Nem csak a miniszter és édesanyja, hanem a politikus neje is érintett a rejtélyes örökség ügyében – tudta meg a Népszava.

Minden hazugság, csalás, a bemutatott dokumentumok kamudokumentumok

– mondta elsőre Kósa Lajos tárca nélküli miniszter a csengeri hölgy mesés, 1300 milliárd forintos örökségéről szóló közjegyzői okiratok megjelenése után.

Most a lap birtokába jutott egy újabb közjegyzői okirat, amelyből kiderül: miután a „csengeri hölgy”, Szabó Gáborné Kósára bízta állítólagos örökségét, hogy vegyen belőle állampapírt, 2013 áprilisában papíron megajándékozta a miniszter feleségét 2 millió 633 ezer 445 euróval, ami az akkori árfolyamon több mint 800 millió forint volt. A megajándékozott politikusfeleség pedig a jelek szerint tudomásul is vette az ajándékozási nyilatkozatot.

Először úgy volt, hogy Kósa Lajos felesége kapja a nyolcszázmilliót

Az ügyet kirobbantó Magyar Nemzet korábbi cikkéből azonban kiderül, hogy az ajándékozó hölgy meggondolhatta magát, mivel szeptember végén már új dokumentum született: ebben már Kósa édesanyja lett a megajándékozott. Szabó Gáborné ügyvédje, Helmeczy László a Népszavának ennek kapcsán csak annyit mondott, hogy az általa megtekintett iratok alapján úgy tűnik, ugyanarról a 800 millióról van szó. Az ajándékot előbb Kósa Lajos felesége kapta volna, majd később inkább a politikus édesanyja lett a kedvezményezett. Helmeczy ugyanakkor azt cáfolta, hogy tényleges büntetőeljárás folyna védencével szemben.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt, archív

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A közjegyzői okirat nem photoshop, hanem nagyon is valós. Ezt mind a közjegyző, mind Kósa elismerte. Nem mellesleg az "örökösnőnél" is van egy eredeti példány belőle, amit bármikor be tudnak vizsgálni. Ezért nem meri Kósa letagadni. A csalás kísérlete is büntetendő.
mno.hu/data/cikkek/2453/24532/cikk-2453256/NBB_20171112_7049_cimlap_focuspoint_1240x675.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@karma1: Azért ott lesz az összes cigány, és ezerrel művelik a láncszavazást, hegyibe meg hozzák az ukrán ás román maffia pénzért szavazó "magyarságért aggódó" tömegeit.
karma1
@nezelodo: Nem hiszem, hogy a ciganyok orbanra szavaznanak. Ok sem hulyek, es nagyon jol latjak, hogy semmi kezzelfoghatot nem kapnak floritol, pedig 1.6 milliardot kellett volna elmeletileg kapniuk.Es ha egyszer egy ciganyember beduhodik, es kipecez maganak valakit, akkor annak jaj! Valamint a fiatalabb romaniaikrol sem mernem allitani, hogy gondolkodas nelkul szavaznanak orbanra.
Az az idiota elmebeteg annyi szart kevert nekik, es annyira megnehezitette a romanokkal valo kapcsolatukat, hogy nem hiszem, hogy CSAK a fideszre szavaznanak.
nezelodo
@karma1: A láncszavazásnál tök mindegy kire szavazna, és kire dühös, befele kap egy szavazólapot kitöltve, bedobja, az üreset ki kell hoznia, az érte járó pénzre nem lesz dühös, és esetleg maradhat vízgereblyéző közmunkás.
karma1
@nezelodo: Bocs, errol en meg nem hallottam. Elmeletileg minden belefer ezeknek a mocskossagaba...:o(((
nezelodo
Szegény Lala, aszongya, a bemutatott dokumentumok kamu dokumentumok. Na ezen könnyen lehet segíteni, be kell perelni a közjegyzőt, aztán majd meglátjuk ki kamuzik.
Tartok tőle, akkor perel mint a Szita, vagy a Tőkés a róla írt könyv miatt, vagy az a Győri Gábor aki szintén nem adott ilyen munkát az ügyvédeknek, oszt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.