Otthonában támadt rá egy 78 éves nőre egy férfi a Békés megyei Szeghalmon, mert a gyanú szerint pénzt akart szerezni tőle. A rendőrök a bejelentéstől számított 10 órán belül, Hajdú-Bihar megyében elfogták.

Súlyosan megsérült egy idős nő, akire otthonában támadt rá egy férfi március 22-én, 9 óra 45 perc körül Szeghalmon – olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A 30 éves szeghalmi férfi a gyanú szerint pénzt akart szerezni, ezért ment be az egyedül élő, 78 éves nőhöz. Amikor a nő tetten érte, arcon ütötte, majd többször megrúgta őt. Közben egy rokon és egy szomszéd érkezett a házhoz, ezért a gyanúsított elmenekült úgy, hogy nem vitt el semmit.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított 10 órán belül, Hajdú-Bihar megyében elfogták. A férfit a Szeghalmi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a szeghalmi migráncs elindult Szeghalomról és a világot begyalogolva, eljutott Szeghalomig, ahol elkezdezett ""migráncskodni"".
Hogy is volt ez?
namihami
@Shikari: Lehet, de ez miből derült ki?
Mert a környezet Ház, kerítés) egyáltalán nem jellemző környezetnek tűnik. Ha pedig ez a cigány mégis ilyen helyen lakna, akkor erre a rablásra nem hiszem, hogy rászorulna.
Persze, ettől még épp úgy lehet akár az, akár fehérember.
namihami
@Shikari: Olvasd el mégegyszer, amit írtam. De most figyelmesen...
namihami
""Ha pedig ez a cigány mégis ilyen helyen lakna, akkor erre a rablásra nem hiszem, hogy rászorulna.""
Idézet önmagamtól. Áruld már el, hogy az, akinek a környezete, háza ennyire rendezettnek tűnik (cigány vagy fehér, mert azt is írtam), tehát a jelek szerint egy bizonyos jövedelemmel rendelkezik, miért kockáztatna, ráadásul potyára?

""Szóval főleg a jobb módú fehérek jellemzője az öncélú erőszak?""
Mert ilyenről még sose hallottunk, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.