Nem a járdán demonstráltak vagy tudósítottak, ezért a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt kell felelniük. Cikkünk megjelenése után egy a februári demonstráción részt vevő, nem fiatalkorú diák küldte el nekünk a határozatot, mely szerint a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt 50 ezer forintos bírságot kell befizetnie. Az indoklás szerint „gyalogosan történő közlekedése során az úttesten szabálytalanul haladt, ezzel akadályozva a gépjármű-forgalmat”. Azt is írják, többször felszólították, hogy szabálysértő magatartását fejezze be, aminek nem tett eleget, ezért rendőri intézkedésre került sor. Olvasónk szerint egyáltalán nem figyelmeztették, „sőt el se mondták, hogy mért kérik az adatokat, csak miután elkezdték felírni, akkor közölték, hogy feljelentés lesz a Kresz 21 miatt”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbán rendőrállamában a sintérével bünteti azokat CSALÁDBARÁTSÁGTALANSÁGGAL AKIK tandíj ellenében taníttatni még képesek a gyerekeiket!?
Az orbán lányainak miből tellett (RÁHEL,SÁRA)MILLIÓK A SVÁJCI,BRÜSSZELI TANDÍJRA???-
Szemét egy kurmányzója ez a fideSS MAFFIA MAGYARORSZÁGNAK
simmering73
Miközben tíz autós közül kilenc - direkt - baszik használni az irányjelzőt. És erre nem lép ez a kurva rendőrség semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.