Egy hadsereg, ami egy bácsinak dolgozik. Vajon a hadászati metaforák mentek Orbán agyára vagy valami más?„Azt már tudjuk, hiszen lelepleződtek, hogy Magyarországon 2000 zsoldos, egy egész zsoldos hadsereg dolgozik Soros Györgynek, s a magyar kormány ellenében” – mondta Orbán Viktor csütörtökön délután a Brüsszel. Harcra fel! címmel ellátott Facebook-videóban. Kovács Zoltán kormányszóvivő szintén csütörtök délután szólította fel a Soros-szervezeteket, hozzák nyilvánosságra a kétezer ember nevét. Arra a kérdésre, hogy van-e elképzelésük a nevekről, Kovács Zoltán azt mondta: "szeretnénk látni, hogy maguk a szervezetek mit mondanak erről. " A nagy lelepleződés forrása egyébként egy Magyar Idők-cikk Bayer Zsolt tollából, ami szerint Tracie Ahern, a Soros Fund Management volt pénzügyi vezetője azt állította egy hangfelvételen, hogy az alapítványok politikai befolyásolást végeznek, és kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassa Soros akaratát. Úgy látszik,...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ilyen fazon a világon nincs!
.
Érdemes lenne az emútnyocévre visszatekinteni, kikre, mikre FÚJTA az ellenségképeire az ORKÁNT, a 2002-es buktája óta.
.
Láss csodát miért is szereti szőrőstől bőröstől az ORSZÁGÁTt???
:
168ora.hu/itthon/ki-lesz-a-huszadik-orban-viktor-hamar-megtanulta-hogy-kell-az-ellenseg-az-idok-soran-egyre-jobban-rakapott-145450
.
"""" Az ember nem azért szereti a hazáját, mert nagy, hanem mert az övé.” """"
.
Nagy ribillió lesz, ha ELVESZTI AZT, amelyet magáénak HARCOLT KI foggal, körömmel, legfőképp SZÁJKARATÉVAL, a milliárdokat sem kímélve!
RonaGyuri
Nekem már megint az jutott eszembe

Okkal, de sokan, nagyon sokan elgondolkodtak Őfenesége kijelentései egyik gyöngyszemén

Sokan, nagyon sokan ízlelgetik, értelmezik/értelmezgetik a kijelentést, van is rajta mit.
„Nagyjából kétezer fizetett ember dolgozik most Magyarországon azon, hogy az előttünk álló választások során meg tudják buktatni a kormányt. Információkkal, jelentésekkel, elemzésekkel rendelkezünk, így névre szólóan is tudjuk, hogy kicsodák dolgoznak Magyarország bevándorló országgá alakításán”.
Nos nekem csak egy – nem kis port felvert – majd húszéves, ugyancsak Őfeneségétől származó kijelentés ugrott be: „Hitelt-érdemlő bizonyítékkal rendelkezem arról, hogy a pártom egyes vezetőit (és azok családtagjait) titkos és törvénysértő módon megfigyeltették”! =))
staro2
@RonaGyuri: Emlékszem, nem sokkal ezután kokós tompi könnyezve bejelentette, hogy az ő anyukáját is megfigyelik és tudják a telefonszámát.(Mondjuk benne volt a telefonkönyvben, címmel együtt)
Egyébként orbán már egy teljesen beszűkült tudatú csendes őrült aki eszelősen ragaszkodik a hatalomhoz .Ezért aztán ha nem lenne miniszterelnök,símán elmenne a sok utcai idióta, világmegváltó között.
Egy aluljáróban hirdethetné az igét , amíg egy másik próféta el nem zavarná.
SystemError
A skizofrénia (schizophrenia) tünetei:

Téveszmék - nem a valóságból táplálkozó személyes hit, például paranoia (követnek valakit, összefogtak valaki ellen) vagy nagyzásos téveszme.

Bizarr téveszmék - például valaki azt hiszi, hogy marslakók szabályozzák a gondolatait.

Hallucinációk - nem létező dolgok észlelése, például képzeletbeli hangokat hallása.

Inkoherencia (összerendezetlenség) - logikátlan gondolatok.

Érzelemmentesség, vagy nem megfelelően kimutatott érzelmek.

Folyamatos olyan érzés, hogy valaki figyeli.

Munkahelyi, illetve társasági helyzetekben nem megfelelő viselkedés.

Társasági izoláció.

Problémák a személyes higiéniával.

Ügyetlen, koordinálatlan mozgás.
verőce21
Beigazolódni látszik most is, az ókori görög filozófus Platón mondása, miszerint a demokrácia nem létezhet rabszolgaság nélkül, mert kellenek emberek, népek, akik a szükséges teendőket elvégzik.

Magyarországon a cigányok - valljuk be-, hallgatólag rabszolgasorban éltek évszázadokon át, vagy élősködtek csak a társadalmon. Most, amikor a demokrácia elérhető közelségbe került végre Magyarországon, egyszeriben szavazóbázis lehetőséget látott bennük a szadesz-maszop vezette hatalom, és eszeveszett cigánytenyésztési programba kezdtek. (Sikerült is mára kétmillió fölé növelni a cigányság létszámát az országban.) Csakhogy visszanyalt a fagyi, mert jött egy félcigány vezető, aki kifogta a szelet hosszú időre a cigánytenyésztési politikából és saját szavazóbázist épített fel belőlük, ebből a rabszolganépből.

Az európai vezetők most ugyanezt a játékot akarják eljátszani nagyban. Számolatlanul beengednek Európába arab cigányokat, berber kecskehenteseket, afrikai négereket, akik majd szavazóbázisukat alkotják, hálából, hosszú időre. Nem számolva azzal, hogy ez a szolgának való népség, egyszer majd ellenük fordul, és a demokrácia leple alatt fordul a kocka, a rabszolgatartókból lesznek a rabszolgák. Életveszélyes, felelőtlen játékot játszanak Brüsszelben az európai népekkel és az európai kultúrával.

A hazai lipsi kommunistáknak nincs is más választásuk, mint csatlakozni az Európát tönkretevőkhöz és felszámolva az akadályokat, engedni az erőszakos betolakodó népeket, mert hátha ezek fogják majd hálából visszasegíteni őket a hatalomba? Megtagadva és kirekesztve inkább a határon túli igazmagyarokat is.
Félelmetes ez a játék a szabadságunkkal, ne engedjük a betelepítést elősegítőket hatalomra, mert ezt mi magyarok tudhatjuk a legjobban, hogy ez rossz véget érő folyamat.
simmering73
Kétezer ember már csak kicsinálja ezt a maffiabandát. És ha nem, hozzanak még kétezer embert.
nihil
Ezek a Nyomorultak, ez alapján zsoldoshadseregeznek, meg tömegesen megfigyeltetnek valószínűleg engedély nélkül, meg visszaélnek adatokkal, szintén engedély nélkül, és ami alapján megtorlással, leszámolással fenyegetőznek:

ripost.hu/cikk-itt-a-hangfelvetel-2000-soros-ugynok-dolgozik-magyarorszagon/?source=hirkereso

Csak két lehetőség van:
1. szövegértési problémájuk van
2. tudatosan kiforgatták, hogy ezzel megtévesszenek másokat

Ez valóban bizonyíték. Arra, hogy ezek valójában csak primitív seggfejek a bennük lévő sötétség miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.