A Fidesz szóvivője szerint "Soros zsoldosseregei" itthon és Brüsszelben is folyamatosan támadják Magyarországot.

Fidesz: Soros zsoldosseregei folyamatosan támadják Magyarországot
Fotó: Wikipédia

Puskás Imre csütörtökön a közmédiának nyilatkozva azt mondta: szerdán az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága az utolsó simításokat is elvégezte a "Soros-jelentésen".

A szóvivő szavai szerint

"Soros zsoldosai" Brüsszelben egy újabb, Magyarországot elítélő jelentéssel készülnek, és mindent megragadnak, hogy minden fórumon, minden alkalommal lejárassák Magyarországot.

Ez beavatkozás a magyar választási kampányba, amit azért tesznek, mert egy bevándorláspárti, ellenzéki kormányt szeretnének április 8. után Magyarországon látni, egy olyan kormányt, amely velük együtt majd lebontja a határzárat, és végrehajtja a migránsok betelepítését – fogalmazott Puskás Imre.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Orbán és maffia hálózata semilyen kritikát, ellen véleményt nem tűr. A demokráciát kiiktatta. A hadsereg új fordulat a retorikájukban, melyre hivatkozva április 8 után ha hatalmon maradnak megkezdhetik a fegyveres megtorlást, elszámoltatást. TISZTA TÖRÖKORSZÁG!!! Csak Erdogan Gülenre hivatkozik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Nem Magyarországot hanem Orbánt és bűnbandáját támadja mindenki, akinek van esze és szíve. Nem csak Soros, de minden becsületes embernek elege van Orbánékból egyszer és mindenkorra.
peterkelemen
Soros Gyuri bácsi hekyében már régen bepereltem volna ezeket az ősgazembereket bár ami késik az nem múlik. Továbbá mindenki akit lecigányzonak, lezsidóznak, lemuszlimoznak javaslom, hogy perelje be ezeket a rasszista, xenofób agyhalottakat! Ütni-vágni kell ezeket addig amíg el nem takarodnak.
X-ray
Ha Soros György meghal... akkor kivel fogja a fidesz riogatni azembereket?
Madácsi Pali
Orbán és maffia hálózata semilyen kritikát, ellen véleményt nem tűr. A demokráciát kiiktatta. A hadsereg új fordulat a retorikájukban, melyre hivatkozva április 8 után ha hatalmon maradnak megkezdhetik a fegyveres megtorlást, elszámoltatást. TISZTA TÖRÖKORSZÁG!!! Csak Erdogan Gülenre hivatkozik.
Sziszifusz
@X-ray: 13:15
Soros György április 08-ig valószínűleg nem fog meghalni, utána pedig már úgysem lesz szüksége a Fidesznek a pánikkeltésre. Vagy azért mert a győzelmük után, az okafogyottá válik, vagy azért mert a felelősségre vonás elől, elbujdokolnak, mint Rózsa Sándor.
verőce21
Most már van a George bácsinak is ellenzéke! És mind az alapítványi támogatottja volt!
nezelodo
Csak óvatosan adagolni a Gyuri bátyádat Viktorom, mint a levesbe a sót, csak nehogy elsózd, vagy nehogy elfogyjon nyolcadikáig, mert mi lesz velünk, ha hetedikén már nem ébredünk valami szörnyűségre!
bencemacska
No, és miért tartjuk "az utolsó végvári vitézt", ha nem áll a vártán???
Nem minket támadnak, nem mi vettük fel éveken keresztül a zsoldot Sorostól! Csak ő tartozik.
Köteles saját testével feltartóztatni a zsoldos sereget!!!
Pálinkás Pál
Bár már ott tartanánk hogy "Soros zsoldosseregei" ténylegesen is vadásznának rátok patkányok!!
Sámannus
A magyarok határon innen és túl vegyétek már észre, hogy az ország leggyalázatosabb vezetői hogyan pusztítják el az országot, a Trianonnal elszakított országrészeinek lakóival. Visszaélve a nekik adott választási joggal, azt az ország területére szállított megvesztegetett hazánkfiaival csalatják a választást.
Mára már a demagógián kívül nincs mondanivalójuk az ország bajairól, az itt élők jövőjéről.
Mikor az országot az Első Világháború kisebbség sorsra juttatott áldozataival igyekszik ez a dicstelen társaság hatalomban tartatni magát.
Ennél gyalázatosabb , és galádabb hazaárulókat még nem hordott a föld a hátán, azok ugyanis akik ezt tették bitófán végezték.
Nekünk kell felfigyelni erre a végtelenül aljas fideszes hazaárulásra, amivel a határon túli magyarok sorsát is ellehetetlenítik, miközben az országot romba döntik.
verőce21
Lehull a lepel a Soros-hálózatról – leleplező hanganyagok
"Siewert András, a Soros-hálózat részét képező Migration Aid vezetője egy beépített oknyomozó újságíróval folytatott beszélgetésen egyebek mellett elárulta, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon annak érdekében, hogy a pénzügyi érdekei érvényesüljenek (!)... Siewert ezen kívül beszél arról is, a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsenek a menekültekről, méghozzá természetesen titokban. ...kapcsolatai vannak a Belügyminisztériumban, amely kapcsolatai segítségével bármikor tud belépőt szerezni a tranzitzónába. Siewert felfedi az egész hálózatot. Bemutatja, hogy a Migration Aidnek komoly kapcsolatrendszere van Magyarországon és a szomszédos országokban, valamint Görögországban, sőt a budapesti német és osztrák nagykövetségen is.
A németeknél egyenesen a katonai attasé a kontaktjuk (!).
A magyar kapcsolatrendszerbe a következő itthoni Soros-NGO-k is beletartoznak: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék Egyesület, Társaság a Szabadságjogokért, Amnesty International, Artemisszió Alapítvány..."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/01/s%C3%B6r.jpg
És megint megtámadták Magyarországot! Miközben a közvagyont az egyháznak adjuk ezüst tálcán (az aranynak már lába kelt), a teljes Dunát szenteltvízzé változtatjuk és Orbán Viktor az európai polgárnak maszkírozott Szájer Józseffel sörözik, megtámadtak minket. A Fidesz ezért azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent Magyarország védelme és biztonsága érdekében – mondta (Puskás Imre, a Fidesz szóvivője), hozzátéve, a magyar emberek kinyilvánították akaratukat, vagyis azt, hogy nem szeretnék, ha Magyarország “bevándorlóországgá” válna, továbbá nem akarnak kötelező kvótát és a “Soros-terv” más pontjait sem.
Commenter
@Pálinkafőző Rézüst: és nem csak a sok pálinkától...gyári hibás
Nessy
@Eladott Ország: Ezzel egy baj van! Nem "bevándorló", hanem "kivándorló" ország lettünk, hála pártunknak és kormányunknak!
A letelepedési kötvény több mint 20000 fője, az 1000 kopt keresztény, az 1300 "szépen kopogtató" (poltergeist) menekült esetében most miről beszélünk? A kötvények visszafizetéséről nem is szólva!
Szóvívő hazudj, de rajt ne kapjanak!
Commenter
@nezelodo: Viktorom? Te megzakkantál? Aztaaa. viktorom, diktátorom akkor má' inkább! Pfuj.
kokopelli
@Commenter: ...ezek a narancsos getzik akkora barmok,hogy még egy "Soros"
kémet sem kaptak el! Az ilyen tákolmánynak már rég fel kellett volna magát osz-
latnia, és egy más népet kellett volna magának keresnie! .vagy a népet feloszlatni!?
B.Brechtet kellene megkérdezni!...ha ugyan tudnák,hogy Ő melyik párt tagja EU-
ban!!! A "Beléptető Tomikát" kellene megkérdezni amikor clean a drága!
kokopelli
@Horizont: ..gondolod,hogy nem ß@rj@ le az egykori hazug, "trágyából kivakart
prosztóit"? Most is csak vinnyognak és szűkölnek,mert csak "szélmalmoznak" !! ;-))
Tavryni őrnagy
Ha egyszer Mar Jean-Claude is a zsebükben van.
kokopelli
@Tavryni őrnagy: ..melyik...? A J.C. van Damme? Nagy zsebe lehet
a "csutinak" a kis napozójában! Belenő-é valaha? ;-)
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 06:55
Jóóóóóóóóóóóó!!!
De valaki tegye bele, és felejtse is ott a sarokban!!! /Magától biztos nem jön ki!/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.