ők vannak a legjobban meglopva!
Hogy őket nem nézi legkevésbé embernek!
Hogy ők azok , akikönmaguknak ártanak a legtöbbet, szörnyű lesz az ébredés! LESZ?
csipetke
Ez már annyira beteges,hogyha eddig fidesz-szimpatizáns lettem volna,most ez elriasztana.Ekkora ordasnagy hazugság-áradat,amit ezek tolnak,félelmetes.A hatalomért a saját anyjukat is eladnák.
Nessy
nem is tudtam hogy amikor sorra vették el a földeket a bérlőktől, akik abból éltek, és adták oda műkörmösnek, jóga oktatónak,havernak államtitkár rokonságnak az uniós pénzekért, az Soros György intézte, fidesz jelmezbe bújva!
Hivek, ha ezt is benyelitek, megérdemlitek!
RonaGyuri
nem tudom, hogy mi az elborzasztóbb:
ha a regnáló ME olyan retardált barom, hogy ezt el is hiszi,
vagy ha annak nézi az ország népét, aki beveszi ezt a maszlagot! =))
Borsodi
Hát ez már mindennek a teteje,hogy csinálhat Magyarország első embere ilyet? Egy idióta szellemi fogyatékos mondaná az is durva lenne.De hogy idős öregek hiszékenységét kihasználva így kényszeríti őket szavazni saját magára ez szégyen.Nem hogy miniszterként nem tekintek rá ezek után,de még ember számba se veszem. A politikából is ki kellene zárni végleg!
Ő mikor elvette Soros pénzét hova tette?
cikicakk55
El sem tudom hinni,hogy egy ilyen nyílvánvalóan közveszélyes őrültnek tényleg van 2,4 millió fanatikus követője! A migránsoknak adja a Soros párti ellenzék a gazdák földjét? Milyen földeket? Alig van már olyan föld ami tényleg szakképzett emberek művelnek. A legjobb és a legértékesebb földeket már megkapták azok a rokonok és barátok,akik földet csak virágcserépben láttak. Még is mit csinálnának a migránsok a maradék földekkel? Abból volt ott is dögivel ahonnan jöttek,de ott sem érdekelte Őket. Van még olyan Magyar aki elhiszi,hogy akár egyetlen migráns is pont ebben a lerabolt országban akar földműves lenni? Ezek nem a háború elől menekültek,hanem a nyomor elől,mert ugyan olyan kormányuk volt mint most nekünk van. Csöbörből vödörbe akarnak esni? Orbán miért gondolja azt,hogy azok reggeltől estig a földeken robotolnának csak azért,hogy a megtermelt gabonáért,vagy bár milyen más termékért fillérekkel szúrják ki a szemüket,mikor a mellettünk lévő országokban munka nélkül lakást,olyan összegű segélyt kapnak havonta,mint itt egy nyugdíjas fél év alatt kap? Kiket néz Orbán hülyének? A migránsokat vagy a Magyar embereket? Tényleg Orbán és holdudvara a legnagyobb nemzetbiztonsági veszély. Ne foglalkozzunk a torzsalkodó ellenzékkel. Szavazzon mindenki arra a pártra amelyikben bízik. Megéri,mert Orbánnál rosszabbat kizárt,hogy találnánk.
Kutyaur30
Ez a gyűlöletkeltés a legotrombább történelmi bűn, ami létezik! Szomorú, hogy az emberekben meglévő egzisztenciális félelemet (vö.: minden bizonytalan, bármikor bármi megtörténhet velem és a családommal) kihasználva a populista Orbán, aki egyébként nagyon magasról tesz az általa pusztán hataloméhségből felheccelt magyar - hangsúlyozottan MAGYAR - emberekre, kemény boszorkányüldözést folytat egy aggastyán ellen. Elég primitív és átlátszó a szövege, aminek kizárólag az a célja, hogy durvaságával és csörömpölésével elnyomja az egészségügy, az oktatás, a közélet állapota, a rengeteg eget verő Fidesz botrány miatti jogos kritikus hangokat. A fanatizákt
Kutyaur30
Folyt: a fanatizált, valósággal agymosott emberek pedig vevők rá. Szinte őrjöngve gyűlölködnek. Alig száz éve ugyanilyen történt, ember akkor is az ember farkasa lett, fortélyos félelem igazgatott. Már sikerült elfejteni? Azért tért vissza...! Most a dölyfös csúti azokat a MAGYAR gazdákat hecceli, akiktől az ő asszisztálásával a se földhöz, se állathoz nem értő pénzéhesek elvették az évtizedes megélhetésüket, és nem nekik, hanem a külhoni magyarságnak (a mezőgazdáknak is) folyatja az anyaországiak közpénzét.
nyanya001
Ó majd kifelejtem, a Vajna kaszinóit is elfoglalják a migránsok
és ők eszik zsebre az adózatlan milliárdokat.
Borsodi
@durbincs: Tömören azt akartad írni, Viktor a sztár megvezeti rendesen a szavazóit igaz szórja is a rizsát rendesen.
Equus1
milyen gazdáktól? Méhszaros lölőtől, kósa anyjától?
kisrigó
@Kutyaur30: Sajnos, annyira sikeres a lélek mérgezés, hogy hallom a villamoson két normálisnak tűnő hölgytől: " gyere, ebédeljünk, amíg a migránsok be nem tiltják még a rántott húst is!" Köszönjük emese! Amúgy, látva ezt a sok milliót érő gépparkot, van aki elhiszi, hogy ez a jellemző a magyar mezőgazdaságra?! Mi van?! "Egyszerűen beszélek, ahogy ők" Ó, hát persze, instálom nagyuram! ( Levett kalappal, kézcsók!)
justhpeter
staro2-nek van igaza, egy megbomlott elme retteg a hatalom elvesztésétől. Ez mindent elmond.
Commenter
@nyanya001: B3333ndsdlkaenfljbqeajf TAKARÍCCSÁK MÁN EL EZT A SZENNYLÁDÁT A pICS...MINIDUCE VAFFANCULO dA TUA PUTTANESCA mADRE OSZT JÓNAPOT bUON GIORNO NEKESD iS!
terlasz
Ha tényleg ezen az óvodás szinten hülyíthető a nép, akkor megérdemeljük a sorsunkat!
nezelodo
"Kiállunk a magyar gazdák mellett" Vezérem, hol is vannak azok az agyon támogatott családi gazdaságok, és hányszor tízezer hektáron gazdálkodnak?
Commenter
@RonaGyuri: pardon csattanó maszlagot. Mert attól fel is fordul, mert az kb olyan mérgező mint a gyöngyöző pezsgő. Azt kéne lenyomni a torkán jó mélymagyar parlagfüvet!
magyarbakancs
Nem az a szörnyű ,hogy ilyeneket mond hanem az ,hogy levegőt vesz.
Hellcat
Na Bokod :D A takony czunyiné rendbeszedte a placcot mióta megválasztották...a többi falu rohad de hát ha ő bokodi akkor bokodnak szépnek kell lennie...Nem tudom, hogy a Soros vett e már el földet, viszont azt tudom, hogy a fidesz igen...meglévő működő gazdaságokat vert szét és osztotta ki a haverjai között...hozzá nem értő műkörmösoknek stb...
szaboria1
Ez már megint kezd beleörülni ha nem fog nyerni.
balos
Arra lennék kiváncsi,hogy miért nem nyomják telibe a maszlaggal amit terit?Netán a "kiválasztottak" akik előtt őmlik belőle a ...,erre fizetnek?ráadásként a jövő nemzedékét,már az anyja "hasában" is presszionálják a hülyülésre!Nincs egy VALAKI aki leállítja?EMBEREK állítsátok meg A nemzeti malacot!
advocat
Ez a kis pocakos úr a miniszterelnök? Mert hülyeségeket mond. Csak kérdezem. Mire alapozza? És mi van a csak parlagon hagyott (60.000.- Ft/hektár, uniós pénzecske) földekért kapott pénzzel? Nyilván nem az 1-2 holdas gazdák gazdagodnak ebből.
Macskaszem
A gazdáktól nem tudják elvenni, mert ők nem is kaptak, de ha eredetileg volt nekik, azt elvette a gecikúrmány, és odaadta a hűbéreseknek, hogy fejhessék az unijós területalapú támogatást, magasról lesz@rva, hogy mi lesz a gazdákkal és állataikkal. Ezeket a földeket fogják visszavenni az álgazdáktól, és visszaadni a valódi gazdáknak, ezt csak helyeselni lehet.
Tothemre
Viktor te hulladék!
Költözz el egy hétre Csernobilba!!!
balos
Nem azért szégyellem magam,hogy haza áruló vagyok egy ilyen féreg szemében,hanem azért,mert ezt még támogatják a sötétből elő bújt "hon-védők" bocskai-ban!
quadrocopter
Aham mintha arról elfeledkezet volna böfögni, hogy mennyit is ad az unió a menekültekre, ha nem nyulnátok le azt is - Geci?
Zeta
Ennél aljasabb félrevezetőbb,nyilatkozat már már nem kell, meggyőzni a gazdákat. Erre mondja vajon Kövér , hogy aljas kampány folyik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.