Egyre hosszabb azoknak a választókörzeteknek a listája, ahol kiderült, hogy a Fidesznek köze van a kamupártokhoz. Néhány helyen rendőrségi nyomozás is indult - úgy tűnik, van még állami szerv, ahol adnak a formaságokra.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nincsenek körzetek!!! =)) Egy sincs így listájuk sem lehet!!!
RonaGyuri
Megvilágosodtam,

de legalább is „kézenfekvő” magyarázatot leltem a derék matyar média legújabb bornírtságára

A 2018-as országgyűlési választások kapcsán elővezetett hablatyolások egyik „gyöngyszeme” az egyik legfontosabb szakmai alapfogalom a KERÜLET eliminációja a köznyelvből. Már ott tartunk, hogy a derék hvg.hu már az OEVK kifejtésénél is körzetről zagyvál. Az értelmetlen, szakmaiatlan és az elemi logikát is sértő butaság – ha már nagyon vágynak erre a szóra, akkor a szavazókör helyett lenne használható – megállíthatatlanul terjed. Indokát persze nem lehet érteni, nem mintha a média más blődségeiben lenne ráció.
A tegnapi nap egyik gyöngyszene volt a derék Péterfalvi mester azon kinyilatkozása volt, hogy szerinte a ruhaméret személyes adat. Meglehetősen releváns ötlet, hogy ezt a szerencsétlent megzavarta – bár ránézésre ez nem látszik, de lehet ő csináltatott ruhákat visel =)) -, hogy a szabók mértéket vesznek a vevőikről. Ami akár – némi túlzással ugyan – személyes adatnak is tekinthető. Így annak is van relevanciája, hogy Őfenesége ilyen adatai is szigorúan bizalmasak. Legalább is személyeskedésnek tűnik, ha magasságát és terebélyes voltát emlegetjük. Nos ez utóbbit jól jellemzi a kerülete! Vö.: Könnyebb átugrani, mint megkerülni!
Csak nem arról van szó, hogy a derék matyar média Őfenesége-sértésnek véli a kerület emlegetést! =))
namihami
""úgy tűnik, van még állami szerv, ahol adnak a formaságokra.""
Most még van, de majd tesznek róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.