A most jóváhagyott dokumentum szerint Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós alapértékek súlyos megsértésének kockázata.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az EP egy kalap szart er, mert nem tudott nyomast gyakorolni az EPP-re tavaly aprilisban, amikor csak egy egyszeru partszavazassal ki kellett volna zarni orbant es a fideszt az EPP partcsaladbol.
Akkor elmult a tortenelmi pillanat, most mar az aggodasuk lo'fingot sem er...
Inkabb azert kellett volna nyomast gyakorolni orbanra, hogy a valasztasi csalasokat ne merje lehuzni. De le meri huzni, mert senki nem mondja meg neki, hogy aljassag az, amit csinal.Legalabb a sajat partcsaladjanak kellett volna mar velemenyt nyilvanitani, es megszorongatni orban tokeit ujfent,: hogyha meg egyszer ilyen aljassagokra vetemedik, akkor igenis gondolkodas nelkul zarjak ki a soraikbol. Az a par magyar szavazat nem nyomhat annyit a latban, hogy azert erdemes legyen ezt a mocskot evidenciaban tartani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@tudode: Ez is igaz, amit írsz, de én továbbra is azt tartom, hogy nekünk kell a zsarnokot leverni a nyakunkról, más ezt nem fogja megtenni, se az Unió, se más !!!
tudode
@papa.49: .
Igen!
.
Embertársamként sajnálom, de VEZETŐKÉNT mélységesen megvetem, mert ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTTA az egész országot, azokat is, akik tolják az ORSZÁG KÁRÁRA
papa.49
@tudode: Én sajnos nem tudom a kettőt szétválasztani, ugyanis ez nem mentség arra a sok geciségre amit tett, így nálam ő egy geci, nem ember oszt. jónapot !!!
tudode
@papa.49: .
Emberként amiatt sajnálom, mert
.
delhir.info/2018/03/19/orban-mentalisan-beteg/
.
Nincs belátási képessége a HATALOM, ÉS PÉNZ ÖRÜLETE MIATT!
.
Négy évente VAN LEHETŐSÉG eltávolítanunk, de az Orbán szekta még IMÁDKOZIK 'is" érte, a családja sem képes visszatartani! Magányosabb, mint a kivert kutya!
Nessy
@tudode: Ezek miatt gyáva, és retteg mindentől, mindenkitől. Csak ő nem fütyül a sötétben, hanem mond zöldségeket, gerjeszt félelmet, hogy utána elmondhassa, majd ő mindenkit megvéd.De csak addig ilyen hős, amig nem találja valakivel szembe magát, aki ellen véleményen van.Még egy vitától is fél, mint ördög a tömjéntől. Akkor jönnek helyette a megmondó emberek!
tudode
@Nessy: .
Hihetetlen az, hogy az ALÁRENDELTSÉGÉBE tartozó vezetők NEM LÁTJÁK, ÉRZÉKELIK azt, hogy "gáz" van a vonójában amiatt, mert ÉLŐSKÖDNEK AZON, aki ÉLŐSKÖDIK az országon, képesek idősen, fiatalon, diplomásként EGY KÖVET FÚJNI ezzel a rakás szerencsétlenségnek tetszelegve!
.
RémeSS ez az egész történek annak számára, aki átélte már a Horthy rendszeren keresztül EZT a "hadicsellel" való kizsákmányolást, néphülyítést a kellő információk hiányában "is"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.