Hatalmas a veszekedés az ellenzékben, most épp Szél vágott vissza azzal az MSZP-DK-tengelynek, hogy a joggal is leváltható a főügyész.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Demszky be van tojva, hogy napvilágra kerül a 4-es metró körüli lopások ügye, vagy az aranyárban, a Simicska féle közgép fővállalkozásában végzett Margit-híd felújítás története.
Esetleg a párját ritkítóan, a magyar félre kiemelkedően hátrányos Alstom metrókocsi beszerzés története is újra terítékre kerül?!
Nem csoda, ha pánikban van Demszky mester. Egy hosszú életpálya végén kiderülne, hogy a nagy szamizdatos sem bírta ki, hogy ne nyúljon bele a mézes bödönbe...
Elég kínos!
Béla333
@durbincs: 15.52
Azért az valami különösen visszataszító, amikor az ilyen Demszky félék kiállnak és észt és erkölcsi tanácsokat osztogatnak.
Meg amikor a Kuncze teszi ugyanezt. De elszámolni a Strabag kenőpénzekkel nem óhajt, sőt!
Támogatja Gyurcsányt, hátha az ő életében nem derülnek ki az SZDSZ élén elkövetett bűncselekmények?!
Magyar Bálint sem írt egy fejezetet sem a maffiás könyvében az MSZP-SZDSZ kormányok idején ellopott közpénzekről és azoknak a Fidesszel történt elosztásáról?!
Pedig igencsak tanulságos lehetne...
Amikor ezek megjelennek a K.O.-nál vagy a Rónai Egonnál, az embert hányinger kerülgeti!
Béla333
Az elmúlt évtizedek közpénz lenyúlásában részt vett bűnöző politikusok az LMP-ben látják az ellenfelet. Őket nem sikerült eddig megvenni, besározni!
Demszky is a helyett hogy elszámolna a választók felé a zűrös ügyekkel, hogy hogyan sikerült neki úgy itthagyni a politikát és elmenni a horvát nyaralójába, hogy a Fidesz egy ügyet nem talált, vagy nem keresett.
Az SZDSZ-MSZP tolvaj koalíció a Fidesszel osztotta szét a lopott pénzeket.
Ezeket akarja bárki is újra látni, hallani? Idejön Demszky észt és erkölcsöt osztani?
A pofátlanságnak is van határa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.