Új választási rendszert alkotna, majd előrehozott választásokat tartana Szél Bernadett, ha az ellenzék győz áprilisban. Plusz elszámoltatás következne. Orbán szerinte a győzelme esetén mindenkin bosszút állna, rá például ráfoghatják, hogy amerikai kém. A Fidesz propagandája működik, pedig sosem találkozott Soros Györggyel vagy Simicskával. Interjú.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ne adj nekik tippet, elég élénk a fantáziájuk. Inkább bíztasd őket, ők menjenek az USA-ba kémkedni, majd húzódoznak, mert a fél slepp ki van tiltva onnan.
Madácsi Pali
Mért is kell az LMP-nek 104 esélytelen jelölt? Miért nem jobb a befutatható 5-7? A többi csak szinjáték!
JAJMÁR
Igaza van. Muszàj lenne nyerni, ės a jobbik nėlkūl nem lehet. Aztàn egy uj vàlasztàsi törvėny mellett, új vàlasztàs hoznà el a labilis, de valamifėle biztonságot. Nem a Szėl Bettin, rajtunk mùlik.
karma1
Sajnos, Bernike a legelso nyilatkozataban azonkivul, hogy azonnal leszogezte, hogy senkivel sem , de leginkabb Gyurcsannyal nem kozoskodik, mert egyedul akarja megnyerni a valasztasokat es hogy nem foglalkozik egyaltalan statisztikaval, meg szamokkal, hat ez a nyilatkozata mintha picit homlokegyenest lenne.
Nem tudom, milyen "le nem folytatott beszelgeteseket " hianyol, hiszen masfel hettel ezelottig hallani sem akart semmifele osszefogasrol, sem taktikairol, sem elvirol, meg semmilyenrol sem. Azt pedig nem hiszem, hogy Ron Werber egy pillanatig is azt ajanlotta volna neki, hogy o legyen a miniszterelnokjelolt, sokkal inkabb azt tudom elkepzelni, hogy eppen azert mondott fel Werber, mert Szelike ragaszkodott minden elorejelzes ellenere a miniszterelnokjeloltseghez. Meg most is, amikor az elorelathato eredmenyek szerint az LMP 8 listas, es 0 egyeni helyen tudna bejutni a Parlamentbe, tehat a 104 kiallitott jelolt kesz hazaarulas.
Azt a mondatat viszont nagyon is elkepzelhetonek tartom, hogy be akar kerulni a kormanyba, es lesz az a penz, amiert nem lesz finnyas kozoskodni orbannal. poltot mar ki is pipalhatjak, mint leendo fougyeszt, legalabbis 2019-ig, amig a mandatuma szol...
Béla333
@karma1: 08.19
Mi van, már nem büdös kurvázos és hazaárulózod Szél Bernadettet?
Ahogy szoktad, ahogy a DK-s csürhének igencsak tetszik?
Ezek vagytok ti!
Béla333
Szerintem nagyon jól és érthetően elmondta az LMP álláspontját!
Akinek van szeme, az látja, akinek van esze, az érti hogy miért a legnormálisabb párt az LMP!
Bennük van a remény, hogy lehet ez másképpen is, nem csak az elmúlt évtizedek Fidesz-MSZP összejátszós maffia stílusában.
Hajrá LMP!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.