Előzetes letartóztatásba került az a 27 éves férfi, akit a szigetszentmiklósi rendőrök tíz rendbeli lopással gyanúsítanak.

Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 27 éves férfi ellen.

Összesen tízszer lopott gépkocsikból, előzetesbe került

Fotó: Pixabay

A jelenlegi adatok szerint N. Attila 2017 márciustól 2018 márciusáig terjedő időszakban az M7-es és az M1-es autópályák pihenőiben, az M0 autóút két üzemanyagtöltő állomásának parkolóiban, valamint Délegyháza belterületén összesen tíz alkalommal lopott különböző értékeket parkoló gépkocsikból. A járműveket esetenként feltörte, vagy azok lezáratlan állapotát kihasználva jellemzően személyes használati tárgyakat, iratokat, mobiltelefont, készpénzt, valamint GPS készüléket tulajdonított el.

A szigetszentmiklósi rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 27 éves férfit, akit kunszentmiklósi otthonában 2018. március 20-án délután elfogták majd állítottak elő a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. március 23-án elrendelt.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.