Felelőssé tehető-e Oroszország Szergej Szkripal és lánya megmérgezése miatt? Az Európai Unió állam- és kormányfői szerint nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva keze van a gyilkossági kísérletben. A Spiegel szerint EU-diplomaták az esti csúcstalálkozó után elmondták, hogy a magyar fél a döntés ellen érvelt, mégis elfogadta a közös állásfoglalást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,jancsibohóc,, megint egyedül maradt, és mit tett a ,,nagy harcos,, csendesen farkát behúzva mindent megszavazott ő is !!!
Ekkora patkányt még nem hordott a föld a hátán !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Eriksson: hát igen ennek a retardált baromnak a hülyeségét nem kellene terjeszteni! =))
Eriksson
@RonaGyuri: Szerinted meggyőző volt a cikk? Vagy csak egy retardált firkász hagymázas förmedvénye?
Mikor lesz már itt hiteles újságírás?
relatív
Azon azért rendesen el kellene sokaknak gondolkodniuk, hogy milyen politikai közélet az, ahol - rendre - minden igazolt tény nélkül másolat meg lehet vádolni bármivel.

Ennek alapján - nem beigazolódott vád - aztán mindenféle következménnyel élni, csak a politikai törekvés igazolásaként IS !

Jó lenne egy olyan ' demokráciában ' élni, ahol a rágalmazás nem nyer teret, így igaztalanság sem valószínüsíthető.

Talán ehhez a fogalmak - ilyen a demokrácia IS - helyes, valós értelmezése IS a helyes következményekkel járna.
Peller Anikó
@relatív: áruld már el mi a rossebért kampányolsz az ISIS-nek?

Szimplán csak hülye vagy, esetleg a szíved csücske a terrorista arab csürhe?
dr. prédikátor
Érdekes! Ha a jenkik a világ bármely táján likvidálnak/megölnek/ nekik NEM TETSZŐ embereket, abból nem csinálnak ekkora felhajtást!!!De az árulókra ez a sors vár!!!
RonaGyuri
@durbincs: jaj te szerencsétlen verseny-barom!!! =))
Eladott Ország
Most derült ki, hogy Orbán Viktor Putyin bábja! Ez már akkor tudott dolog volt, mikor szétplakátolta az országban, mely pártvezető kinek a "bábja". Csak saját magát nem rakta fel.
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
RonaGyuri
komoly gond, hogy mi a cikibb az országra nézvést; hogy ez retardált barom a Vezér, vagy ez a 2milliónyi szerencsétlen dumb-riche ??? =))
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: még az sincs kizárva, hogy ezt is ők csinálhatták...
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...szerintem ha ki akarták volna nyírni okosabban tették volna...főleg nem ilyen zavaros időkben amikor mindenki rajtuk köszörüli a farkát.
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Vannak olyan szerek ami sima infarktust okoz oszt jó napot.Meg se lehet állapítani az anyagot.
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ..itt meg olyan szerepel ami kimondottan az oroszokra vezethető vissza...
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: bármelyik nagyhatalomnak lehet hasonló méreg.
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: és nagyon bután tenné ha saját-magára terelné a gyanút.
relatív
@Peller Anikó: Nagy tisztelettel kérdem milyen véleményemből jutottal erre a téves megfogalmazásra ?

Ha személyeskedni akarsz - sok regnáló nyalóhoz hasonlóan - csak tedd, hiteled rombadöntése biztosan meglesz !
Peller Anikó
@relatív: semmi esetre sem személyeskedésnek szánom de mivel mindenütt ezerszer kihangsúlyozod az IS -t (ami az Islamic State rövidítése), ezért érdeklődöm, hogy szándékosan kampányolsz -e az ISIS-nek ami mostanra érte el az ingerküszöbömet.

Mert ha nem ez a célod akkor szerencsés lenne ezt a butaságot mellőzni, mivel az előbbiek alapján akaratodon kívül (tehát butaságból) az IS -nek kampányolsz.

Tisztelettel, én. Is.
relatív
Már megijedtem, hogy valamit rosszul fogalmaztam meg, és félreértésre adhat okot.

Vannak dolgok, amit az ember tévesen ítél meg, ilyen lehet (?) ez az IS is, de az ISIS - szel nem téveszthető össze, mert azt Így rövidítik : ISIS ! ,é ssemmiféleképpen nem foglalnék kedvező állás felölük !

A problémádat - mert az egy más értelemezés szerinti jelentésre utal - sajnos nem akceptálhatom, de kérlek ne IS gondolj bele ellenszenves értelmet a továbbiakban sem.
Peller Anikó
@relatív: ez sajnos nem más értelmezés, mert mint írtam, az IS az Islamic State rövidítése ami = az ISIS rövidítéssel (Islamic State of Iraq and Syria or Islamic State of Iraq and al-Sham). Rövidítik még ISIL -nek (= Islamic State of Iraq and the Levant).

Tehát nem csak összetéveszthető hanem azonos vele.

És szabad kérdeznem a Te értelmezésedet az IS rövidítésről? A monogramod, esetleg más megfontolásból alkalmazod minden adandó alkalommal?

De bármi legyen az, az IS akkor is az iszlám állam melletti kampányolásnak minősül és szerencsés lenne ezt kerülni. Bármilyen okból használod is.
papa.49
A ,,jancsibohóc,, megint egyedül maradt, és mit tett a ,,nagy harcos,, csendesen farkát behúzva mindent megszavazott ő is !!!
Ekkora patkányt még nem hordott a föld a hátán !!!
nemkati
Az roppant érdekes, hogy a migrációs téma a tegnapi csúcstalálkozón 0rbán szerint a legnagyobb úniós vitát váltotta ki, annak egyetlen témája volt. Ezzel szemben a valóság az, hogy minden más fontos témáról volt szó, kivéve a migrációt, mert azt elnapolták.
Mondta az az ember, aki "még soha nem hazudott".
Eladott Ország
@nemkati: Jávor Benedek EP képviselő (Párbeszéd) a híradónak nyilatkozta, hogy szó nem volt migrációról a tegnapi csúcstalálkozón.
nemkati
@Eladott Ország: Pont emiatt írtam. Nem értem, mit gondol ez az embernek nem látszó g..i, hogy ez nem fog kiderülni?
Peller Anikó
@nemkati: szerinted érdekli ez az apróság? Hiszen cigny.

Ő úgy gondolja, hogy nem szükséges igazat mondania, mert ő a birkáinak kommunikál.

Az a néhány ezer ember aki meg érti miket hord össze az le van szarva. A szavazatokat a többség hozza. És lássuk be, a társadalom nagy része nem akadémikus.
quadrocopter
"... a magyar fél a döntés ellen érvelt, mégis elfogadta a közös állásfoglalást."

Egyáltalán van fogalma a Gecinek arról, hogy miről van szó? Skizofrén barom!
Eladott Ország
@nemkati: A másik szomorú tény, hogy a megyei napilapok tényként közlik ezt a csúti kancigány sikereként, nevezetesen például az Észak-Magyarország. A borsodi napilap, már szinte a fidesz újság napilapja, fideszhíradó lett.
nemkati
@Eladott Ország: Szerinted miféle, és milyen mértékű hatása van/lesz azoknak az ellenzéki képviselők, pártelnökök megszólalásainak, akik most, hogy 5 percet kaptak a köztévében (évek alatt csak ezt a mostani 5 percet!), elmondhattak?
Eladott Ország
@nemkati: Sok hatást már nem lesz. A jónép zöme már döntött a fidesz leváltásról. A lényeg, hogy minél többen menjenek el szavazni.
Eladott Ország
@nemkati: Az ellenzéki képviselők beszédeinek már nincs jelentősége. Rendszerváltó hangulat van az országban. Ha minden ellenzéki párt hajlandó lenne ( lett volna) valóban megállapodni a koordinációban, kétharmada volna egy sokszínű többségi oldalnak.
nemkati
@Eladott Ország: Szerintem a koordinációban akár meg is egyeztek volna. Abban nem tudtak megegyezni, hogy mi legyen a győzelem után.
Eladott Ország
@nemkati: Be kell látniuk, hogy egyedül ( nagy valószínűséggel) egyik ellenzéki párt sem tud kormányt alakítani. Ha nem látják be, akkor ne csodálkozzanak, ha a fidesz nevű bűnöző, tolvaj állampárt megfeji az állami támogatásukat vagy még diktatórikusabb lépéseket fog megtenni. Már most is hallatlanul pofátlan és végtelenül cinikus - banán-köztársaságokat meghaladó- nyilatkozatokat tesznek vagy nem tesznek.
nemkati
@Eladott Ország: Ahogy én látom, a Jobbikon és az LMP-n kívül semelyik párt nem gondolta, hogy egyedül kormányt tud alakítani - ez az LMP-től igazán mulatságos. Nem is az a gond, a számukra, hogy koalícióban kell kormányozni, hanem hogy milyen koalíciót kell kötni, és mi legyen a program, melyikük programját kell megvalósítani. Sajnos, erre kellett volna az elmúlt hónapokban készülniük, minden ellenzéki pártnak. Mert ha az megvalósult volna, hogy minden körzetben egy ellenzéki jelölt van, és tényleg 70% fölé lehet az emberek részvételét mozgósítani, akkor lett volna esély a Fidesz leváltására. Így, azt hiszem, csak reménykedünk, álmodozunk.
Peller Anikó
ez az LMP-től igazán mulatságos :) Azért a 4-5% esetleg meglehet neki.

Különben a Botka is azt gondolta amíg bele nem tenyerelt az országos politikába. Az eredményt most láthatlyuk.
Eladott Ország
@nemkati: 2014-ben a szavazókörök 98,92 százalékának feldolgozása alapján 61,24 százalékos volt a részvétel a választáson a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint, ez alacsonyabb, mint a 2010-es első fordulóban, amikor 64,38 százalékos volt a részvételi arány (a második fordulóban 46,64 százalékos volt. Nehezen elképzelhető ( bár csak tévednék) , hogy 70 % fölé megy a részvétel. De reméljük, hogy ettől a rohadt bandától minél előbb megszabadulunk! De inkább előbb mint utóbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.