A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást folytat csalás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. 

Az ügyben pedig nem más a főszereplő, mint Szabó Gáborné csengeri lakos, vagyis az a nő, aki Kósa Lajost is átverte az 1300 milliárd forintos csalással.

Önt is úgy verték át, mint Kósa Lajost? A rendőrség várja a jelentkezését!

A képen jobbra Sz. Gáborné, csengeri lakos. Fotó: Csenger Facebook

A Police.hu oldalán péntek délután jelent meg az alábbi felhívás:  

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiktől Sz. Gáborné csengeri lakos németországi örökséghez való hozzájutás segítése címén az elmúlt évek során kölcsönt kért és kapott, illetve a kölcsön visszafizetését az örökséghez jutásra hivatkozással ígérte.

Jelentkezni a „Telefontanú” +36-80-555-111 zöld számán lehet.

(Police.hu)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez mind a Kósa-mentés érdekében történik?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ez mind a Kósa-mentés érdekében történik?
volvós
KÓSA IDIÓTA LAJOSKA !!! Utolsó pillanatban még mented a menthetetlent,
Te már érzed, hogy Polt Péter és Viktorod kifarol mellőled, és mehetsz
a sittre 3 kigyúrt kopasz roma bűntársaid mellé cicuska hálótársnak.
Végre te is megkapod a lehetőséget, hogy hatalmas H betűt szellentsél :-))))))
Hellcat
@CsipkeRózsa: Nekem is ez ugrott be...mosdatják a Kósát, hogy b*szódna meg mindegyik...hihetetlen 1300 milliárddal buktak le és nincs belőle ügy...se semmi...
Ludmilla
hát igen,egy egész országot loptak meg,vertek át,és szeretnének a későbbiekben is
Eladott Ország
Vagyis bármennyire hihetetlen, elvileg létezik élő ember, vagy több, aki 4,35 milliárd eurót csak úgy rábízott erre a IQ-bajnokra, aki akkor még leginkább Debrecen polgármestereként volt világhírű. Ahhoz képest tök jó, hogy ennyi ideig asszisztáltál egy állítólag 1300 milliárd forintos szélhámossághoz, és nem értesítetted Polt Pétert, hogy végezhesse a dolgát. Megáll az ember esze, és ez, miniszter. Remélem, hamarosan börtönlakó lesz, jó néhány fidesznyikov társaságában.
kisrigó
Mindent el tudok képzelni Kósáról, mert már rengeteget hazudott, nem volt igaz, amit először állított, majd homlokegyenest mondott mást. Lehet, hogy naiv vagyok, de némi ügyvédi segítséggel megtámogatva, miért nem áll ki a csengeri htb(?), és mondja el az igazságot?! Vagy ő sem mer beülni egy rendőrautóba?
human
Röhögném ha senki nem jelentkezne. Akkor kiderülne, hogy Kósánál nagyobb balek nincs a földön.
Cicamama55
Most hallottam a televízióból, hogy a hölgy Sz. Gáborné nem érti, miért jelentette fel Kósa, minden igaz ami történt, pénzforgás pedig nem volt.
csipetke
@Hellcat: 14.28 Nekem is az ugrott be,hogy most hipózzák fehérre a négert.Egyébként ha ez előfordult volna bárkivel,az nagyobb nyilvánosságot kapott volna.Ez nagy valószínűséggel a fidesz pénzének a mosása.
kissé felnőttem
azok at akiket üdülési joggal átvertek és az ügyvédnő is szerződésben vállalta, hogy értékesiti eltünta pénzel, a másik a szerződést postán visszaküldte állitólag aláirva de azóta sem ért ide, Neves ügyvédi iroda alkalmazottjának vallotta magát, csak az átutalt összeg lehetne a bizonyiték,? az van, nos megoldást erre Rendőrség polt ur és a többi mert az ügyvédi kamara vagy tanácstalan vagy ??? de évek óta nincs megoldás??? Van itt téma az utcán hever. Azt akarják bizonygatni hogy Laló egyedi eset ? vagy tömegszerü?De ácsingózótt a summára szerintem azért lett a mama részére nem nejé mert kibujt volna a szög...
kisrigó
@csipetke: Igen, nem történik semmi, lapítanak, mint az a bizonyos a fűben. Ez olyan hazugság dömping, hiába nem látszik igazolódni, az sem, hogy az un. német milliárd örökségnek nincs nyoma, ergo nem az összeg, hanem az eredete nem igaz! Na, akkor a cihából vette elő valaki?! Hát igen, ellopták, most egy rossz mesével próbálják legalizálni!
Borsodi
Be indult a tisztára mosás,jelentkezik majd Erzsike,hogy őt is megkörnyékezték.Kósa ártatlan a 800000ft Soros emberei csinálták,összeesküvés ártatlan mint a többi. Tibolcról, most hogy hallgatnak. Mind megússza az biztos.
Yoda69
Nem az a lényeg hogy volt e csalás vagy sem. A lényeg hogy kósa magasrangu politikuskent nem tett azonnal be és feljelentést. Sőt inkább egybol lecsipett volna magának simán 800 millat és erről még kozjegyzoi okiratot is csinaltatott.
Ha becsaptak mert hülye volt, akkor azért, ha még sikkasztani próbált akkor azért alkalmatlan a posztjara.
nihil
Ezt majd próbálják elbagatellizálni, esetleg elviccelni, de ez egy súlyos bűncselekmény több szempontból is !!!
kósa lajos, nem, ismétlem: NEM diplomázott le Marx Károly (khm) Közgazdaságtudományi Egyetemen 1988 óta, vagyis 20 éve !!!
- Semmi jogosultsága nem volt ilyen tevékenység elvállalására.
- Minderről kussolt, vagyis az összeg után járó jelentős remélt haszonból feketén, fű alatt akart részesedni.
- Hogy előre kívánt a feleségének, majd inkább az anyjának 800 milliót (!) juttatni.
- Hogy ő, és a közjegyző ezt nem jelentette, amikor törvény szabályozza, hogy bizonyos összeg felett mindent jelenteni kell a terrorizmus miatt - vagyis nemzetbiztonsági kockázat alapos gyanúja is felmerül
- És ugye még benne van ebben a történetben a lehetőség, hogy ez egy pénzmosási ügy
+ 1
- Az csak hab a tortán, hogy kósa lajos olyan hülye, hogy felajánlották neki megvételre az Eiffel-tornyot, és ez a baromarcú komolyan gondolta, hogy meg is veheti

Anyám borogass !!!
peterkelemen
Most beszélt az ügyvéd Kálmán Olga műsorában. Így próbálják tisztára mosni Kósát, hogy úgynevzett károsultakat keresnek, de hiába, mert az ügyvéd szerint Kósa mindenképp bűncselekményt követett el.
Clavigo
Én csak várom,,hogy engem is úgy átverjenek,,,4 mrd. eur-óval..,,mint Lajcsit.. A mutterom is várja a 800 milla forintot...
vukkocska
Szegény Kósa. 2013 óta rágja a körmét, hogy mit is csináljon a 13 ezer milliárd forinttal. Meg az anyuka 800 millájával. Biztos nagy megkönnyebbülés számára, hogy végre lebukott. Végre megérett arra, hogy öt év után feljelentse.
RonaGyuri
Tessék mondani: ki és miben verte át ezt barmot??? =))
simmering73
Engem nem. Mert én nem vagyok olyan hülye, mint a kupakos.
Eladott Ország
A lakosság meg azt kéri a rendőrségtől, hogy Kósa Lala ügyét ne titkosítsák 85 évre, mint Pintér olajszőkítő Sanya ügyét. A lakosság már torkig van a fideszes bűnöző tolvajbandával!
volvós
Ezt szépen beszopta a Rendőrség...( vagy megrendelt színdarab )
erre van pénz, és nyomozó...
advocat
Miért? Kapott valaki valamit a lenyúlt pénzből? Vagy csak egy síma csaló? Akkor meg kit és mennyivel károsított meg? Hülyeséget meg lehet beszélni.
Sámannus
Lali téged senki nem vert át te csak sétálsz és vonzod a hülyeséget.
volvós
Lesz vagy 2 millió " károsult ", és lesz dolguk a rendőröknek !!!
Mint a molesztálós ügyben...ott is 20 éves történetekre emlékeztek
az öreg csajok...
bakegya
KÓSER ügyvédje van ennek a KÓSERNEK NEM ÉPPEN MONDHATÓ-kósa miniszternek???-ne hülyítsük már a választókat-éppen elég már a TIBORCZ"fényetetésből"-A MÉSZÁROSRÓL már nem is beszélve.
Eladott Ország
@Szeparepa2: Egyenlőre a feljelentés helye: a Jóisten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.