A csütörtöki önkormányzati előterjesztésből derült ki, hogy a kormány valójában még nem tud a miniszter megaprojektjéről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lajos, Lajos! Az okirat szerint márpedig a megbízott (ez vagy te) jogosult arra, hogy a devizaszámla felett rendelkezési jogot gyakoroljon, pénzt felvegyen, átutaljon és teljes körű számlaügyintézést bonyolítson. Most akkor vagy sürgősen beperled a Magyar Nemzetet okirathamisításért, rágalmazásért, akármiért, vagy spontán módon kigyógyulsz az amnéziádból és elmeséled ennek a csilliárdos tételnek az igazi történetét. Különben úgy vélem, eléggé alábecsültétek Simicskát. Ő azért nem a ti kaliberetek. Ha atombomba nem is lesz, szép lassan szivárog a mocsok. Ezért jobb egy okos Lajos egy nagyon buta Lajos helyett. Csak hát benneteket már a szürkeállomány otthagyott a picsába, ebből kell dolgozni. És ti vágjátok, fűrészelitek a fát magatok alatt ezerrel. Nem mondom, hogy nem jó látni, mert de. És lesz ez még rosszabb is. Utóirat: És Lajos nem adja fel! Lajos, Lajos, miért rontod tovább a helyzetedet, jóember? Najó, te tudod. Én lassan kérem a kávémat. Akkor nem német hölgy, hanem egy csengeri illetőségű háztartásbeli? Laller, te tényleg ennyire ostoba vagy!
karma1
@justhpeter: Tedd hozza: mint minden fideszes, foleg valasztasok elott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.