Szándékosan meghamisított tények, gyerekmesék előtt felvillanó propaganda: a közösségi oldalak és a kormánypárt harcában az utóbbi tűnik győztesnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az egész horda lényege a gerincgelenség, aljasság, sunyiság, hazugsááradat, ocsmányság,trükközés, ebből került hatalomra is!
A hordahatalom illegitim!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Az egész horda lényege a gerincgelenség, aljasság, sunyiság, hazugsááradat, ocsmányság,trükközés, ebből került hatalomra is!
A hordahatalom illegitim!
Sámannus
"Orosz mintára" Nem szakad le az ég! Maguk az oroszok kampányolnak. Nem kell cifrázni. Orbán csak egy köcsög akit megfelelő számú cscskás kisér, ha nem jót szól csak elvágják a nyakát.A fidesz teljesen szét van esve, képtelen a parlamenti munkára, és már megágyazott a szarabbiknak.
nevemnick
Van egy érzésem, hogy ennek sehogy sem lesz jó vége, ha nyer, ha nem nyer a narancsos banda.
simmering73
@nevemnick: Jól érzed. Ha ezt a jobboldalnak tilulált aljadék hordát el nem tüntetik most a magyar politikából, ennek az országnak fel lehet adni az utolsó kenetet.
Nessy
@simmering73: Ha még marad belőle valami! Addigra a másik felét is Mészáros nevére írják, és ami kimarad, azt viszi az orosz, a kínai hitel törlesztésbe.
Yoda69
Mocskos fideSS! Igy is ugy is bukni fogtok.
SystemError
Szerintem mi is pontosan tudjuk kik azok. Unott, tartalmatlan viselkedés. Vitákat kerülik, tényeket kerülik. nettó propaganda beolvasás megy 12 órákban több nick alatt. Kezdjetek látni is ne csak nézzetek!
Pálinkás Pál
Látom megint nem a cikkben írtakkal foglalkoztok...pedig tény...a görög határon a "menedékkérők" kövekkel,molotov koktélokkal dobálják a határőröket...ahol a muszlim horda nagyobb számban megtelepedett ,ott a közbiztonság a nulla felé konvergál...és mielőtt valaki magyar példákat hozna,itthon is a cigány populáció gyűjtőhelyén vannak ilyen állapotok!!! ezek tények...cáfolatot még nem láttam liberális oldalról,csak nácizást,rasszistázást...ezen azért nem ártana elgondolkodnotok...18-ban mondtam, orbán marha okosan játszik a migránsokkal...borítékolva volt hogy nyer...a felvételekről meg annyit...a libsik meg mindig a bociszemű kölköket mutogatják a videókon,pedig erre a hordára az kevéssé jellemző!!!
solidedge
Úgy gondolom hogy ha a rémhír terjesztést komolyan büntetnék az a Fidesz megszűnéséhez vezetne.
Jozefina
Sajnálatos, hogy sokan még hisznek orbánnak!!! Ez a fidesz-kdnp egy gerinctelen maffia társaság, akik önkényuralomra törekednek, semmibe véve a határon belüli magyarokat!!!?? orosz mintára szeretnék orbán hatalmát törvényesíteni, hogy a parlament összahívása nélkül kénye-kedve szerint rendeletekkel kormányozzon!!?? Ez Magyarország végét jelentené!!! De egyben a fideszét is, hiszen ez esetben már rájuk sem lesz szüksége orbánnak!!! Csak ezt még nem tudják felfogni!!??
tudode
Igen ám!
.
Ez az első valódi ellenség, amelyet nem szakbarbár őfélesége rajzolt a horizontra, nekik is elkapja a mogyorójukat, mivel a vírus nem válogat!
SystemError
Most különösen aktuális, amikor krízis helyzetben is csak a hatalmuk erősítésével próbálkoznak
Nessy
@Csizmás Kond: Ezt komolyan mondod??? Szépek a kormányzati szövegek, csak a valóság kissé más! Addig fognak szankciókkal és a tényekkel köszönő viszonyban nem lévő propagandával "harcolni" a járvány ellen, míg az egyre nagyobb teret hódít! Addig csak ígérik a gazdaság, különösen a kkv-k "segítését", míg a járvány után nem fog tudni talpra állni a gazdaság, és vele az ország. Szépen "áttekintik", "bizottságokat hoznak létre", és ballagnak az események után.
SystemError
Nem érdekes, hogy ma egyik sincs itt. Pont egyszerre...életszerű!:) Eligazítás van. Holnaptól figyeljétek az egységes retorikát!:)))
Csizmás Kond
@Nessy: A kormányzatiszöveg a valóság és a zindex három különböző dolog.
-1. A kormányszöveg bár kételyeket szülhet nem hazudik, mellé beszélhet, ferdíthet vagy burkoltan fogalmazhat de nem hazudhat.
-2. A valóság az, hogy ha a vírus okozta tüdőgyuladásban ennyien meghalnak milyen szinten állhat az emberek egészége...így ma a 21. században, és ma sem azzal törődik senki, hogy legalább betartsa a tőlle telhetőt hanem baszik az egészre .
-3. az index ebben a témában hazudik. Az amit művel nem mellébeszélés hanem a tények meghazudtolása. Az pedig ma bűn.
human
"Vesztésre állt, így inkább orosz kamuprofilok voksait megvásárolva elcsalt egy a Facebook-on lévő szimpátiaszavazást Daru Árpád, Hódmezővásárhely 1-es választókerületének kormánypárti jelöltje. A Fidesszel közös listán induló Daru el is ismerte akkor az Indexnek: megvett egy nyilvánosan hirdetett szolgáltatást, így kapott egy cégtől orosz, angol, ázsiai és amerikai szavazatokat. A kamuprofilok segítségül hívását - azaz a szavazás elcsalását - azzal indokolta, hogy így kívánta demonstrálni álláspontját; szerinte ugyanis az oldal nem tükrözi a hódmezővásárhelyiek véleményét. Daru végül így is vesztett, de az ügy ezzel nem ért véget:"
nepszava.hu/3049358_elmarasztaltak-a-szavazatvasarlo-fideszes-hodmezovasarhelyi-jeloltet
Nessy
@Csizmás Kond: Tartsa be: Viseljen maszkot, használjon kézfertőtlenítőt! Szóljál ha legalább a mezei sebész maszkot lehet kapni! Ha az egészségügyben nem ígéret, hanem valóság lesz a valóban védő védő öltözet! Ha eljut odáig a kormány, hogy a többi országhoz hasonlóan segítsen a munkából a járvány miatt kiesőknek bértámogatással, a kisebb vállalatoknak adó és egyéb könnyítéssel, hogy a járvány lecsengése után elindulhasson az élet!
Ha mintavételre nem három beteget szállít egy mentő maszk nélkül! Aztán a mintavétel után menjen haza a beteg, ahogy tud.
Két szankció között erre is kellene némi időt és pénzt szánnia a kormánynak!
Csizmás Kond
@Nessy: Ha elégedetlenkedni akarsz akkor azt bármikor bárhol meg lehet tenni nem kell annak vírus.
A maszk csak akkor kell ha olyan helyt kódorogsz ahol ferőzöttek is tüsszöghetnek amúgy a maradj otthon felhívás épp a maszkviselés elkerülése végett van.
Nessy
@Csizmás Kond: Nem megyek sehova. Konyítok annyit az egészségügyhöz. De van családom, olyan munkakörben, amit nem lehet otthon megoldani. Vannak barátaim. Vannak jó páran akik az egészségügyben dolgoznak. Ha a tények leírása neked "elégedetlenség", ám legyen! Tudod, néha otthon sem ördögtől való a maszk. Automatikusan naponta többször nyúl az ember az arcához, szeméhez. Ahol gyerekkel van otthon egy szülő, aki még vásárolni is el kell menjen, annak bizony nem hátrány. De, tudod mit, ne foglalkozz ilyen részlet kérdésekkel!
Csizmás Kond
@Nessy: A vírusterjedés nem hanghullámon történik hanem cseppfertőzéssel, tehát olyan környezetben ahol nincs tüsszögős valaki ott fölösleges a maszk, Ha pedih valamihez hozzányulsz ami kintről vcaló moss kezet. A védőruha nem farsangi kellék hogy viselni kelljen csak ott és akkor amikor... A gyerek pedig nyomja meg a fenekét ha lehet a házban vagy ha van udvar akkor ott...amúgy mindenki egészségvédelme a saját feladata más csak segíteni próbál nem felelősséget vállalni valakiért.
Rockxy
brezsnyevelvtárs tegnap parolázott a zorbánnal, de jelcin is jelen volt és úgy terítettek, hogy majd megszakadtak.
kárhogy nem szakadtak meg
tinyurl.com/vfye5ry
csak úgy....
@Shikari: nem tudom pontosan tibim,de vagy az anyád vagy az apád egy rohadék komcsi avh-s volt! valamit örököltél genetikailag,te kis butus mutáns a rákosi korszakból...,persze lehet,hogy a náci öregapádtól,aki 1919 ben vöröskatona volt.
csipetke
Ez szemenszedett hazugság.Az héccencség,hogy a ruszkik jöttek viktor viktorovicshoz tanfolyamra ezügyben. Végiglátogatták az álhírgyártó habonyműveket,bemutatták a gyűlölködés-gerjesztés magasiskoláját, ellenség-gyártást.Ezeket a fidesz magasszinten műveli.Ja,és ne hagyjuk ki az általuk hozott választási törvényt,a külhoni szavazatvásárlást,és lehetne még sorolni napestig

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.