Nem ez az első, de reméljük az utolsó eset, hogy a Fidesz óvodásokat szerepeltet a kampányában. Ma Rétvári Bence használta ki a kiskorúakat. A piliscsabai Erdészkerti Óvoda ünnepélyes megnyitójáról a Pilis TV töltött fel felvételt a Youtube-ra. Ebből kiderül, hogy Rétvári Bence államtitkár és Csenger-Zalán Zsolt fideszes képviselő beszédet mondtak az óvoda átadásán, de ezt megelőzte még egy direkt erre költött ének, amelyet népviseletbe öltöztetett ovisok énekeltek el a politikusoknak. Az ovisok az énekben megköszönték azt, hogy felépült az új óvoda.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Rákosi pajtásnál is így illet. Megköszönni.
kissé felnőttem
mi köze hát olyan mint az ottvagyunk minden kilóméterkőnél. Ez a pánikolás tünete, majré a vesztéstől, nem szeretetből teszik, érdekből
tudode
Nehogy ne tudják ezek az ALSZOLGÁK, hogy mi folyik ebben az országban, még a GYERMEKEKET 'is" bevetik, mint
.
---- Köszönjük néked Orbán elvtárs!
www.youtube.com/watch?v=QfG5WFOImKAI
.
Itt tartunk!!
cikicakk55
Azért ez már tényleg gusztustalan. Nem az első eset,hogy óvodás gyerekeket használnak fel " csalinak" Azt nem értem ezt miért teszik? A szülőket akarják manipulálni? Esetleg azt hiszik,hogy egy 4-5 éves gyerek felfogja,hogy ezek az idegen bácsik mások,többek,mint akikkel utcán, boltokban találkoznak? Ha az én gyerekem abba az óvodába járna ahol ezek megjelennek,aznap inkább be sem vittem volna. Gondolom előre szóltak a szülőknek. Félős,sírós gyereket már eleve nem engedtek a csoportba,ne hogy a politikus bácsik egója sérüljön. Gusztustalan egy társaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.