Teltház előtt tartott lakossági fórumot a DK elnöke Békéscsabán, ahol elmondta: A Fidesz rendszerszerűvé tette a lopást, ha egy ország vezetője tolvaj, és az emberek ezt hagyják, akkor nagy a baj. Az LMP-vel való együttműködésről szólva azt mondta: ha Szél Bernadették nem hajlandók engedni álláspontjukból a tárgyalásokon, az 15-20 képviselői helybe kerülhet, amin a kormányváltás múlhat. A Jobbikról megjegyezte, a párt néhány éve még származás alapján akart listázni és uniós zászlót égetett. Ez a 20. században két világégéshez vezetett, “ezzel nem lehet játszani” – húzta alá, hozzátéve, hogy három mandátumért nem adja fel az erkölcsét. Gyurcsány Ferenc a fórum végén elmondta, új oktatási törvényeket, nyugdíjkorrekciós programot gyorsan lehet indítani egy kormányváltás után, ahogy a közmédia függetlensége is azonnal visszaállítható, és az Európai Ügyészséghez is könnyen lehet csatlakozni. De lesznek nehéz terepek is, ilyennek nevezte az egészségügy rendbetételét.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
LMP = fideSS. Takarodjanak a picsába a többi kis törpe párttal együtt. Mi afaszt akar a Momentum, Együtt is? Ezek csak Orbán alá játsszanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 16.44
Nem hiszem el! De nem arról beszélt itt is mindenki már vagy egy éve, hogy mindenkivel össze kell fogni, még az ördöggel is Orbánék leváltása érdekében?
Amikor meg ott van a lehetőség, akkor meg elmegyünk mellette?
Pálinkás Pál
@kereső: No azért ne túlozz...szerintem egy kocsmányi embert nem tudsz összetrombitálni aki szereti a cigókat,és nem cigány!!!
kereső
@Pálinkás Pál: nem kell őket szeretni. Én is csak a családomat,és a barátaimat szeretem.Viszon nem vagyok velük szemben előitéletes, nem a legrosszabbat tételezem fel róluk csak azért mert ők cigány származásúak.És igen,tudom,hogy statisztikailag a létszámukhoz viszonyitva sokkal több bűncselekményt követnek el.Viszont ez ellen ez nem megoldás,hogy általában dologtalan ,élősködő gonosztevőknek tekintjük mindent.És nem ,nem tudom ,hogy mi lenne a jó megoldás-mondjuk ez nem az én dolgom.Viszont azt látom,hogy az ilyen cigányokat,azok akik integrálódtak- és sokan vannak! még jobban megvetik,mint mi. Sajnos kevés olyan vezető van köztük,mint Cserdi polgármestere,aki azért megmutatta,hogy hogyan is lehet csinálni-jó példával járva elöl,nem farkas flórián módra.
Tudom,hogy nem értesz velem egyet,nincs ezzel probléma.Beszéljünk róla,mert az elhallgatás sokkal többet árt ,mint használ.A probléma létezik,de ezt csak a cigányság értelmesebbik!,és már integrálódott részével együtt lehet megoldani.Ez az én véleményem.
advocat
Az LMP a fidesz egyik mellékága. Mert néhányan azt hiszik... De Schiffer már bizonyított. Mármint hol is áll. És ezt nem felejtik.
Béla333
Azt ne felejtsük el, hogy az MSZP és a Fidesz pártpénztárnokai Gyurcsány miniszterelnöksége idején rendszeresen összejártak elosztani az ellopott adóforintjainkat!
Ne legyünk hülyék, hogy úgy teszünk, mintha ez nem is történt volna meg!
Pálinkás Pál
@kereső: Beszélgessünk...az integrálódott cigányságot szerintem még ezrelékben is merész dolog megadni!!! felhozok egy példát...pitbullok...vad harci kutyának tartják őket...pedig azok között is van olyan amelyiknek meghúzhatja bárki a fülét...de száz emberből száz azt fogja mondani hogy félelmetes kutya...nos ez áll a cigókra ia...attól az egy-két becsületes cigófamiliától senki nem fogja értékesnek tartani a cigányságot...és tudod az ember inkább előítélettel éljen,mint hasbaszúrva,kirabolva vagy meglincselve mint Szögi tanár úr!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.