Elvileg spontán látogatást tett Orbán Viktor a mintegy ezer fős Bakonysárkányon.

A bakonysárkányi faluházban a váratlan érkezés dacára népes közönség fogadta a miniszterelnököt, aki Czunyiné Bertalan Judit volt oktatási államtitkár társaságában érkezett.

Orbán elmondása szerint csak véletlenül ugrott be egy kicsit kampányolni a falubelieknek. A képviselőjelölt nem is nagyon találta a szavakat, inkább gyorsan átadta a mikrofont a vicceskedő miniszterelnöknek, aki elmondta a szokásos mondókáját, nem hagyta ki az óvodásokat sem, majd az utcán váltott pár szót az őt harsányan éltető alkesz fazonnal, aki azt üvöltözte, hogy 

Ilyen ember kell az országnak, éljen Magyarország! Ilyen úriemberek kellenek! Megvédi Magyarországot, hajrá Magyaroroszág!

Majd Orbán elnéző mosollyal faképnél hagyta a férfit. 

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A részeg pasi egy szinten volt Viktorkával...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@volvós: Igen, de a reszeg holnapra kijozanodik...:o)))
Sámannus
Tévedésben vagyunk . Elég józan volt az ipse, mert ha rendesen be lett volna baszva le is okádta volna. Má csak a veje hiányzott a bulihoz a demizsonnal. A kép így pariban állna a valósággal.
Kookas
@karma1: és mire fog emlékezni a szivacs. hogy hideg volt.
simmering73
És ezt elhiszitek, hogy ez az alkesz éppen akkorra volt síkra bebaszva? Ez az ember ki volt választva és orvosi felügyelet mellett már reggel óta itatták. Hogy pont annyira legyen részeg, amennyire kell.
szaboria1
Orbán közelébe csak Orbánt dicsérők férkőzhetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.