Bruttó 17,4 milliárd forintból juttatak el élelmiszercsomagokat a legrászorulóbbaknak. Két pályázót azért zártak ki, mert túl olcsón végezték volna el a munkát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Eriksson: Téged húz ki a fidesz seggéből!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Eriksson: Téged húz ki a fidesz seggéből!
Eriksson
@kereső: Nem akarok találgatni, jó? Te meg csak hasogasd a szőrt ha jólesik. Egyszerűbb, mint helyén értelmezni a posztomat.
karma1
Miutan vannak itt egyes kommentelok, akik sem szovegertesbol, sem matekbol nem allnak meg egy 3. osztalyos szintjen sem, ezert pontositanek egyes adatokat. (Amik egyebkent a cikkbol vannak ideirva:

Hogy vajon mennyit loptak ujfent orbanek?
17.4 milliard forintot kaptak, es 11 000 csomagot kellett osszeallitaniuk. (Kar, hogy erre sokan nem figyelnek), szoval:

17 400 000 000 x 11 000 = 1 581 818 forinttal, vagyis EGY csomag erteke Egymillio-otszaznyolcvanegyezer-nyolcszaztizennyolc forint

Ha a 17,4 milliard forintbol CSAK 100 ezres csomagokat csinalnak (de az mar egy nagyon nagy bevasarlas egy csaladnak), akkor pont 174 000 csaladot tudtak volna megsegiteni. Kb. 400 000 ember el a letminimum alatt ma Magyarorszagon, es ennek majdnem a felenek tudtak volna oriasi segitseget adni.

De nem adtak, inkabb elloptak.

Hajra Simicska, erdeklodessel varom a holnapi bombadat! (Visszakaptad a becezest tolem)
vladimir putin
ez már megint olyan rossz típusú hír, most már jöhetne az a heti két jó hír a kórházakról is, amit kötelezően megígértek.
Ohhh... wait.
kereső
@vladimir putin: már csak azért is ,mert péntek van.A régi szép időkben ilyenkor nyujtotta be valamelyik fideszes honatya az aktuális törvényjavaslatát,amelyet aztán hétfőn meg is tárgyaltak,és el is fogadták.És az ellenzék! nem állt fel egyszer sem,hogy talán mégsem igy kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.