Niklas Jonsson szerint biztosan övé volt az állat, ezért feljelentést tesz. Szerinte az, amit a miniszterelnök-helyettes tett, olyan, mint bemenni valakinek a farmjára, és lelőni a tehenét. „Az enyém. Látni a füljelzőt rajta. És senki sem kapott engedélyt arra, hogy kilője.” Tovább dagad Semjén Zsolt vadászbotránya. Miközben a miniszterelnök-helyettes már kanadai és afrikai vadászatokat emlegetve magyarázza, hogy minden rendben van az ügyeivel, ő csak diszkrécióból nem mond semmit a drága, ajándékba kapott utazásokról, már a legnagyobb svéd lap, az Aftonbladet is a svédországi vadászatai felől érdeklődött.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: vladimir putin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Magyarország miniszterelnök-helyettese, Magyarország nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli minisztere már nem csak Magyarországot fosztogatja, hanem külföldre jár LOPNI!

Olyan országba, ami szerintük már elesett a migráncs nyomástól! No, ilyen semjén féle lopós, hazudós migráncsra tényleg nincs szükségük!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
@Foxley: Erre felé nem szeretik a hazudós, lopós embereket!
F_Viktor
Magyarország miniszterelnök-helyettese, Magyarország nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli minisztere már nem csak Magyarországot fosztogatja, hanem külföldre jár LOPNI!

Olyan országba, ami szerintük már elesett a migráncs nyomástól! No, ilyen semjén féle lopós, hazudós migráncsra tényleg nincs szükségük!
vladimir putin
@F_Viktor: lehet előtte meg is erőszakolta azt a szarvast. #metoo
F_Viktor
@vladimir putin: :-)))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
Csak azt csinálta ott is amit itthon LOP, CSAL, HAZUDIK !!!
Csak ezt másutt nem fogadják el !!!
papa.49
Kenetteljesmajom oda se mehetsz többé vadászni ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@Foxley: Neba mar ki a hulye cinikus megjegyzeseddel! Egy ilyen allat, amit farmon nevelnek fel, 2-3000 dollarnak felel meg, vagyis kb. 600 000 forint! Majd ha a te vagyonodat pusztitja egy orvvadasz, akkor irj baromsagot.

Szerinted tomjenzsoti azon lesz, hogy gyorsan vegyen egy masik tenyeszallatot a sved gazdanak?

Hogy tudsz ekkora blodseggel viccelni?
karma1
Nem vettem eszre, hogy ezt a cikket mar bekuldte a kommentelotarsunk, igy en is bekuldtem ugyanebben a temaban...
Ott is leirtam a velemenyemet, de itt is megteszem, mert ennel aljasabb dolgot keveset tehet BARMILYEN vadasz!

Ha itt valakit ilyen tevekenysegen kapnak - vagyis az illeto egy szarvasfarmon nevelt allatot lo ki, aminek a fuleben azonosito bileta van, akkor azt az orvvadaszt a rendor letartoztatja, es birosagra kerul az ugye, ahol penz- es/vagy bortonbuntetest kap a tetteert.
De ha ezt egy olyan valaki teszi meg, aki Magyarorszag masodik embere a rangletra szerint, es meg elvezi is, eldicsekedik vele, mert hobbibol tette ezt - hat ennel nagyobb szegyent keveset lehet ebben a pillanatban mondani.
Eloszor odamegy egy fideszes magyar, csinal egy kamuvideot, amiben az orszag belugyeibol csinal egy hazug, remuletkelto videot sajat kampanyerdekbol, es amikor szolnak neki, hogy az nem egeszen ugy van, akkor egy vallranditassal elintezik azt, es most meg ez a kocsog megy ki, es hobbibol ilyet tesz!
Nekem ne mondja senki sem,, hogy nem komcsi az egesz banda, ugyanazokkal a passziokkal, pialnak, vadasznak, kurvaznak.
brezsnyev elvtars ele is mindig betoltak egy kapitalis szarvasbikat, amit kilohetett, vagy kilottek helyette es azt mondtak neki, hogy ez az o teljesitmenye volt.

Azert kivancsi leszek, mi lesz ennek a hatasa, mert a nemzetkozi sajto alig varja, hogy negativ hirek menjenek a magyarokrol, hiszen mar mindenki ugy utalja oket, mint a szart. Hat nem csoda, ha ilyenek az "eloljaroik"
Hellcat
Svédországgal rémisztgetnek hogy milyen szar ott erre bazdmeg oda járnak LOPNI...EZEK...a mi pénzünkön...a kurva életbe már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.