Szándékosan meghamisított tények, gyerekmesék előtt felvillanó propaganda: a közösségi oldalak és a kormánypárt harcában az utóbbi tűnik győztesnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az egész horda lényege a gerincgelenség, aljasság, sunyiság, hazugsááradat, ocsmányság,trükközés, ebből került hatalomra is!
A hordahatalom illegitim!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
brezsnyevelvtárs tegnap parolázott a zorbánnal, de jelcin is jelen volt és úgy terítettek, hogy majd megszakadtak.
kárhogy nem szakadtak meg
tinyurl.com/vfye5ry
csak úgy....
@Shikari: nem tudom pontosan tibim,de vagy az anyád vagy az apád egy rohadék komcsi avh-s volt! valamit örököltél genetikailag,te kis butus mutáns a rákosi korszakból...,persze lehet,hogy a náci öregapádtól,aki 1919 ben vöröskatona volt.
csipetke
Ez szemenszedett hazugság.Az héccencség,hogy a ruszkik jöttek viktor viktorovicshoz tanfolyamra ezügyben. Végiglátogatták az álhírgyártó habonyműveket,bemutatták a gyűlölködés-gerjesztés magasiskoláját, ellenség-gyártást.Ezeket a fidesz magasszinten műveli.Ja,és ne hagyjuk ki az általuk hozott választási törvényt,a külhoni szavazatvásárlást,és lehetne még sorolni napestig

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.