A korábbi főpolgármester szerint az LMP “járadékvadász” lett és gazemberekkel cimborál. Ahogy arról a média beszámolt: kedden meglehetősen furcsa mondatok hangzottak el Szél Bernadett szájából, az LMP pártalapítványának rendezvényén. Szél azt mondta az Ökopolisz konferencián: “ha Polt Péter egy kormányváltás után hajlandó lesz elvégezni a munkáját, és nem csak a fideszesek „pecsenyéjét akarja mosni” (sic!), akkor maradhat, ha nem, akkor távoznia kell” Vagyis az LMP társelnöke szerint Polt ugyan nem végezte tisztességesen a munkáját, de ha a jövőben hajlandó a fideszes politikusokra tett feljelentésekben is nyomozni, akkor az eddigi bűnös mulasztásai meg vannak bocsátva. “Vilàgos beszèd, brutálisan őszinte. Bràvó Berni, mondj el mindent őszintén a terveitekről! Orbànnal és Matocsyval mi lesz? Kósa is mentesül? Ès Mèszàrossal, aki nem Viktor strómanja, mi lesz? A jogállamot régóta féltem tőletek és kijelentésed megerősíti a meggyőződésemet: ti mandàtumokért cserébe a...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na ezt hogy fogja kimagyarazni a Bela?
Szoval nemcsak egy utolso budos kurva Szelike, hanem most mar hazaarulo is...
(Megjegyzem volt mar regebben egy olyan kiszolasa is Bernikenek, amiben azt mondta, hogy orban politikajaval "nincs semmi baja"... Tehat elmeletileg minden ugy jo, ahogy van.)
Ha most visszagondolok bernike megnyilvanulasaira, sohasem volt IGAZAN a bogyeben orban, inkabb Hadhazy bukott ki szegeny folyton a miniducera...
bernike most mar nemcsak a valasztoit, parttagsagat, partvezetoit, hanem a hazajat is elarulja, ha egy annyiszorosan leszerepelt szemetet meghagyna a posztjan, aki az ido mulasaval egyre csak aljasabb, szemetebb es gatlastalanabb lett...:o((((
Mocskos egy bagazs: tisztelet az olyan kiveteleknek, mint Hadhazy...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Polt ugyan nem végezte tisztességesen a munkáját, de ha a jövőben hajlandó a fideszes politikusokra tett feljelentésekben is nyomozni, akkor az eddigi bűnös mulasztásai meg vannak bocsátva."...

itt a kocsmában hallani nagy ritkán, amikor estefelé bejön egy(aznap) elhagyott feleség, és mintha pont ezt mondaná a pernahajder hűtlen férjének... "Béla!..meg vannak bocsájtava a bűnös nőügyeid, csak gyere haza!..."...és a Béla hazamegy...

csakhogy a közélet nem kocsma, ott egy jelölt ilyent nem ígérhet...kiírta magát a jobb emberek közül..
Yoda69
2014-ben az LMP miatt lett 2/3-a fidesz nek. Attól félek most is miattuk fogunk megizzadni.
picike1
lmp re a csizmámat se biznám nem tudná megtisztitani nem is terve ő csak a pénzt szereti meg a dumát bla bla
karma1
Na ezt hogy fogja kimagyarazni a Bela?
Szoval nemcsak egy utolso budos kurva Szelike, hanem most mar hazaarulo is...
(Megjegyzem volt mar regebben egy olyan kiszolasa is Bernikenek, amiben azt mondta, hogy orban politikajaval "nincs semmi baja"... Tehat elmeletileg minden ugy jo, ahogy van.)
Ha most visszagondolok bernike megnyilvanulasaira, sohasem volt IGAZAN a bogyeben orban, inkabb Hadhazy bukott ki szegeny folyton a miniducera...
bernike most mar nemcsak a valasztoit, parttagsagat, partvezetoit, hanem a hazajat is elarulja, ha egy annyiszorosan leszerepelt szemetet meghagyna a posztjan, aki az ido mulasaval egyre csak aljasabb, szemetebb es gatlastalanabb lett...:o((((
Mocskos egy bagazs: tisztelet az olyan kiveteleknek, mint Hadhazy...:o(((
Desischado
Rettentően nagyot csalódtam Széll Bernadettben, az lmp-ről nem is szólva. polt nem maradhat büntetés nélkül, még mit nem! A börtönben rohadjon az idők végezetéig! Az lmp meg menjen a pokolba!
kisrigó
@karma1: Én is úgy érzem, hogy Hadházy nem jó helyen politizál!
Madácsi Pali
Másfél éve az a véleményem az LMP-ről, hogy az udvari bolond szerepét játsza. A jogos kritikákat úgy adják elő, hogy a király nevessen rajta. A megoldásuk már nem az ő dolguk, sőt ha megoldás nem a korona felől látszik kibontakozni, tesznek ellene. Most mindenki előtt világossá tették kit szolgálnak! Számukra afideSS minden tette bocsánatos bűn. Az ellenzéket alázniuk kell.
Pálinkás Pál
Szél Bernadett egy nagy nulla...Egyszerűen egy undorító fidesznyulvány a hülyék megvezetésére/ lásd Béjla / ..
karma1
@Madácsi Pali: Ha csak az udvari bolondot jatszana,... De egyre jobban huzodik bele Hegedus hadnagy szerepebe... (arulo az Egri Csillagokban...)...:o((((
kereső
@kereső: hogy, a félreértéseket elkerüljem- Szél kijelentésre no comment.Ez már az a szint,ami minősithetetlen számomra.
kereső
@Madácsi Pali: játsza Pali,-legyen udvari bolond,vagy bohóc ha neki erre van gusztusa,de ezt csak a saját bőrére tegye, ne az országéra.
Manhattan
Csak az üzeneteimet akartam ellenőrizni, de pofán vágott ez a hír: mi van? Ez a nő tényleg nem normális! Én már az LMP hirtelen megjelenésekor mondtam, hogy ez egy FIDESZ által létrehozott párt. Szerettem volna tévedni. Nem sikerült. Még szerencse, hogy időben bohóckodik, járatja le magát és pártját széllelbélelt kisasszony.
wagabund
@durbincs: nem, nem fogyott el a mérhetetlen sok pénze, csak sok a fizetnivalója(sokfelé), ezért
finoman beosztással él...még mindig megvan az Adriai nyaralója(is) a fehér sziklákon, úgyhogy köszöni jól van.

őrajta nem találnak fogást...valamiért...
Béla333
"Szél Bernadett: Beszéljünk Polt Péterről!
Remek társasjáték a választások előtt 18 nappal: az MSZP és DK, mint akinek nincs jobb dolga, sorozattámadásokat intéz ellenem és az LMP ellen egy fideszes módra félremagyarázott mondatra építve. Uraim, remélem hamarosan elmagyarázzák nekünk, hogyan is segíti mindez Orbán rendszerének meghaladását, de addig is, amíg kitalálják, beszélgessünk kicsit Polt Péterről.
1. Én az MSZP-től és a DK-tól eltérően egyik ellenzéki vezetőről sem feltételezem, hogy NER-es hadurakkal gondolja el a demokrácia és jogállam helyreállítását. Mert nem vagyunk tökkelütött hülyék. A valós kérdés az, mi történik akkor, ha nincs meg a kétharmad, miként lehet jogállami eszközökkel eltávolítani például Polt Pétert. Hiszen az engem támadó baloldali politikusok folyamatosan a jogállam és demokrácia hiánya miatt támadják a hivatalban lévő miniszterelnököt, természetesen helyesen, de remélem ezt nem azzal a hátsó gondolattal teszik, hogy ők maguk aztán kormányon majd fittyet hányjanak a jogállamnak és OV-től mindent eltanulva kormányozzanak?
2. Szintén racionálisan gondolkodva, annak az esélye, hogy Polt Péter a kormányváltás után villámcsapásra elkezdi rabláncon elvinni a fideszes tolvajokat, kb. annyi, mint, hogy Tiborcz István önként feladja magát. Nem tudom, ilyen körülmények között mennyi iróniát lehet megengedni magunknak, úgyhogy mondjuk így: nem túl valószínű.
Béla333
Folytatás:
"3. Én azt állítom, kétharmad híján is jogállami alapon le lehet váltani Poltot. Valós megoldást tudunk adni, jogállami módra egy nagyon is súlyos problémára. Hogyan? Az ügyészi jogállási törvény szerint a legfőbb ügyész megbízatása megszűnik a hivatalvesztése kimondásával, ha például a legfőbb ügyész neki felróható okból nem tesz eleget megbízatásából eredő feladatainak, illetve jogerős ítéletben megállapított bűntettet követett el, vagy más módon tisztségére méltatlanná vált. Kétharmad híján nyilván erre fele kellene keresni a megoldást majd akkor, amikor ott tartunk.
De addig lesz egy április 8. Az LMP ezerrel dolgozik, de mi nem ilyen értelmetlen önsorsrontó társasjátékokat játszunk, hanem például a programunkkal, a Megújuló Magyarországgal keressük fel a választópolgárokat, mi ugyanis abban vagyunk érdekeltek, hogy a lehető legnagyobb legyen a részvétel és a lehető legnagyobb esélye legyen Magyarországon a korszakváltásnak. Ezen ügy kapcsán még határozottabban mondom: ránk fér.

És még valami. Demszky Gábor újsütetű és némiképp váratlan színre lépésére pedig azt tudom reagálni, hogy nyugodtan bízzon bennem főpolgármester úr, az LMP-vel az elmúlt 28 év összes korrupciós botrányát feltárjuk és azok érintettjeit elszámoltatjuk. Nem lesz ott semmi hiba."

Ez itt a probléma! Demszky mester be van szarva, hogy utánanéznek például a Margit-híd aranyárban történő felújításának. A Simicska féle KÖZGÉP fővállalkozásában.
Amivel megvásárolta Demszy a szabad elvonulást...
dr. prédikátor
Ez a hülye széltyúk picsa egy politikai prosti!!! befeküdt a fityfasz ágyába!!!Vajon ki fogja dugni??? a cigus fecalicus vagy a vonya!!!
Rockxy
A demszkit azonnal akasszák vissza!
De nagyon!
Béla333
Hölgyeim és Uraim!
15.14-kor egy nagyműveltségű DK-s fanatikus szellemi és erkölcsi szintjét olvashatják!
Ezek, az ilyenek szeretnék Önöket szolgálni ha hatalomhoz jutnának!
Talán nem kellene a Fidesz mocskok után egy másik mocskot a nyakunkba venni!
Köszönjük dr.prédikátor a DK kortes beszédét!
Béla333
Ja most olvasom a nagyműveltségű karma1 büdös kurvázós, hazaárulós beírását.
Nagyon jól megértik a DK-sok itt egymást. Azonosan alacsony a morál.
Nem kell korrigálni egymást, egymás kurvázós beírását lájkolják.
Szeretik ezt a szintet, na!
Elképesztő!
szaboria1
@Béla333: Bernike egyre jobban csapong. Polt miért akarná a posztján megtartani? Számodra ez nem zavaró? Mert sokunknak igen.
Béla333
@szaboria1: 15.40
Nem akarja a posztján hagyni.
Ne csapong, de amilyen alantas, mocskos támadások érik a magát egyébként "demokratikus"-nak becézgető "ellenzéki" oldal részéről, az azért nem semmi!
Olvasd el ha akarod Szél válaszát Demszkynek 15.10-kor és 15.13-kor idéztem be, de fent van a honlapjukon is.
wagabund
@durbincs: 15.05...

nincs is hatalma? dehogynincs...azt úgy hívják hogy pénz méghozzá nagyon sok...annyija van, ami élete végéig elég ahhoz, hogy az acsarkodókat tisztes távolban tartsa, ő meg elégedetten napozhasson a tenger partján...mint írtam, nem találnak rajta fogást...

ugye láttad a nyaralóját?
Rockxy
@Béla333: Tudod, nem politizálnék, de már késő. :)
youtu.be/Ut4qdJ7M90A
dr. prédikátor
@Béla333: na figyuzz te szellemi agycsökevény!!! utoljára mondom el neked EGYIK PÁRTNAK SEM VAGYOK TAGJA!!!nem korteskedek egyik mellett sem.De amit az álltalad favorizált széltyúk müvel az már másnak is bassza a csőrét!!! pofázik össze vissza , csak egy dolog számít neki: valakivel bejutni a parlamentbe a húsosfazék közelébe!!! Mégis hogyan lehet egy kb 3 eze4r tagot számláló pártocska kormányválltó???Arról nem is beszélve hogy miniszterelnöki babérokra vágyik!!!A kijelentései alapján pedig igen is hogy politikai prosti lett. Ez akár tetszik neked akár nem!!!
kereső
Béla! Nem a magyarázkodást hozd ide mentségként.Azt mond meg,hogy az lmp alapitványnál elhangzottakat lehet-e másként értelmezni,mint ahogy itt megtettük?Vagy szerinted,teljesen másként kell értelmezni,meg egyébként sem úgy volt?Tényleg ne nézz már mindenkit hülyének,és csak te/ti vagytok a helikofferek.Ezt ugyanúgy nem lehetett félreérteni,mint orbán március 15.-i beszédét.
Ez most,amikor 10 éve látjuk,hogy polt mindent elkövet a lopások elsikálására,a bizonyitékok ellenére-OLAF jelentések, a Hadházy, a dk által feltárt ügyekben IS!, akkor miért is kéne egy ilyen ügyészt a helyén tartani,amikor bőven megvan a hivatali visszaélés-és bűnpártolás vádja-és mindkettő ül is. Arra meg,hogy hogyan történik- tudod,jönnek a jogászok oszt jónapot.
Ja és a kreált vádakért-és ártatlanul meghurcoltakért,börtönbe ültetésért is! kijár neki egy kicsit ebből,meg egy kicsit abból is.
Béla333
@kereső: 17.35
Nem fogok semmit sem magyarázni.
Előítéletesekkel úgyís hiába minden. Akinél már megvan az ítélet, az csak a saját szórakoztatására várja a másik álláspontját.
Leírtam 15.10-kor és 15.13-kor hogy mi az LMP/Szél Bernadett álláspontja, ha érdekel olvasd el, ha meg nem érdekel, akkor ...meg csinálj, amit akarsz!
kereső
@Béla333: Elolvastam,de te azt nem amit én irtam.Feltetettem egy egyszerűnek tűnő kérdést/számomra az annak tűnt/,de még csak meg sem próbáltál válaszolni rá.És senkinél nem tapasztaltam semmi előitéletet,mindenki a maga vérmérséklete szerint értékelte az elhangzottakat.És nem magyarázatot vártam tőled,csak választ.Tudod,igaz-vagy hamis?Igen-vagy nem? 1 vagy 0?
koszpeko
Nem szarunk a kútba csak a kávájára.
koszpeko
@Béla333: @Béla333: @Béla333: Tánci,tánci pávatánci.
Béla333
@kereső: 17.54
Nem tapasztaltál előítéletet?
Olvasd már el ennek a szellemi topronyg karma-nak az első beírását, ahogy hazaárulónak és büdös kurvának nevezi Szél Bernadettet. Senkinek nem volt erre a mocskos, alpári stílusra egy szava sem, sőt rekord számú támogató like-ot kapott.
Akkor miről is beszélsz?
Semmi kedvem az ilyen szinten levőkkel bármit is megbeszélni Ti jól elvagytok ezen a szinten, neked sem tűnik itt senki sem előítéletesnek...
Gondolj amit akarsz, szavazz ahová akarsz, nem érdekel.
egon1
@Béla333: Neked is van félni valód ha bukik a Magyar maffia és a könyvelője jogásza POlt Péter ???
koszpeko
@Béla333: A tegnapi anyázás után mit vársz?
Simogatást?
Egy politikai prosti Bercike és a PTLMP (Páva Táncos Lehet Más a Politika)
karma1
@koszpeko: Aki ebbol a szovegbol keptelen vilagosan latni, hogy szel MEG AKARJA TARTANI POLTOT A POSZTJABAN, az ertelmi fogyatekos. Es meg akkor finom voltam.

" Szél azt mondta az Ökopolisz konferencián: “ha Polt Péter egy kormányváltás után hajlandó lesz elvégezni a munkáját, és nem csak a fideszesek „pecsenyéjét akarja mosni” (sic!), akkor maradhat, ha nem, akkor távoznia kell” Vagyis az LMP társelnöke szerint Polt ugyan nem végezte tisztességesen a munkáját, de ha a jövőben hajlandó a fideszes politikusokra tett feljelentésekben is nyomozni, akkor az eddigi bűnös mulasztásai meg vannak bocsátva. “Vilàgos beszèd, brutálisan őszinte. Bràvó Berni, mondj el mindent! "
quadrocopter
Az Lmp lehúzhatja a redőnyt, ennyi volt nekik! Vélhetően a parlamenti hely sem biztos.
karma1
@kereső: Neked is ajanlom 20.20-as bejegyzesemet: mi az, hogy nem akarja Szel meghagyni a hivatalaban poltot? Akkor a fenti idezet micsoda??? Ennel vilagosabban nem lehet kijelenteni, hogyha jol viselkedik polt, es megigeri, hogy egyes ugyekben vizsgalodik , akkor megmaradhat a beosztasaban (egyebkent 2019-ben jarna le a hivatala).
Nem irtam volna olyan stilusban Bernikerol, hogyha egy masik cikknel Bela nem kuldott volna el tobbunket a kurva anyankba.
Csak o ezt a kis "aprosagot" eleg lazan kezeli, mert ugyebar ez nem erdekes. Eloszor @Manhattan-t kuldte el a qva anyjaba - ilyen finoman - mert Szelikerol kritikusan mert irni egy bejegyzest. Nem Belanak szanta, csak ugy. Bela ezt azonnal magara vette, es innentol kezdve MINDENKIT elkuldott a qva anyjaba.
Hat az termeszetes, hogy utana en azt irtam, amit, es ami most a vezeto komment - bar a stilusra nem vagyok buszke.
Viszont elegem van abbol, hogy Bela idejon, mindenkit elkuld mindenhova, aki betegesen Gyurcsany-fobias, es akinek - mint minden lmp-snek - semmi baja orbannal, kizarolag Gyurcsannyal es a DK-val. Nem kepes elfogadni senki masnak a velemenyet sem, viszont minden alkalmat megragad arra, hogy gyurcsanyozzon.
Vagot elorebb helyezi, mint az altalam is nagyrabecsult, igazsagos Hadhazyt, aki mar szegyell megjelenni barhol Szelikevel egyutt, mert a kisasszonnyal elszaladt a posvanyosi lo...
Azert ezeket az igazsagokat is figyelembe kell venni, amikor a masikkal ohajtunk egy oldalon kommentelni.
Mert arrol Belanak sincs fogalma - mint jol megvezetett lmp-s valasztonak - hogy miert hagyta ott az lmp-t egyik naprol a masikra Ron Werber? Mert valoszinu o, Werber is az lmp-t akarta bejuttatni onallo jogon a Parlamentbe, nem mint a fide$$ szatellitpartjat...
karma1
@szaboria1: Neked is ajanlom a 20.20-as bejegyzesemet... Meghogy nem akarja megtartani Szel poltot a posztjan... De Bela ezt is letagadja, mert nem illik bele a Szelrol kialakitott idealista kepebe...Bela papabb akar lenni meg a papanal is...:o(((
egon1
@Béla333: Van egy rossz hírem Bélánk,az Internetet-Facebookot nem a hülyék használják olvassák,Így a vezéred hazudhat (ezerrel),egy -két kattintás ----és már le is bukott -persze veled együtt !!! Bélánk egy hozzáértő ,pár perc alatt azt is megmondja ,mi volt öregapád vércsoportja !!
Béla333
@egon1: 19.10
Pontosan ezt mondom én is!
Azért mert vagy 10 éve volt, hogy Gyurcsány miniszterelnöksége alatt (is) lopták a közpénzt (például az autópályák felülszámlázásából) és a lopott pénzt elosztották a Fidesszel, attól még ez fent van a neten!
Vagy a Grien kenőpénzek története! A Net nem felejt!
Béla333
@egon1: 19.10
Tényleg nem felejt a net! Nézd már mit dobott fel! Akkor most közösen nyelték le a kenőpénzeket az akkori szocialisták és korábban a Fidesz? És azért mert mindkét oldal lopott egy jó nagyot, ezért inkább elsunnyogták az egészet, a 4-es metró korrupciós ügyéhez hasonlóan.
Nos nézzü a nem felejtő net mit ír a Gripen kenőpénzről?:

"A Times korábban CIA-jelentésekre hivatkozva azt írta: a „két legnagyobb magyar párt”, amely ez idő tájt a Fidesz és az MSZP volt, körülbelül tíz-tízmillió dollárt kapott a Gripen-szerződés elősegítése érdekében.
nol.hu/kulfold/miert_epp_a_magyar_vadaszgep-beszerzes_maradt_volna_ki_a_kenopenzekbol_
egon1
@karma1: Igazat adok-Szél megjegyzése -és amilyen nyíltan kijelentette vérlázító !!!A Magyar maffia jogászának-legfőbb bűnözőének nem lehet alkut ígérni !!!Ha úgy alakul -kapja meg a ki szabható legnagyobb büntetést,Teljes vagyonelkobzással !!! Először a jog alkalmazása -utána ha muszáj-alku !!!
egon1
@Béla333: A Times ,nem is olyan régen az Elios ügy kapcsán ,hívta fel az olvasói figyelmét arra,hogy a szervezett csalással vádolt Tiborcz az Orbán veje !!! Erről kussol a 92%-ban, kormánykézben levő média !!!
Béla333
@egon1: 19.10
Nézd már mit dobott fel az internet!:

2014. február 16., vasárnap 21:38,
"Senki sem tudja, mire kapta Gyurcsány a paksi milliókat

Keresik, de továbbra sem találják a paksi atomerőműben a Gyurcsány Ferenchez és feleségéhez köthető cég teljesítési igazolásait. Két napja derült ki, hogy az Agóra Kft. a 90-es évek második felében 80 milliós megbízást kapott az erőműtől, a felügyelőbizottsági jelentés szerint azonban kétséges, hogy a munkát egyáltalán elvégezték-e. Az ügyletről Gyurcsány párttársai és szövetségesei nem akarnak beszélni.

Gyurcsány Ferenc 1992 és 2002 között volt az Altus vezérigazgatója. A cégcsoporthoz tartozó Agóra Kft. is ebben az időszakban, 1997 októberében szerződött a Paksi Atomerőművel: 10 havi munkáért 80 millió forint járt, a vállalkozás feladata pedig a kapacitás növelésének népszerűsítése és a közvélemény formálása volt.

Hiába állt az ügylet idején Gyurcsány Ferenc az Altus élén, a Demokratikus Koalíció elnöke nem mond részleteket. Eddig a felügyelőbizottság által feltárt hiányosságokat sem kommentálta. A Magyar Nemzet birtokába jutott 1999-es jelentés szerint az erőműnél nem találtak bizonyítékot a feladat teljesítésére, többször írásbeli teljesítési igazolások sem készültek, a havi 8 milliós munkavégzést pedig szokatlanul magasnak ítélte a testület."
hirtv.hu/hirtvarchiv/senki-sem-tudja-mire-kapta-gyurcsany-a-paksi-milliokat-1211280

Akár hova szörföl az ember, mindig csak korrupcióra, lopásra, bűncselekményre bukkan!
Milyen érdekes...
Béla333
@egon1: 19.30
Örülök neki, hogy te ezt kiderítetted.
Csakhogy a CIA jelentés szerinti milliárdos kenőpénzről egy szavad sincs?
Vagy hazudik a CIA?
egon1
@Béla333: Én is olvastam a hozzáférhető (Likileks) eddigi hozzáférhető adatait,és az a véleményem hogy akik ez megkapták ,úgy mazsoláznak benne,mint a valaha volt MDF, az ügynök aktákba !!!
Béla333
@egon1: 19.37
Hol látsz itt személyeket? Itt a politikai pártok, a kormányzó pártok teljes egyetértésben tették el a milliárdos kenőpénzeket!

"a „két legnagyobb magyar párt”, amely ez idő tájt a Fidesz és az MSZP volt, körülbelül tíz-tízmillió dollárt kapott a Gripen-szerződés elősegítése érdekében."

Még jó, hogy a net nem felejt!
kereső
Nem is tudtam,hogy a 90-es évek második felében Gyurcsány ferenc volt Magyarország miniszterelnöke,főleg ami az 1997-es évet illeti.
Orbán viktor tudomásom szerint 2017 októberében Magyarország miniszterelnöke,akinek már akkor is Tiborcz I.nagykorú magyar állampolgár volt az egyik veje.
80 millió vs.13 milliárd.
Nos jó lenne tudni,hogy melyikg igaz,melyik nem.Melyikre találtak bizonyitékot,melyikre nem.
Hirtv.2014 február- választás előtt/17 év után sincs semmi bizonyiték,csak találgatás és sejtetés? Ennél azért az MNO és a hir tv oknyomozói sokkal ügyesebbek.
egon1
@Béla333: Ugye nevettetni akarsz,az akkori milliárdos kenőpénzekkel,és bárki csinálta annak börtönbe kellene megrohadnia !!Váltsunk komolyabb témára !!A fidesz -kdnp,8 év alatt több tízmilliárd forintot lopott el.Vígan kormányoz-ígérget mindenkinek-program maximum az, hogy az emberek még hülyébbek legyenek,Annyi pénzt ígértek a modern városok progjamjában ,ami nem 2-4 év hanem soha nem fog megvalósulni ! Ha csak A Bélák ,meg nem oldják !!!
Béla333
Nyilván majd a DK-s fanatikusok fogják meghúzni azt a határt, hogy mekkora összeget lehet még ellopni és honnan kezdődik az a határ, amit már nem lehet ellopni.
Vagy párttagság szerint is lehetne differenciálni: Fideszes nem lophat, MSZP-s lophat!
Valahogy így?
A Gripen kenőpénzes történet szerint 10-10 millió dollárt kapott az MSZP és a Fidesz.
Ez ugye cca két és fél milliárd Forint. Pártonként!
De beidézhetem azt is, hogy valamikor 2005-2006 környékén cca 300 milliárd forinttal volt felülszámlázva az autópálya beruházások.
Azért ez nem aprópénz ám!
Béla333
@egon1: 19.51
Hát lehet hogy te nevetgélsz a milliárdos korrupciós ügyeken, amit még a CIA is szóvá tett, nekem nincs kedvem ezen röhigcsélni!
Béla333
Emeljük a tétet?:
Népszabadság 2006. augusztus 26
"nol.hu/archivum/archiv-415128

„Öt év alatt több mint 850 milliárd forintot költött a magyar büdzsé autópályák építésére. Egyre több jel mutat arra, hogy az elkészült és az épülőfélben lévő gyorsforgalmi utak 250-300 milliárd forinttal olcsóbban is elkészülhettek volna. Kérdés: ki a felelős a gigantikus állami pazarlásért?”
Béla333
Vagy nézzük meg mire olyan büszke Demszy mester?:

atlatszo.hu/2016/08/31/igy-nott-5-milliardrol-32-milliard-forintra-a-margit-hid-felujitasanak-koltsege/
Így nőtt 5 milliárdról 32 milliárd forintra a Margit híd felújításának költsége
„Annyiba került, mintha egy centiméter vastagon bevonták volna arannyal” – nagyjából így él a köztudatban a Margit híd felújítása. Az bizonyos, hogy az eredetileg tervezett költség többszörösébe került a projekt, érdemben senki nem ellenőrizte, és a mai napig nem nyilvánosak azok az adatok, amelyek alapján igazolni vagy cáfolni lehetne a sokmilliárdos túlárazás gyanúját. A politikailag talajt vesztett, meggyengült integritású városháza, kezében a 30 milliárddal, ideális üzleti partnere volt a nagyétvágyú kivitelezőknek."
egon1
@Béla333: " Bélám " Látom nem tudsz megbirkózni,a számszaki adatokkal !!! A 10-20-100 milliárd-(milliárdok ?),hol vannak -a többezer-milliárdoktól ??
kereső
És,ha már rendszerváltás - beszéljünk a nagyszerű Széles Gáborról,aki nem is olyan régen kapott 4 milliárd forintot azért,hogy annak segitségével az "ikarus" márkanevet sikerüljön eladnia Iránnak,miután idehaza sikeresen tovább működtöttette,és modernizálta és fellenditette az autóbusz gyártást-prsze őt ki kell hagyni,mert mdf-es volt,Illetve egy köpönyegforgató.
Béla333
Ezeket akarják egyesek újra hatalom közelébe engedni?
Szárazra lopták már az országot!
Hogy lehetünk olyan hülyék, hogy újra és újra megbízunk bennük?
Béla333
@egon1: 20.04
És szerinted mennyi az a lopott összeg, amit te megengednél és honnan büntetnéd a lopást?
Csak mégis, hogy had tudjuk már!
Nem az a helyzet, hogy a lopás az lopás, bármekkora közpénzt nyúlnak is le?
A büntetés mértékét meg talán nem neked vagy nekem kell eldöntenem, hanem egy pártoktó, elkövetőktől függetlenül működő igazságszolgáltatásnak, bíróságnak!
JAJMÁR
Sorok között is tudni kell olvasni.. A Poltnak kellene "elìtėlnie" az összes bún... izė bajtàrsàt! Ahogy a törvėnyben ìrva van... szerintetek megtennė? De ez "beismerės" lenne, akkor ezėrt, ha nrm, akkor azėrt ott az útilapu!
egon1
@Béla333: "Bélám" Az általam felvetett kérdésekre -kérdésekkel válaszolni, csak az tud mint a mostani fideszes bűnöző banda ,aminek minden valószínűsége te is tagja vagy !!! Ha így van ne számítsatok ,a 6-7 millió dühös választó megbocsájtására !!!
Béla333
És ezek kiállnak nap mint nap és erkölcsi instrukciókat, észt osztogatnak a pornépnek.
Arról nem is beszélve, hogy számosan mossák ezeket a sarakat itt is a kommentelők között.
Hogy az nem is úgy, nem is annyit, bezzeg a Fidesz.
De könyörgöm! A lopás kicsiben kezdődött és mivel nem büntették meg a választók a bűnöző politikusokat, hát vérszemet kaptak.
Most már ott tartunk, hogy a bűnöző, korrupt, tolvaj politikusok vezénylik a mocskolódókat, akik azokat kenik be sárral, akik fel akarnak ezek a disznóságok ellen lépni.
Demszkynek is van bőr a képén, nem szégyenli a pofáját?!
egon1
@Béla333: " Bélám" mivel én .és rajtam kívül 6-7 millió ember nem ismeri a közpénz lopást,sokkal súlyosabb büntetést szabnák ki,párt állástól függetlenül !!! Csak ahhoz egy független bírói testületre lenne szükség,ami jelenleg vágyálom !!!
Béla333
@egon1: 20.16
Nem játszunk olyat, hogy majd te kérdezel, én meg majd igyekszek neked megfelelő választ adni!
Te sem válaszoltál egyetlen konkrét felvetésemre se, így aztán tudod mi van...
A további homályos fenyegetőzésed meg sem nem érdekel, de nem is világos hogy milyen hasfájásod van!
Béla333
@egon1: 20.20
És vágyálom is marad a független bíróság, igazságszolgáltatás, ha azokra akarod bízni ennek a megszervezését, akik maffia szövetségben lopták szét az országot! Ezek pedig a kormányon 1994 óta egymást váltogató pártok és politikusaik, akik valahogy sohasem sikerült egymást elszámoltatni! És hogy mekkora összeget lophattak ki a szemünk előtt?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Lehet újra ezekre szavazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.